Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kuun alku on suotuisinta aikaa ihmissuhteissa ja varsinkin keskustelut ja yhteydenotot tuovat nyt hyvää mieltä. On hyvä puhua asioista nyt ääneen ja jakaa ajatuksiaan muiden kanssa. Koet että tulet kuulluksi ja saat iloa vuorovaikutustilanteista. Loppukuu ei tuo sen kummempia muutospaineita myöskään nyt eteesi tunne-elämässä ja tasainen eteneminen tuo varmuutta.

Harka, 2022 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Kuukausi on hyvä tunne-elämän kannalta varsinkin kuun puolestavälistä eteenpäin kun muut kiireet ja velvoitteet hieman hellittävät otteestaan. Kuun kolmas viikko on varsin suotuisa ja jotain uuttakin voi nyt sinkuille nyt avautua näköpiiriin. Kuun loppu on tuntehikas ja ihmissuhteissa on varsin hyvä kehityskausi päällä. 

Kaksoset, 2022 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Aika vaatii ihmissuhteissa nyt ylimääräistä realismin tajua ja käytännönläheisyyttä. Varsinkin kuun lopulla on riski mennä mukaan epämääräisiin kuvioihin, joilla ei ole mahdollisuuksia rakentavaan vuorovaikutukseen. Jotain voidaan esittää sinulle toisella tavalla kuin asiat todellisuudessa ovat. Ole itse myös sanasi mittainen ja pidä kiinni omista lupauksistasi.

Rapu, 2022 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Puolenkuun jälkeinen aika suosii tunne-elämää ja ihmissuhteita yleensä. Jokin yllättävä kohtaaminen voi tuoda raikkaita uusia tuulia toisen myötä ja iloa ja hauskuutta on tarjolla. Loppukuu on myös tunnerikasta aikaa, joskin syvempiä tunteita suuntaan ja toiseen on myös jo kuvassa mukana. Keskustele asioista suoraan ja ole rehellinen.

Leijona, 2022 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alussa toisen kiireet tai väsymys voivat olla esteenä tapaamisille tai leppoisaan yhdessä oloon. Aika vaatii siis kärsivällisyyttä ja malttia. Olet myös itse normaalia kriittisempi ja havaitset toisen heikkoudet nyt herkemmin kuin normaalisti. Ole maltillinen ja anna ajan kulua. Loppukuu jo tasoittaa tilanteita.

Neitsyt, 2022 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Kuukausi on ihmissuhdekeskeinen ja ja olet ahkeraan liikkeellä muiden kanssa. Kolmas viikko voi tuoda uusia kohtaamisia kohdalle, joten ole utelias tutustumaan uusiin ihmisiin. Kuun viimeinen viikko voi tuoda jotain epäselvyyttä tai sekaannusta kuvioihin. Älä usko huhupuheisiin, äläkä ole turhan sinisilmäinen. Tarkista faktat ja vältä kolmiodraamoja.

Vaaka, 2022 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun toinen ja kolmas viikonloppu tuo vaativan sävyisiä tilanteita suhderintamalle. Voit joutua puolustuskannalle ja peräänkuuluttamaan oikeudenmukaisuutta toisilta. Ole itse rohkea ja puhu suoraan mielipiteesi asioista ja tilanteista. Äläkä mene mukaan ihmissuhdepeleihin. Rohkeutta tarvitaan pitämään puoliasi.

Skorpioni, 2022 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Kuukauden kuudes päivä aloittaa suotuisamman jakson ja ihmissuhteisiin liittyy uudistuksia ja tuntehikkuutta enemmän kuin viime aikoina. Kuun puoliväli voi tuoda yllättäen eteesi jonkun uudenkin tuttavuuden ja tilanteet ovat nyt suotuisia. Loppukuukausi on mielekäs ja tapaamiset ja kohtaamiset ovat luonnikkaita.

Jousimies, 2022 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuun loppu on riskialtista aikaa ja tilanteet voivat sotkea suunnitelmiasi ja odotuksiasi. Joku voi nyt luvata jotain mitä ei käytännössä pystykään pitämään. Vältä turhaa sinisilmäisyyttä ja ota taustoista selvää ennen kuin luot kuvaa todellisuudesta. Jonkun lupauksiin ja toimiin ei nyt välttämättä ole luottamista.

Kauris, 2022 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Vaikka kuukauteen mahtuu vaikeitakin tilanteita ja ehdottomia asetelmia niin tiettyä onnekkuuttakin on loppupeleissä tilanteissa nyt mukana. Kolmannen viikon alku kertoo viihdyttävistä tapaamisista ja keskusteluista ja tilanteista jää hyvä mieli. Loppukuu syventää tunteita ja edistystä on myös näkyvillä. Jaa asioitasi nyt muiden kanssa.

Vesimies, 2022 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun alkupäivät ovat parasta aikaa seuranpitoon ja tapaamisiin. Pystyt tällöin tuomaan itsestäsi parhaat puolesi esiin. Mutta tietty vakaumus ja tarkoituksenmukaisuus on syytä ottaa huomioon, sillä vastuu asioiden edistymisistä on nyt itselläsi. Loppukuu on tasaista mutta on hyvä kiinnittää huomiota nyt siihen miten ilmaiset itseäsi suusanallisesti.

Kalat, 2022 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi on erittäin runsas ihmissuhteiden kannalta ja nyt on hyvä olla itsekin aktiivinen uusiin tuttavuuksiin. Kolmannen viikon tapahtumat ovat nopeatempoisia ja uudistavia. Kuun lopulla on kuitenkin hyvä olla itse unohtamatta lupauksia toisille ihmisille. Vappu on erityisen mieluisa ja tunteet ovat lämpimiä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.