Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Kaikesta kiireestä huolimatta oinailla on nyt ihmissuhteissaan suhteellisen seesteinen jakso ja ihmissuhteet eivät nyt tuota pään vaivaa ja suurempia muutostarpeita. Vilkkaampi jakso alkaa kuun toisella viikolla ja suhdetoimiin ilmaantuu lisääntyvyyttä ja mieluisia tapahtumia. On hyvä aika nyt nauttia tasaisesta etenemisestä.

Harka, 2023 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuussa kuun alku aina 10. päivään asti on parasta aikaa ihmissuhteiden kannalta ja koet että sinut huomataan ja tulet kuulluksi. Olet sosiaalisesti ahkeraan liikkeellä ja keskustelut viriävät vilkkaasti. Kuun loppupuolikaan ei muutoksia korosta ja pystyt suunitelmalliseen suhdetoimintaan.

Kaksoset, 2023 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun toisella viikolla aktivoituu esiin ihmissuhteet ja niissä tehtävät valinnat ja ratkaisut. On ensin hyvä olla kuitenkin maltillinen ja kantaa tunnollisesti oman kortensa kekoon vastuuta kantaen. Kaikki ei nyt suju aivan helpolla, vaan uudelleen yrityksiä tarvitaan.  Puolesta kuusta eteenpäin  asiat etenevät halutusti ja tilanteet onnistuvat suunitellusti.

Rapu, 2023 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Ravut ovat nyt sen verran omaehtoisesti toimivia ja ihmissuhteet voivat nyt jäädä hieman sivummalle. Omat aloitteet ja tekemiset eivät nyt herkistä itseäsi toisten tuntemuksille ja toimitkin nyt parhaiten omiin voimiisi luottaen. Kuun puolenvälin jälkeinen aika korostaa ennemminkin omissa oloissa paremmin viihtymistä.

Leijona, 2023 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Rauhoittava ja tasainen kuukausi on tervetullutta kaiken aiemmin tapahtuneiden muutospaineiden jälkeen ja olosuhteissa on nyt rauhoittumista ja tasaista etenemistä. Kuun alku korostaa omaa vastuutasi ja 11. päivä tuo enemmän helppoutta ihmissuhteisiin. Nauti luotettavuudesta ja ongelmattomasta jaksosta.

Neitsyt, 2023 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Jos alkukuu on tuottanut epäselvyyksiä suhteeseen niin kolmas viikko edellyttää tarkennusta ja vastuuta asian tilasta. Omaa panostustasi painotetaan, jotta painavasta tilanteesta päästäisiin eteenpäin. heikoilla kantimilla olevat suhteet toki voivat nyt myös tulla pätepisteeseensä.

Vaaka, 2023 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla on pääsääntöisesti onnekkuutta tunne-elämän kuvioissa ja kuvassa on mukana runsautta ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt syntyä. Varsinkin kuun toinen viikko on edistävä ja etenkin sinkkujen on syytä olla uteliaina liikkeellä.  Nauti hyvästä jaksosta avoimin mielin.

Skorpioni, 2023 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun toinen viikonloppu painottaa ihmissuhteita ja tunne-elämän kehitystä. keskustelut käyvät vilkkaina ja tilanteissa on mukana herkkyyttä ja kykyä asettua toisen asemaan. Kuun viimeinen viikko edellyttää hieman enemmän vastuullista asennetta ja kärsivällisyyden vaadetta. Ole maltillinen.

Jousimies, 2023 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Alkukuu sujuu luonnikkaasti mutta puolenkuun aika tuo ihmissuhteisiin uutta, ylimääräistä vastuunoton tarvetta. Ole realistinen ja asennoidu maltillisesti tilanteisiin. Huonot suhteet voivat tulla nyt myös päätepisteeseensä. Loppukuu on kuitenkin jo edistävämpää ja asioihin on mahdollisuuksia saada sovinnollisuutta.

Kauris, 2023 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku on luonnikas suhdetoimissa ja ilmassa on positiivisuutta ja suotuisaa kehitystä. Kuun ensimmäinen viikko varsinkin on tuntehikas. Kuukausi on toisen osapuolen osalta kiireinen ja näinollen malttia hieman tarvitaan ajankäytön jakamisen suhteen. Ota huomioon toisen elämäntilanne.

Vesimies, 2023 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Alkukuu on omaa vastuutasi korostava ihmissuhteissa mutta suurempia paineita ei nyt kohdallesi kuitenkaan ole tulossa. Puolenkuun jälkeinen aika antaa enemmän tilaa vapaammalle suunnittelulle ja toimille yhdessä toisten kanssa. Kiireet eivät nyt myöskään verota aikaasi liikoja suhdetoimiltasi.

Kalat, 2023 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen kevät avautuu senverran velvoitteita korostavana, että ihmissuhteille tuntuu herkästi jäävä hieman vähemmän tilaa ja aikaa. Koeta varsinkin kuun puolenvälin tienoilla ottaa huomioon kumppanisi tarpeet, jotta säästyisit pahemmilta harmeilta. Aikataulutus on nyt tärkeää, jotta saisit kurottua aikaa myös ihmissuhteisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.