Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alku aina 12. päivään asti on varsin suotuisaa aikaa ihmissuhteiden myötä ja tilanteet ilahduttavat mieltäsi. Kuun kolmas viikonloppu vaatii hieman malttia ja kärsivällisyyttä jonkun suhteen. Neljäs viikonloppu on varsin tuntehikas ja voit herkästi kokea että et tule kuulluksi. Liikaa ongelmia kerryttänyt suhde voi saada tällöin herkästi päätepisteensä. Älä suostu ylikäveltäväksi.

Harka, 2022 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset kolme viikkoa sujuvat varsin suunitellusti, eikä suurempia käänteitä ilmenne. Kuun viimeinen viikko vilkastuttaa kontakteja ja yleensä ihmissuhteita. Tapaamiset ovat onnistuneita, eikä ristiriitoja ole ilmoilla. Varaa aikaa läheisillesi ja jaa asioitasi muiden kanssa, vaikka elämän muut olosuhteet voivatkin nyt heitellä suuntia suuntaan jos toiseen.

Kaksoset, 2022 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Jokin väärinkäsitys tai jonkun unohdus voi alkukuussa tuottaa hämmennystä ja sotkea suunitelmia. Älä usko myöskään huhupuheisiin vaan tarkista faktat. Voit tässä kuussa toimia varsin omaehtoisesti ja voit näin ollen saada palautetta turhan itsekkäästä käyttäytymisestä. Koeta olla huomaavainen myös toisen tarpeita kohtaan.

Rapu, 2022 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun kolmas viikko on vaativa ja voi viitata valtataisteluihin tai ihmissuhdepeleihin. Vaadi muilta kuin myös itseltäsi avoimuutta ja rehellisyyttä ja älä mene mukaan juonitteluihin. Joku voi nyt myös yrittää kävellä ylitsesi ja joudut puolustamaan itseäsi. Katso että kaikki on oikeudenmukaista ja rehtiä.

Leijona, 2022 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat varsin positiivisia hengeltään ja yhteiset asiat luistavat hyvin. Kolmas viikonloppu edellyttää jotain käytännönläheistä tekemistä yhdessä ja malttia tarvitaan. Loppukuu vaatii hieman enemmän vastuunottoa ja asioiden työstämisiä, jotta asiat lutviutuisivat edistävästi.

Neitsyt, 2022 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Koeta itse kuun alussa olla tarkka keskusteluissa ja pidä kiinni tosiasioista. Jokin väärinkäsitys voi nyt myös sotkea ihmissuhteitasi joten korjaa väärinymmärrykset, äläkä mene mukaan huhupuheisiin. Kuun loppu on jouhevaa ja yhteiset asiat tuovat iloa ja onnistumisia. Suuria muutoksia kuukausi ei kuitenkaan tilanteisiin nyt tuo.

Vaaka, 2022 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kohdalla aivan kuun alku on onnekas ihmissuhteiden myötä ja onkin hyvä aika tutustua myös uusiin ihmisiin. Kolmannen viikon sävyt ovat tummempia ja jokin ratkaisun paikka olla nyt ajankohtainen. Puhu asioistasi suoraan ja rehdisti ja ole oikeuden mukainen toisten suhteen. Edellytä sitä myös muilta, äläkä mene mukaan ihmissuhdepeleihin.

Skorpioni, 2022 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu ei suurempia paineita tai muutoksia tune suhdekuvioihin, vaan tilanteet etenevät tasaiseen tahtiin ja odotetusti. 24. päivästä eteenpäin alkaa varsin suotuisa jakso ja seuranpito nousee enemmän esiin. Loppukuu onkin tunne-elämän kannalta kannustava ja sosiaaliset tilanteet tuottavat iloa ja piristystä.

Jousimies, 2022 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku on sopuisa ja tilanteet tuottavat iloa elämääsi. Kuun toisella viikolla jonkun itsekäs käyttäytyminen voi tuottaa hämmennystä ja jokin sotkuinen tilanne voi häiritä oloasi. Älä ole nyt turhan sinisilmäinen toisen tekemisiä tai sanomisia kohtaan. Toisaalta joku voi tarvita apuasi ja huolenpitoasi.

Kauris, 2022 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Kuukausi vaatii vastuullista asennetta ihmissuhteissa ja järkevää otetta. Kuun kolmas viikko voi nostaa suhteissa kipukohtia pintaan ja jokin tilanne vaatii rohkeaa kohtaamista. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi ja joudut herkästi puolustuskannalle. Älä suostu peleihin, vaan pidä rohkeasti puoliasi. Kuun viimeinen viikko on jo suosiollisempi.

Vesimies, 2022 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Kuukausi ei kovin suuresti nyt muuta vallalla olevia asetelmia ihmissuhteissa ja olosuhteet tässä suhteessa ovat tasaiset kaiken muun elämäsi myllerrysten keskellä. Alkukuu on suotuisinta aikaa jakaa asioitaan muiden kanssa. Loppukuu tuo enemmän painotusta oma-aloitteisuuteen ja vastuunottoon suhdetoimissa.

Kalat, 2022 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Kiireitä painottava kuukausi ei tahdo oikein antaa tilaa seuranpidoille tai tunne-elämään keskittymisille. Alkukuun päivät varoittavat kuitenkin uskomisesta huhupuheisiin. Loppukuussa viimeinen viikko tuo hieman enemmän ihmissuhteisiin vilkastumisia ja sosiaalisuutesi alkaa taas heräilemään eloon.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.