Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Kuukauden sävy on nyt oinaille jonkinasteista etäännyttävää aikaa ihmissuhteissa ja kovin vapaasti et nyt pysty omaa tunneilmastoasi ilmaisemaan. Sävynä on ennemminkin jotain painostavaa ja väkinäistä. Jokin suhde voi nyt myös tulla päätepisteeseensä. Älä ole nyt aivan luottavainen varsinkaan uusiin ihmisiin tutustuessa. Kyseeseen voi nyt myös tulla jonkin asteinen ihmissuhde peli tai valtapeli.

Harka, 2022 tammikuu

(20.4. - 20.5.)

Omat velvoitteet ja kiireet ovat nyt niin päällimmäisinä, että ihmissuhteesi ovat hieman sivummassa. Suurempia ongelmia suhdetoiminta ei nyt kuitenkaan painota, joten asiat etenevät mutta sävynä on hitaus ja viivyttelevyys. Vasta aivan kuun viimeiset päivät kertovat jostain mieltä nostattavasta tunnelmasta ja jokin uusi tuttavuuskin voi tällöin saada alkunsa.

Kaksoset, 2022 tammikuu

(21.5. - 20.6.)

Kuukausi tuo hieman hankalahkoja tilanteita kohtaamisissa, sillä jonkun käyttäytyminen voi nyt ennemminkin olla ärsyynnyttävää kuin lämpimiä tunnelmia tuova. Varsinkin toinen viikko on riskialtis ja jotain epäluotettavuuttakin voi tilanteissa olla. Jos tutustut uuteen ihmiseen, niin nyt ei ole varaa olla kovin sinisilmäinen, vaan on hyvä tarkistaa taustat ja faktat, ennenkuin luot lopullista kuvaa ihmisestä.

Rapu, 2022 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Kovin helppoja tilanteita ei nyt eteesi ole tarjolla suhdetoimissa, vaan sävynä on ennemminkin vakavan sävyiset tunnelmat ja jokin suhde voi nyt myös saada lopullisen päättymisensä. Joku voi yrittää nyt pelata kanssasi, joten älä ole turhan luottavainen. Nyt olisi hyvä olla rohkea ja puhua vaikeistakin aiheista ääneen. Mene asioissa nyt pintaa syvemmälle.

Leijona, 2022 tammikuu

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi tuo ihmissuhteisiin helposti viivytyksiä ja aikataulujen muutoksia. Jotain täytyy sopia uusiksi ja nyt vaaditaan kärsivällisyyttä ja malttia. Toisaalta jos johonkin suhteeseen on kertynyt vuosien varrella liikaa selvittämättömiä asioita ja ongelmia niin joku suhde voi myös saada päätöksensä. Kukkausi tuo herkästi yllätyksiä ja suunnittelemattomia tilanteita.

Neitsyt, 2022 tammikuu

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteissa ei nyt suurempia vaateita tai ongelmia ole näkyvillä. Toisaalta sinkkujen on hyvä kulkea tällä saralla nyt silmät ja korvat auki, sillä jotain uuttakin kohtaamista voi nyt olla tarjolla. Varsinkin loppukuu suosii uusien suhteiden luomisia. Jotain voi alkaa nyt hyvinkin ennakoimattomalla tavalla ja aivan odottamatta. Ole utelias tutustumaan uusiin ihmisiin.

Vaaka, 2022 tammikuu

(23.9. - 23.10.)

Kovin helppoja tilanteita ei tammikuu nyt eteen työnnä ja voitkin kokea että et tule kuulluksi tai tunnetasolla huomioiduksi. Nyt ei ole hyvä aika mennä mihinkään uuteen kuvioon mukaan, sillä riskitekijöitä on ilmassa. Myös jokin liian vaativa suhde voi pistää sinut miettimään suhteen lopettamista. Älä mene mukaan mihinkään valtapeleihin, vaan ilmaise itseäsi mahdollisimman suoraan ja rehellisesti.

Skorpioni, 2022 tammikuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille on hieman paremmat näkymät ihmissuhteissaan tässä kuussa, sillä ristiriidat eivät nyt nouse painavina esiin. Aivan kuun alkupäivät ja kuun loppu voivat tuoda jopa jotain uutta viritystäkin suhdetointaan ja jokin uusi tuttavuus voi tällöin löytyä. Ole utelias lähtemään uusiin tapaamisiin ja osallistu seuraelämään.

Jousimies, 2022 tammikuu

(23.11. - 21.12.)

Jokin ihmissuhde voi nyt olla mielessä mutta hieman taustemmalla ajankohtaisista tilanteista. Jokin kohtaaminen voi venyä olosuhteista johtuen. Olet itse kyllä aktiivinen mutta katso, että pidät kiinni itse sovituista asioista, sillä varsinkin toisella viikolla jokin seikkailu voi sotkea kuvioitasi.

Kauris, 2022 tammikuu

(22.12. - 19.1.)

Syviä tunteita on kyllä nyt pelissä mukana mutta herkästi myös jotain draamallista ja vaativaa. Aikataulutukset voivat pettää ja venymistä tarvitaan. Nyt olisi kuitenkin tärkeintä olla avoin omista tunteistaan ja ottaa asioita rohkeasti puheeksi. Parhaat ajankohdat suhdetoimintaan tässä kuussa löytyy aivan kuun alussa ja lopussa. Jokin virkistävä yllätys kuuluu kuvaan mukaan.

Vesimies, 2022 tammikuu

(20.1. - 19.2.)

Vuoden alussa käytännön asioiden hoitamiset ja velvoitteet ovat sen verran pinnassa että seuraelämään ei tunnu jäävän aikaa tai löytyä mahdollisuuksia. Voit vielä myös viipyillä mielessäsi sen verran menneissä muistoissa, että mihinkään uuteen aloitukseenkaan ei löydy pontta. Anna ajan kulua ja ole tilanteissa kärsivällinen.

Kalat, 2022 tammikuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen vuosi alkaa mainiosti ja oma hyväntuulisuutesi vetää nyt ihmisiä puoleensa. Riskinä kuun alussa on kuitenkin mennä mukaan johonkin riskialttiiseen ja kuun toinen viikko voi herkästi tuottaa pettymyksen. Kuun loppu on jo parempaa aikaa ja antaa tilaa suotuisasti yhteiseloon ja myös uusiin ihmisiin tutustumisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.