Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikko nostattavat tunteita vahvasti pintaan niin hyvässä kuin pahassakin. Jokin ihmissuhdetilanne voi tuntua itsestäsi epäoikeudenmukaiselta ja epäreilulta. Kuun kolmas viikko on parasta aikaa seuranpitoon ja pystyt myös kuromaan yhteen katkenneitakin langanpäitä. Loppukuun päivät edellyttävät suhteissa käytännönläheisyyttä ja omatoimisuutta.

Harka, 2022 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäinen viikko osoittautuu kuun parhaaksi ajankohdaksi ihmissuhteissa mutta tiettyä realismia ja vastuuta tilanteissa on kuitenkin syytä huomioida omalta kohdaltasi. Kuun neljäs viikonloppu voi osoittautua käänteentekeväksi ajankohdaksi ja riskinä on oma turhan itsekeskeinen asennoituminen. Voit saada kritiikkiä omasta käyttäytymisestäsi ja tilanteeseen on syytä suhtautua vastuullisesti ja aikuismaisesti.

Kaksoset, 2022 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun toinen viikonloppu aloittaa kohdallasi seurallisemman jakson ja tapaamiset ja kohtaamiset alkavat tuottaa haluamaasi tulosta. Varsinkin kuun kolmas viikonlopppu on onnistunut ja koet saavasi osaksesi huomiota. Panosta kuun viimeisinä päivinä asioista puhumiseen ja viritä ajatuksia yhdessä toisen kanssa, niin saat mahdollisimman hyvän yhteisymmärryksen aikaiseksi. Ole kuitenkin realistinen.

Rapu, 2022 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alussa voit kokea olevasi jossain suhteessa puun ja kuoren välissä ja jokin ratkaisu olisi tehtävä. Ole rehellinen nyt niin itsellesi kuin toisillekin ja toimi rehdisti. Kaikkeen ei nyt ole syytä suostua, varsinkaan jos koet, että tilanteessa on jotain epäoikeudenmukaista. Jokin suhde voi voi muuttua lopullisesti. Loppukuu on rauhoittuneempaa.

Leijona, 2022 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun loppu voi merkata rajoitteiden ja esteiden kohtaamisia toisen taholta ja voit kokea että et tule huomioiduksi. Tilanteissa on yllättävyyttä ja ennakoimattomuutta. Jos johonkin suhteeseen on aikojen kuluessa kasautunut liikaa selvittämättömiä ongelmia, niin nyt voi olla aika tehdä lopullinen päätös ja uudelleen valinta. Paras aika sovitteluun on kuun kolmas viikonloppu.

Neitsyt, 2022 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäiset päivät tuovat uutta hauskuutta ja mielekkyyttä ihmissuhteisiisi ja tilanteet kehkeytyvät hyvinkin etukäteen suunnittelematta. Ole rohkea menemään mukaan uusiin tilanteisiin. Toisella viikolla tunne ilmasto saa syvyyttä ja voimakkaita tunteita mutta hyvässä hengessä. Kuun loppu sujuu tasaisesti, joskin kuun lopulla jonkun itsekeskeinen käytös voi tuoda hieman normaalia enemmän ärsyyntymisen tunteita.

Vaaka, 2022 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat kiikkeriä ja tunteet käyvät kuumina lähinnä jonkun toisen ehdottomalta tuntuvan asenteen johdosta. On hyvä oppia laittamaan rajoja ja vaatia suoraa ja rehellistä kohtaamista. Jonkun sisäänpäin kääntyneisyys voi saattaa sinut mietteliääksi ja kokemaan yksinäisyyttä. Jokin suhde voi nyt myös tulla päätepisteeseensä. Kolmas viikonloppu lupaa jo hilpeämpiä tunnelmia.

Skorpioni, 2022 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Kuukausi alkaa yllättävillä käänteillä ja jotain voi sattua ihmissuhteissa aivan ennalta varoittamattomasti. Jonkun toisen toiminta on uusia suuntia viitoittava ja joustavuutta tarvitaan nyt itseltäsi. Positiivissävytteisyyttä on nyt kuitenkin kuvassa mukana. Kuun loppu on hieman vaikeampi sävytteinen ja muuttuvat olosuhteet saavat sinut herkästi taas katsomaan tilannettasi uudelta näkökannalta.

Jousimies, 2022 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi ei nyt suurempia muutoksia vallitsevaan tilanteeseen osoita. Voitkin edetä suunitelmien mukaan ja nauttia tasaisesta etenemisestä. Kuun kolmas viikko kertoo yhteisen ajan tuovan piristystä ja koet saavasi huomiota osaksesi. Kuun viimeinen viikonloppu painottaa käytännön asioiden tekemistä yhdessä toisten kanssa.

Kauris, 2022 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Aivan elokuun alussa ihmissuhteissa on mukavaa yhteisyyttä ja yllättävälläkin tavalla hauskuutta. Voit jopa tutustua uusiin ihmisiin. Kuun toinen viikko nostattaa tunteitasi syvimmän kautta ja voit kokea avuttomuuden tunnetta suhteessa johonkin toiseen. Jotain lopullisuuden sävyä on tilanteissa helposti mukana. Jonkun epäoikeudenmukaisuus voi tuntua luotaantyöntävältä.

Vesimies, 2022 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Muuttuvia tekijöitä liittyen suhdetoimintaasi on elokuussa painokkaasti. Kuun puolenvälin jälkeen on luvassa laajentavaa näkymää ja jokin uusi tilanne sujuu mainiosti. Kuun loppu onkin vaativampaa aikaa ja yllättäviä käänteitä toisen ihmisen kautta on mahdollista kohdata. Jokin täyskäännös tai muutos saattaa sinut vakavampien tunnelmien ääreen ja jonkin suhteen mahdottomuus voi ilmentyä täysimittaisesti.

Kalat, 2022 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi alkaa railakkaasti ja uudistavasti suhdetoimissasi ja voit kuun alkupäivinä tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Ole rohkea yllättävissäkin tilanteissa. Kuun kolmas viikko voi nostattaa epäilyksiäsi jonkun rehellisyyttä kohtaan. Älä ainakaan muodosta käsityksiäsi huhupuheiden mukaan, vaan tarkista itse kaikki huolella, ennenkuin luot kuvaa jonkun sanomisista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.