Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Kuukaudesta muotoutuu varsin sosiaalinen ja ihmissuhteissa on jouhevuutta ja mielekkyyttä. Vaikka ympärilläsi voikin nyt tapahtua muiden ihmissuhteissa muutoksia, niin omaa tilannettasi ei nyt heilauteta suuntaan tai toiseen. Vaikka kuukauteen mahtuu työstettäviäkin asioita niin aikaa sosiaaliseen elämään on myös kosolti tarjolla. 

Harka, 2023 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Elokuun toinen viikko viikko voi muuttaa valitsevia olosuhteita ihmissuhteissa ja jotain hyvinkin ylättävää voi nyt olla liikkeellä. On hyvä olla itse hieman maltillinen ja välttää ainakin kovin äkkivääriä ratkaisuja. Loppukuu edellyttää omaa panosta yhteisten asioiden eteen ja maltillista asennetta. Joitain viivytyksiä voi ilmaantua.

Kaksoset, 2023 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Elokuu ei suurempia suunnan muutoksia ihmissuhderintamalle osoita ja olosuhteissa on ennemminkin pysyvyyttä ja jatkuvuutta. Tosin omien kiireiden keskellä on kuitenkin hyvä muistaa ottaa huomioon toisenkin tarpeet, jotta välttyisit turhilta sanomisilta toiselta osapuolelta. Vältä stressiä ja ota asiat maltillisesti.

Rapu, 2023 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissa on nyt kulussa hyvinkin tasainen kausi ja suurempia muutoksia ei nyt osu kohdalle. Lähipiirissäsi on tosin yllättäviäkin käänteitä mutta ne eivät nyt osu omalle kohdalle. Loppukuussa jokin yhteinen tekeminen on ajankohtaista ja jonkun toisen vaateet pistävät sinut toimiin ja ryhtymisiin.

Leijona, 2023 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien kuukausi on varsin ihmissuhde painotteinen ja muutosten tuulet ovat nyt vallalla. Jokin suhde tilanne voikin keikahtaa päälaelleen ja hyvinkin odottamattomalla tavalla. Ole siis joustava muuttuvissa olosuhteissa mutta koeta kuitenkin välttää itse kovin äkkivääriä rhtymisiä. Nuku yön yli ennekuin luot mitään lupullista kuvaa sattumuksista varsinkin kuun toisella viikolla.

Neitsyt, 2023 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Ylimääräistä vastuunkantoa yhteisten asioiden hoitamisissa tarvitaan kuun alussa, joskin menestystäkin on samalla olemassa. Toimit varsin omaehtoisesti tässä kuussa ja tietoista toisen huomioimista on syytä harjoittaa. Neljäs viikko voi nostaa esiin tilanteen, jossa joudut uhraamaan aikaasi toisen hyvinvoinnin eteen. Samalla on kuitenkin jotain epäluotettavuutta tilanteissa.

Vaaka, 2023 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Varsin suotuisasti ja tasaisesti etenevä elokuu tuo yhteiselämään hyvää rauhoittumista ja jatkumoa. Joitain pieniä viivytyksiä voi ilmaantua tapaamisten suhteen mutta ne eivät nyt oleellisesti vaikuta läsnäoleviin olosuhteisiin. Hyvä kuukausi kaikenkaikkiaan pitää yllä sopua ja jatkumoa.

Skorpioni, 2023 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Yllättäviäkin käänteitä mahtuu elokuuhun ja varsinkin kuun puoliväli voi helposti keikauttaa tilanteita suuntaan jos toiseenkin. Kuun sävy on velvoitteinen ja omaa panostasi korostavaa. Kuun alkupäivät lupaavat kuitenkin mukavaa yhdessä tekemistä. Neljäs viikko varoittaa turhan hyväuskoisesta asenteesta.

Jousimies, 2023 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteissa ei nyt suurempia muutoksia ole ilmoilla ja varsin hyväkin henki on vallalla. Olet kuitenkin työn kiireissä koko kuukauden niin, että huomio toisten tarpeita kohtaan voi jäädä nyt vähemmälle. Neljäs viikko tuo herkästi tilanteen, jossa omaa panostasi tarvitaan toisen ongelmien ratkomisissa.

Kauris, 2023 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Elokuu on varsin sopuisa sävyinen ja olosuhteissa ei nyt ole näkyvillä suunnan muutoksia. Alkukuu suosii yhdessä tekemistä ja aikaansaannoksia. Toinen viikko on hyvä avata keskusteluja vaikeistakin aiheista, sillä koet tulevasi kuulluksi ja asiat saavat mielesi rauhoittumaan. Kolmas viikko on varsin mieluisa ja voi avata odottamattomalla tavalla jotain uusia ryhtymyksiä. Neljäs viikonloppu korostaa käytännön hankkeita.

Vesimies, 2023 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Jotain muuttuvuutta on nyt ilmoilla ihmissuhteissa ja voit kokea itsekin tarvetta saada uutta näkökantaa vallitseviin olosuhteisiin. Jotain yllättävää voi sattua, joka muuttaa olosuhteet uusiin kulmiin. Joko sinä itse tai kumppani voi osoittaa irroittautumisen tarvetta vanhoista totutuista kaavoista. Varrsinkin toinen ja kolmas viikko ovat keskiössä.

Kalat, 2023 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Jonkun toisen käytös voi nyt tuntua turhan itsekeskeiseltä ja omaehtoiselta ja ärsyyntymisiä on herkemmin liikkeellä. Kuun alku tuo jonkin vakava sävyisen keskustelun. Toinen viikko on jo positiivisempi sävyltään. Neljäs viikko on vaativa ja et voi nyt aivan täysin luottaa toisten tekemisiin tai sanomisiin. Jokin unohdus tai väärinkäsitys on myös mahdollinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.