Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2021 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu edellyttää ihmissuhteissa niin diplomatian taitoja kuin myös uskallusta puhua ongelmakohdista suoraan ja avoimesti. Jokin suhde voi olla painostava ja voit kokea tarvetta muutokseen. Tunteet ovat pinnassa ja käyt läpi tunneskaalaa niin hyvässä kuin pahassa. Jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä. Ole rehellinen itsellesi mutta myös toiselle.

Harka, 2021 syyskuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun alku sujuu rauhaisasti mutta kuun puoliväli nostattaa tunteitasi pintaan normaalia enemmän. Voit kokea kriitillisiä tunteita ja yksinäisyyttä. Toinen osapuoli ei nyt tunnu ottavan osaa yhteisiin hetkiin ja negatiiviset näkemykset suhteesta nostavat päätään. Kuun loppu on sävyltään kuitenkin päinvastainen ja jokin uusi tuttavuus voi alkaa aivan yllättävällä tavalla. Ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin.

Kaksoset, 2021 syyskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten ihmissuhderintamalla ei tässä jaksossa ole suuria poikkeamia näkyvillä ja tilanteet etenevät hyvinkin suunnitellusti ja tasaisesti. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää lupaavat harmoniaa ja läheisyyttä. Tapaamiset onnistuvat ja tuottavat hyvää mieltä. Loppukuu sujuu ennakoidusti.

Rapu, 2021 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuilla kuun alku tuo tunneasiat voimakkaasti pintaan ja voit kokea vaativia tilanteita ja kohtaamisia. Joku voi nyt käyttäytyä päällepainavasti ja vaativasti ja koet olevasi puun ja kuoren välissä. On aika ottaa asioita nyt rohkeasti esiin ja puhua suoraan. Loppukuukausi lupaa rennompaa menoa ja jotain uuttakin voi nyt olla näköpiirissä.

Leijona, 2021 syyskuu

(23.7. - 22.8.)

Paras aika syyskuussa osuu alkukuulle ja jotain runsautta ja mielekästä on tarjolla. Kuun loppu on epätasaisempaa ja joitain esteitä ja rajoitteita on herkästi tilanteissa. Olosuhteet vaativat kärsivällisyyttä ja malttia. Toisaalta tilanne on hyvinkin muuttuvainen ja ratkaisuja voi nyt syntyä uusia tuulia kohti.

Neitsyt, 2021 syyskuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun alkupäivät tuovat herkästi sekaannuksia ja outoja tilanteita ihmissuhteisiin. Koeta olla realistinen ja vältä turhaa sinisilmäisyyttä jonkun suhteen. Voit joutua uhraamaan jotain omastasi toisen hyvinvoinnin eteen. Loppukuu on sävyltään hauska ja tapaamiset tuovat piristystä hyvinkin yllättäviltä tahoilta ja tavoilla.

Vaaka, 2021 syyskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku vaatii sinua tutustumaan omaan tunneilmastoosi perin juurin ja tunteet vievät sinut nyt syvälle. Toisaalta joku voi yrittää kohdella itseäsi epäoikeudenmukaisesti ja sinun on osattava puolustaa omaa näkökantaasi. Älä suostu ylikävellyksi ja tunnista toisen väärät perusteet toimia.

Skorpioni, 2021 syyskuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun puoliväli tuo rajoittuneisuutta ja kärsivällisyyden vaadetta suhdetoimissa ja järkeviä ratkaisuja tarvitaan. Voit kokea vastustusta suhteessa omiin pyrkimyksiisi. Loppukuun tilanteet ilahduttavat yllätyksellisesti ja jokin hauska ja piristystä tuova tilannne syntyy etukäteen suunnittelematta. Tutustu uusiin ihmisiin.

Jousimies, 2021 syyskuu

(23.11. - 21.12.)

Syyskuu ei nyt tuo muutoksia ihmissuhteisiisi ja muut kiireet tuntuvat vievän kaiken aikasi. Kuun alku on toki suosiollinen kaikenlaisten yhteisten hankkeiden suhteen ja koet yhteisen ajanvieton positiivisesti. Tällöin on myös hyvä kysyä läheisiltään neuvoja omiin pulmatilanteisiin, koska tulet nyt kuulluksi ja nähdyksi.

Kauris, 2021 syyskuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku tuo esiin jonkin vaativan tilanteen ja tunteet nousevat pintaan syvällisellä tavalla. Koeta kuitenkin katsoa asioita nyt toisenkin näkökannasta ja koeta välttää päällepainostusta ja ehdottomuutta. Toisaalta voit löytää itsesi tilanteesta, jossa jokin suhde jää lopullisesti menneisyyteen. On hyvä osata päästää irti.

Vesimies, 2021 syyskuu

(20.1. - 19.2.)

Paras ajankohta tunne-elämän kannalta osuu kuun alkupäiviin. Tähän ajankohtaan on hyvä sijoittaa merkittävät kohtaamiset ja ajanvietteet toisen kanssa. Kuun puolesta välistä eteenpäin aika on kriitillistä ja vaatii järkevää otetta ja maltillista mieltä. Tällöin voi myös saada päätöksensä liian ongelmallisiksi kehittyneet suhteet. Loppukuu tuo yllättäviä ja odottamattomia käänteitä.

Kalat, 2021 syyskuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alussa jonkun luotettavuus voi osoittautua kyseenalaiseksi mutta myös väärinkäsitykset tai unohdukset ovat mahdollisia. Koeta olla olematta turhan sinisilmäinen. Kuun loppu lupaa hauskuutta ja piristäviä tilanteita kohtaamisissa. Jokin uteliaisuuttasi herättävä kohtaaminen uuden ihmisen  myötä on myös tällöin mahdollista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.