Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun vaativimmat tilanteet muodostuvat aivan kuun alkupäivinä, jolloin ihmissuhteissa pinnan alla kytevät ristiriidat nousevat herkästi pintaan. Toisen omaehtoisuus voi tuntua itsestäsi turhan ehdottomalta ja voit kokea että et tule kuulluksi. On hyvä ottaa nyt asioita rohkeasti esiin ja puhua suoraan. Älä suostu mukaan valtapeleihin, vaan ole ainakin itse suora ja rehellinen.

Harka, 2023 joulukuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun alussa kumppanin tai läheisen rajoitteet edellyttävät itseltäsi jonkin verran malttia ja kärsivällisyyttä mutta jo kuun toinen viikonloppu kertoo edistyksistä ja onnistumisista tunne-elämän kannalta. Sinkkujen on hyvä olla myös uteliaita uusien ihmisten kohtaamisissa, sillä jotain uuttakin voi nyt olla aluillaan. Jouluviikko tuo jotain yllättävyyttä suhdetoimintaan, mutta positiivisella tavalla. Kuun loppu tuo kuvaan mukaan syveneviä tunteita.

Kaksoset, 2023 joulukuu

(21.5. - 20.6.)

Jotain epäselvyyttä tai epämääräisyyttä voi nyt liittyä ihmissuhteisiin ja ei ole syytä olla aivan sinisilmäinen sinulle esitettyihin asioihin. Koeta tarkistaa kaikki fakat ja vältä muutenkin epäselvyyksiä ja sekaannuksia suhdetoimissa. Varsinkin kolmas viikonloppu ja kuun viimeinen viikko painottavat ed.mainittuja riskin paikkoja. Kovin seuranhakuisena et myöskään astu uuteen vuoteen, vaan viihdyt parhaiten omissa oloissasi.

Rapu, 2023 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alussa voit kokea epäoikeudenmukaisuutta suhteessa johonkin ja voit kokea että ylitsesi kävellään. Koeta ottaa asioita esiin mahdollisimman suoraan ja avoimesti, äläkä jätä mitään hampaankoloon muhimaan. Kuun toinen viikonvaihde aloittaa jouhevamman jakson ja edistymistä on havaittavissa onnekkaastikkin. Aika ennen uutta vuotta painottaa syveneviä tunteita ja lisääntynyttä tunne-elämää.

Leijona, 2023 joulukuu

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi edellyttää ihmissuhteissa normaalia enemmän vastuunottoa ja kykyä sietää pieniä viivytyksiä ja muuttuvia olosuhteita. Varsinkin joulunalusaika tuo yllättäviäkin muutoksia suunitelmiin ja kaikki ei välttämättä suju aivan sopimusten mukaisesti. Koeta olla joustava ja antaa tilaa vaihtuville ja nopeille käänteille. Yritä ainakin itse välttää ylilyöntejä ja koeta pysyä kultaisella keskitiellä.

Neitsyt, 2023 joulukuu

(23.8. - 22.9.)

Kuukauden sävy on pääsääntöisesti positiivinen ja tunne-elämän kehitys on kannaltasi edistävää. Ennen joulua puhaltaa raikkaat tuulet ja mukavia yllätyksiäkin on luvassa. Viimeinen viikko tuo herkästi jotain epäselvyyttä ja epämääräisyyttä kuvioihin ja uuteen vuoteen siirtyminen vaatii maltillista ja kärsivällistä asennetta suhteessa johonkin läheiseen.

Vaaka, 2023 joulukuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku tuottaa epävarmuutta ja muutospaineita voi osua tähän ajankohtaan. Huonot suhteet voivat purkautua mutta hyvässä mallissa olevat voivat saada syvenevää sävyä suhteeseen. Koeta olla itse perillä ainakin omista tunteistasi ja ole rehellinen niistä myös toiselle osapuolelle. Loppukuu on sävyisämpää ja tilanteet rauhoittuvat.

Skorpioni, 2023 joulukuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun alkupäivien jälkeen alkaa tapahtumarikas jakso ja uusiutumista on näkyvillä suhderintamalla. Kuun toisella viikolla jokin kohtaaminen voi muodostua merkittäväksi ja hyväksyvyyttä on kuvassa mukana. Jouluviikko tuo yllättäviäkin tapaamisia mutta koet saavasi piristystä ja raikkaita tuulia kohtaamisissa. Pystyt tässä kuussa tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin ja palaute on sen mukaista.

Jousimies, 2023 joulukuu

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteet tuntuvat jäävän hieman taustemmalle omien kiireittesi keskellä ja voitkin nyt olla liikkeellä normaalia omaehtoisemmin ja omia asioitasi käsitellen. Aika uutta vuotta myöten tuottaa hieman normaalia enemmän sivussa pysyttelyä ja koet toimivasi parhaiten asioita yksin tehden ja omissa oloissasi viihtyen.

Kauris, 2023 joulukuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäiset päivät tuovat herkästi epävarmuutta suhdekuvioihin ja mullistukset ovat mahdollisia. Tilanteet voivat tuntua pakottavilta ja koet että sinua ei kuulla. Toisella viikonlopulla on hyvä ajankohta koettaa selkiyttää tilanteita ja ottaa asioita puheeksi. Sopuisuus voi nyt palautua ja tilanteet alkavat kehkeytyä positiivisempaan suuntaan.

Vesimies, 2023 joulukuu

(20.1. - 19.2.)

Kuukausi voi herkästi tuoda muutoksia ihmissuhderinamalla ja tilanteet nousevat eteesi hyvinkin yllättäen. Koeta kolmannella viikolla välttää ainakin itse toimimasta turhan impulsiivisesti ja ajattelemattomasti, äläkä ylitä sovittuja rajoja. Mahdollista toki on että kumppanisi käyttäytyminen voi tuottaa yllättäviä käänteitä.

Kalat, 2023 joulukuu

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi on pääsääntöisesti tunnelmaltaan innostava ja positiivinen ja varsinkin kuun alku kuvastaa onnekkuutta ja edistystä tunne-elämässä. Uuttavuotta ryhdyt kuitenkin viettämään rajoitetummissa tunnelmissa ja jonkun toisen esteet ja viivytykset ovat etualalla. Toisaalta voit kokea myös itse tarvetta vetäytymiseen ja jonkin asteista rakkaustestiä on läpikäytävä. Ole maltillinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.