Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissasi kuin myös tunne-elämässä on luvassa tasaista kehitystä ja suurempia vaateita ei tilanteissa nyt ilmene. Tiettyä onnekkuuttakin olosuhteet nyt tarjoavat ja voit luottaa toisten sanomisiin ja tekemisiin. Kuun toisella viikolla jokin yhteinen käytännön tekeminen onnistuu, kunhan otat realistisen ja maanläheisen asenteen tilanteissa. Voit saada paljon aikaiseksi yhdessä toisten kanssa järkevästi yhteistyötä tehden.

Harka, 2022 heinäkuu

(20.4. - 20.5.)

Kuu alkaa rauhallisissa merkeissä ja asiat etenevät tasaisesti ja suunitellusti. Kuun sävy on kaikkiaan toimintaa ja tekemistä korostava ja näinollen suhteiden huomioon ottaminen voi jäädä hieman taustemmalle. Toimitkin parhaiten nyt yksin, omiin voimavaroihisi luottaen. Koeta kuitenkin välttää nyt liian omaehtoisia ratkaisuja ottamatta huomioon toisen mielipiteitä, sillä riskinä on liiallinen itsekeskeisyys.

Kaksoset, 2022 heinäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun alku on parasta aikaa aina kolmannelle viikolle asti. Ihmissuhteissa on nyt runsautta ja koet että tulet nähdyksi ja kuulluksi. Kuun toinen viikko varoittaa kuitenkin jostain epämääräisestä tilanteesta ja riskinä on sotkeutua kolmiodraamoihin. Koeta pitää luottamuksesta kiinni ja vältä turhia riskien ottamisia. Ole totuudenmukainen ja realistinen.

Rapu, 2022 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku sujuu tasaisesti ja suurempia suunnanmuutoksia ei ole näkyvillä. Kolmas viikko aloittaa varsin seurallisen jakson ja ihmissuhteisiin tulee hyväksyvyyttä ja runsautta. Olet itse parhaimmillasi ja näin ollen palaute on sen mukaista. Viimeinen viikko tuo kuvaan jopa liioitellusti tarjontaa, mutta on hyvä pitää kiinni tämän maailman rajoista ja säännöistä. 

Leijona, 2022 heinäkuu

(23.7. - 22.8.)

Elämä tuntuu nyt painottavan tässä kuussa käytännön asioiden hoitamisia ja ihmissuhteet ovat hieman taustemmalla. Kuun viimeiset kymmenen päivää korostavat hyviä vuorovaikutussuhteita ja keskustelut ja viestintä tuovat onnistumisia ja piristystä päiviisi. Ihmissuhteisiin ei kuitenkaan nyt ole näkyvissä mitään suurempia muutoksia ja tilanteet säilyvät ennallaan.

Neitsyt, 2022 heinäkuu

(23.8. - 22.9.)

Kuukausi nostaa herkästi riskitekijöitä ihmissuhteisiin ja jokin sotku tai epäselvyys voi olla hämmentävää. Jokin suhde voi joutua kärsimään luottamuspulasta. Kaikkiin huhupuheisiin ei nyt myöskään ole luottamista. Toisaalta joku voi myös nyt tarvita apuasi niin, ettei aikaa tunnu jäävän omille henkilökohtaisille suhteille. Kuun kolmannesta viikosta lähtien tilanteet tasaantuvat ja rauhoittuvat.

Vaaka, 2022 heinäkuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku tuo herkästi hankalan tilanteen pintaan jonkun toisen turhan omaehtoisen käytöksen vuoksi. Älä mene mukaan suhdepeleihin, vaan edellytä niin itseltäsi kuin toiseltakin rehtiä ja rehellistä käytöstä. Puolusta rohkeasti kantaasi. Loppukuun tilanteet ovat jo tasaisemmat ja varsinkin kuun neljännen viikon kuviot antavat tilaa rakentavalle keskustelulle.

Skorpioni, 2022 heinäkuu

(24.10. - 22.11.)

Ennen puoltakuuta olosuhteissa ei ilmenne ongelmia ja tilanteet etenevät suunnitellusti. Kuun loppua kohden yllättävät käänteet ja suunnitelmien muutokset tuovat levottomuuden tunnetta ja arvaamattomuutta lähinnä toisen käytöksestä johtuen. Kuun viimeiset päivät voivat muuttaa jonkin suhdetilanteen hyvinkin radikaalisti. Suuntaan jos toiseenkin.

Jousimies, 2022 heinäkuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun alkupuolisko ilmentää helposti väärinkäsityksiä suhteissa ja jokin sotkuinen tilanne voi syntyä. Jotain luottamus pulaa voi olla kuvassa mukana ja onkin hyvä tarkistaa huolella toisen sanomiset ja tekemiset ennenkuin luot kuvaa todellisesta tilanteesta. Nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen. Loppukuu on jo rauhoittuneempaa aikaa.

Kauris, 2022 heinäkuu

(22.12. - 19.1.)

Puolenkuun aika vaatii tunneälyä ja kykyä lukea pinnanalaisia  virtauksia toisen suhteen. Koeta olla olematta kuitenkin liian ehdoton omien näkökantojen suhteen. Ylimääräistä diplomatiaa tarvitaan, jotta sopusointu säilyisi. Tunteet käyvät syvinä molemmin puolin, joten avoimuus ja rehellisyys ova nyt avainasemassa.

Vesimies, 2022 heinäkuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun toinen viikko edellyttää kärsivällisyyttä ja kykyä maltilliseen yhteistyöhön. Toisaalta jokin konkreettinen yhteinen tekeminen voi nyt onnistua hyvin. Ota realistinen ja vastuullinen ote tilanteissa, niin saat ajettua asioita parhaiten eteenpäin. Loppukuun kiireet omassa tai toisen elämässä vie aikaa niin, ettei yhteistä aikaa tunnu löytyvän.

Kalat, 2022 heinäkuu

(20.2. - 20.3.)

Koeta olla kuun alkupuolella sotkeutumatta liian hämäriin kuvioihin tai tilanteisiin. Riskinä on kolmiodraamat tai jonkin asteiset väärinkäsitykset suhdekuvioissa. Ole normaalia realistisempi ja vältä turhaa sinisilmäisyyttä. Jonkun toisen avuntarve voi myös olla ajankohtainen. Loppukuu tasoittaa jo tilanteita normaalimmiksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.