Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun ensimmäiset viisi päivää ovat vaativimpia ja edellyttävät yhteisiin asioihin kunnolla pureutumista. Vaikka tunteet nyt syvenevät, joudut myös kohtaamaan tilanteiden varjopuolia herkästi. Kuun kolmas viikonloppu on parasta aikaa sovinnollisuuteen, sillä koet nyt paremmin tulevasi kuulluksi ja nähdyksi. Juhannusviikko lupaa myös mukavia hetkiä yhdessä muiden kanssa.

Harka, 2023 kesäkuu

(20.4. - 20.5.)

Voit olla kuun alussa itse kovin häilyväinen ja mielipiteiden muutokset tilanteissa ovat herkässä. Seuraavalla viikolla onnekkaasti hieman vastuuta ottamalla saat kyllä asioihin selkeyttä. Keskusteluissa syvälle meneminen auttaa ja on hyvä ottaa rehellinen ja suorapuheinen asenne. Aivan kuun viimeiset päivät edellyttävät itsehillintää ja malttia, jotta et hätäpäissäsi tekisi virheliikkeitä tai liian nopeita johtopäätelmiä.

Kaksoset, 2023 kesäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun puolenvälinen aika on parasta aikaa ihmissuhteiden kannalta ja varsinkin kolmas viikonloppu on innostava ja kannustava. Keskustelut syntyvät luontevasti ja kykenet nyt hyvin ilmaisemaan ajatuksiasi niin, että toinen ymmärtää sanottavasi. Koeta kuitenkin kuun viimeisellä viikolla varoa väärinkäsityksiä kohtaamistilanteissa.

Rapu, 2023 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäiset viisi päivää suosivat seuraelämä ja ihmisläheisyyttä on nyt normaalia enemmän tarjolla. On hyvä olla nyt myös itse rohkea ulostuloissaan. Loppukuu tuo herkästi ongelmakohdat esiin ja voit kokea, että joku tuntuu kävelevän ylitsesi ja et saa omaa tahtoasi esiintuoduksi. Ole rehellinen ja pidä oikeudenmukaisuuden periaatteesta kiinni.

Leijona, 2023 kesäkuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun viides päivä aloittaa varsin mukavan jakson tunne-elämään ja sosiaalisuutesi lisääntyy tästä eteenpäin aina kuun lopulle asti. Kolmas viikonloppu voi luoda uusiakin tuttavuuksia näköpiiriisi varsinkin sinkuille. Koeta kuitenkin juhannuksen jälkeen välttää liian hätäistä ryhtymistä ja toimintaa suhteissasi, jotta et hätäpäissä rikkoisi mitään varteenotettavaa.

Neitsyt, 2023 kesäkuu

(23.8. - 22.9.)

Jotain epäluotettavuutta voi nyt olla ilmassa toisten ihmisten taholta, joten turhaan sinisilmäisyyteen ei nyt ole varaa. Myös väärinymmärryksiä voi syntyä, joten onkin syytä tarkistaa, oletko ymmärtänyt itse oikein ja onko toinen käsittänyt sanomasi tarkoittamallasi tavalla. Varsinkin kuun loppu tuo herkästi sotkuja ja epämääräisiä tilanteita mukanaan.

Vaaka, 2023 kesäkuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku vaatii malttia ja omatoimisuutta suhdekentällä. Ole siis toiminnallinen ja tee oma osasi tilanteissa tunnollisesti. Kuun puoliväli on varsin mukavaa aikaa ja yhteydenpidot ja varsinkin keskustelut tuovat hyvää mieltä. Pidä yhteyksiä yllä ja jaa ajatuksiasi muiden kanssa. Loppukuu sujuu hyvinkin luonnikkaasti ja suunitellusti.

Skorpioni, 2023 kesäkuu

(24.10. - 22.11.)

Vaikka sosiaalinen elämä nyt onkin vilkasta ja ihmissuhteissa runsautta, niin tunne-elämän kannalta omaa osuuttasi asioiden edistämisissä nyt painotetaan. Ota huomioon toisen tilanne ja tee oma osasi tilanteissa. Suurempia muutoksia kuukausi ei nyt kuitenkaan eteesi aseta vaan olosuhteissa on tiettyä pysyvyyttä ja jatkuvuutta.

Jousimies, 2023 kesäkuu

(23.11. - 21.12.)

Vaikka kuukausi on sosiaalinen sävyltään niin joiltain osin yhteistyö tai yhteiset asiat eivät välttämättä edisty aivan sovitulla tavalla. Jokin sekaannus, unohdus tai väärinymmärrys on mahdollinen. Tarkista että olet ymmärtänyt toisen sanomiset oikein ja ole huolellinen myös itse itseilmaisussa varsinkin juhannusviikolla.

Kauris, 2023 kesäkuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alkupäivät ja juhannus ja sen jälkeinen aika ovat parhaita aikoja keskittyä suhdetoimiin. Kuun viimeiset päivät korostavat jonkin asteista käytännöllisyyttä ja yhdessä tekemisen aikaa mutta jo kuun vaihde kertoo asioiden edistymisistä ja aikaa alkaa jäämään taas kevyemmälle osastolle. Hoida oma osuutesi asioissa tunnollisesti.

Vesimies, 2023 kesäkuu

(20.1. - 19.2.)

Kuukauden sävy on häilyvä ja lähinnä toisen käytös voi nyt olla yllättäviä muutoksia tuova. Paras aika osuu kuun kolmannelle viikonlopulle, jolloiin yhteisymmärrys on sujuvaa. Kuun viimeinen viikko on varsin vauhdikas ja muutosherkkä. Voit joutua ymmällesi lähinnä toisen ihmisen äkkinäisistä käänteistä johtuen. Ole joustava ja avaramielinen.

Kalat, 2023 kesäkuu

(20.2. - 20.3.)

Kuukausi voi nyt tuoda herkästi outoja ja sotkuisia tilanteita ja hämillisyys voi vallata mielesi. Toisella hetkellä voit olla tilanteesta toista mieltä ja seuraavalla taas jotain muuta. Älä tee tässä kuussa mitään merkittäviä siirtoja niin aloitusten kuin lopetustenkin suhteen. Koeta ptää lupauksistasi ja sovituista ajoista myös kiinni omalta osaltasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.