Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku voi tuoda vaikean tilanteen ihmissuhteisiin ja voit kokea, että ylitsesi kävellään ja joku tai jokin taho voi kohdella itseäsi epäoikeudenmukaisesti. Pidä puoliasi ja ole itse rehellinen. Rohkeutta tarvitaan sanoa ääneen tarvittaessa "ei". Toisen viikon tunnelmat ovat jo suosiollisemmat ja sopuisuutta on enemmän mukana. Loppukuu korostaa yhteisiä käytännön hankkeita ja on hyvä kantaa oma kortensa kekoon tunnollisesti ja järkevästi.

Harka, 2022 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Tunne-elämän tilanteet vaativat tässä kuussa ylimääräistä malttia ja kärsivällisyyttä. On hyvä suhtautua esiin tuleviin ongelmiin nyt maltilla ja vastuullisella asenteella, jotta kipupisteisiin saataisiin otetta. On hyvä nostaa asioita esiin, sillä käsittelemättömät ongelmat parisuhteessa voivat viedä siihen pisteeseen, että huomaat suhteen aidon sisällön uupumisen. Kuun puoliväli voi tuoda äkillisiä muutoksia eteen ja loppukuu vaatii asioiden purkua ja läpikäyntiä. Älä tee mitään äkkiväärää tai holtitonta, vaan ole ennemminkin realisti ja vastuullinen.

Kaksoset, 2022 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten tunne-elämä on tasaista ja kantavaa. Toisen viikon tapaamiset ja yhdessäolo tuottavat mielihyvää ja saat iloa yhteiselosta. Kuun viimeinen viikko edellyttää realismin tajua ja hieman vastuullisuutta yhteisten asioiden hoitamisissa. Jokin käytännöllinen, yhteinen tekeminen onnistuu hyvin jos hieman näet ylimääräistä vaivaa toisen eteen.

Rapu, 2022 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku tuo vaativuutta ihmissuhteissa ja jotain voi sattua niin, että koet tarvetta pistää pisteen jollekin suhteelle. Älä mene mukaan valtapeleihin tai jos koet, että sinua kohdellaan väärin, niin puhu suoraan asioista niiden oikealla nimellä. Joku voi nyt yrittää hyötyä kustannuksellasi. Rohkeutta ja avoimutta on hyvä harjoittaa, jotta et tulisi epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi. Loppukuu on tasaisempaa ja rauhaisampaa.

Leijona, 2022 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi tuo jotain vaativuutta nyt suhdekuvioihin ja yllättävätkin muutokset ovat mahdollisia. Kuun toisen viikon alku on vielä aktiivista aikaa ja sopusointu mahdollista. Kuun puolenvälin tapahtumat voivat nousta eteesi puskista ja tilanne voi keikahtaa suuntaan jos toiseenkin. Loppukuun sävy on vakavamman oloinen ja jos suhde on lastattu liian suurilla ongelmilla, niin jokin suhde voi nyt loppua. On hyvä osata ottaa tällöin vaikeitakin asioita esille, jos koet että suhde on vaivannäkösi arvoinen.

Neitsyt, 2022 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun alku on edistyksellistä aikaa suhteiden myötä ja jotain uutta ja onnekastakin voi nyt sattua. Sen sijaan kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin tarvitset normaalia enemmän realistista silmää toisten tekemisille, sillä kuvaan mahtuu herkästi jotain epärealistista ja outoa. Nyt ei ole hyvä aika tutustua uuteen ihmiseen. Tarkista taustat ja faktat ennenkuin luot todellista kuvaa toisesta. Joku voi nyt luvata sinulle tuhat kaunista ja montaa hyvää mutta koeta olla olematta nyt turhan sinisilmäinen.

Vaaka, 2022 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäinen viikko voi tuoda eteen jonkin pysäyttävän tilanteen ja voit joutua arvioimaan suhdetta uudella tavalla. Joku voi manipuloida itseäsi nyt jollain tasolla, joten ole tarkka siitä mihin menet mukaan. Vältä epämääräistä seuranpitoa ja ole tarkka kenen kanssa olet liikkeellä. Toisesta viikosta eteenpäin tilanteet tasaantuvat ja pystyt paremmin luottamaan toisten sanomisiin ja tekemisiin.

Skorpioni, 2022 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun puoliväli on yllättäviä käänteitä tuova ja totutut asetelmat voivat saada uusia käänteitä. Loppukuu korostaa vastuunottoa enenevässä  määrin ja kärsivällisyyttäsi koetellaan. Jos jokin suhde on aikojen kuluessa saanut liikaa kuormittumisia, niin loppukuusta voit joutua laittamaan päätepisteen jollekin suhteelle. Ajattele järkevästi ja mieti tulevaisuuden kannalta miten ja missä suhteessa koet jaksavasi näiden näkymien puolesta. On aika saada päätökseen suhteet, jotka eivät enää tue omaa kehitystäsi.

Jousimies, 2022 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Suuria muutospaineita tai muuttuvia tekijöitä tässä kuussa ei ilmenny, joten asiat edistyvät tunnerintamalla entisenlaisina. Mukavia hetkiä on tarjolla toisesta viikosta eteenpäin ja yhteiset hankkeet saavat hyvää tuulta alleen. Viimeisellä viikolla vaaditaan hieman normaalia enemmän käytännönläheisyyttä mutta järkevä asenne auttaa tilanteissa.

Kauris, 2022 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku varoittaa toimimasta turhan omaehtoisesti sillä voit kokea tiettyä omavaltaisuutta tilanteissa nyt turhan voimakkaasti. Koeta olla diplomaattinen ja ottaa myös toisen näkökanta huomioon. Vältä valtapelejä ja ole itse mahdollisimman suora ja rehellinen ainakin itsellesi. Voimakkaat tunteenpurkaukset laantuvat jo toisella viikolla ja loppukuu on hyvinkin tasaista.

Vesimies, 2022 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Voit kokea tarvetta aktiivisuuteen suhdekuvioissa ja olet valmis hyvinkin uhkarohkeisiin ryhtymyksiin. Nyt on kuitenkin riskinä käyttäytyä turhan sponttaanisti ja harkitsemattomasti. Loppukuu voi tuoda ratkaisun paikan ihmissuhteeseen: kiinnittyminen tai lopullinen ero voi nyt olla mahdollista kuun viimeisellä viikolla.

Kalat, 2022 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku on parhainta aikaa suhdetoimille ja voit kokea tarvetta heittäytyä kaikin voimin tunnemyrskyihin. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin oma häilyvyytesi ja epäkäytännöllinen suhtautuminen toisia kohtaan voi tuoda epävarmuustekijöitä kuvaan mukaan. Koeta olla kaiken luottamuksen arvoinen ja pidä kiinni sopimuksista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.