Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden on hyvä olla utelias uusille tilanteille ja suhteille varsinkin kuun alkupäivinä. Onnekkuutta on nyt tilanteissa ja jokin uusi merkittävä tuttavuus voi nyt alkaa. Kuun puoliväli tuo syveneviä tunteita pintaan ja jokin suhde vaatii nyt vakavaa harkintaa. Ole rehellinen nyt niin itsellesi kuin toisille osapuolillekin.

Harka, 2023 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Puolenkuun aika aloittaa ihmissuhdekeskeisen jakson härille ja ihmissuhteisiin on syntymässä runsautta ja uusia tilanteita. Jokin asia vaatii ratkaisuja ja vastuunottoa suhdetoimissa. Kuun lopulla mielenkiintoiset sattumukset ja kohtaamiset ovat käänteentekeviä ja heikoilla kantimilla olevat suhteet voivat nyt päättyä oman vapaudentarpeesi innoittamana.

Kaksoset, 2023 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun puoleenväliin asti maaliskuussa on paras ajankohta keskittyä suhdetoimiin, sillä tilanteet jättävät hyviä tuntemuksia. Luvassa on runsautta ja yhteinen tekeminen on mielekästä. Varsinkin kuun toinen viikonloppu on onnistunut ja yhteinen sävel on helposti löydettävissä. Loppukuu sujuu suunitellusti ilman suurempia vaateita.

Rapu, 2023 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun puoliväli on kriitillinen ja jokin suhde vaatii syvällistä asennetta. Joku voi nyt käyttäytyä yliolkaisesti sinuun nähden ja manipulointia on herkästi tilanteissa. Voit joutua olemaan ehdoton ja rehellinen ja rohkeutta tilanteet vaativat. Kuun loppu on sävyltään iloinen ja hauskuutta on tilanteissa mukana.

Leijona, 2023 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäiset 11 päivää suosivat ihmissuhteita ja tunnelma on hyväksyvää ja positiivinen. Kuun viimeiset päivät tuovat herkästi odottamattomia yllätyksiä ja kaikki ei nyt suju aivan ennakoivasti. Tiettyä irtoneisuutta on ilmassa ja sinulta vaaditaan joustavuutta ja laajakatseisuutta muuttuvissa olosuhteissa.

Neitsyt, 2023 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuussa puolenkuun aikoihin tilanteissa ilmenee epämääräisyyttä ja jonkun luottamus voi olla kyseenalaista. Älä ole turhan sinisilmäinen toisen sanomisille ja tekemisille. Toisaalta joku voi nyt tarvita apuasi omissa ongelmissaan. Kuun loppu on keveämpi sävyltään ja mukavat yllättävät kohtaamiset tuovat iloa ja hyvää mieltä.

Vaaka, 2023 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Jokin uusi tilanne voi kuun alussa saada alkunsa uuden kohtaamisen myötä ja koet onnekkuutta olosuhteissa. Kuun puoliväli varoittaa toimimasta salakähmäisesti ja onkin nyt syytä olla rehti ja suora suhteessa toisiin. Vältä manipilointeja ja pelaamista toisten tunteilla ja vaadi sitä myös muilta. Jokin tilanne vaatii rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Skorpioni, 2023 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuussa puolenkuun jälkeinen aika korostaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia muutoksia. Mutta ensin on hyvä suhtautua vakavasti suhteessa tunteisiin ja todeta realistisesti olosuhteet. Loppukuu voi tuoda yllättäen eteesi uuden ihmisen, joka herättää uteliaisuutesi ja mielenkiintosi. Ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin.

Jousimies, 2023 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun puoliväli on kriitillinen ja ihmissuhteissa voi ilmaantua sekaannuksia ja väärinymmärryksiä. Älä anna nyt mielikuvituksen edustaa todellisuutta, vaan koeta nähdä toinen ralistisesti ja pidä ajatuksesi kirkkaana. Vältä itse myös toimimasta epärehellisesti ja koeta olla sotkeentumasta sotkuisiin ja epämääräisiin tilanteisiin.

Kauris, 2023 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun puoliväli varoittaa toimimasta nyt turhan omaehtoisesti ja päällepainavasti. Harjoita ylimääräistä diplomatiaa ja koeta ottaa huomioon myös toisten näkökannat. Kuun kaksi viimeistä päivää tuovat jo jouhevuutta ja hauskuutta tilanteisiin ja tunnelmat kevenevät. On hyvä olla utelias ja tutustua nyt myös uusiin sosiaalisiin piireihein.

Vesimies, 2023 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun puoleenväliin asti ihmissuhteet tuottavat iloa ja tyytyväisyyden tunteita. Loppukuu on kriitillisempi ja yllättävät, äkilliset muutokset ja käänteet tuntuvat herkästi sekoittavan vallinutta tilannetta. Toisen käytös voi hämmentää yllättävyydellä. Ota rauhallisesti ja vältä tekemästä liian nopeita johtopätöksiä tapahtumista.

Kalat, 2023 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Ympäristössäsi tapahtuu uusia käänteitä ja hämmennystä aiheiuttavia tilanteita on liikkeellä. On hyvä tiedostaa myös se, kenen eteen olet uhraamassa liikaa itsestäsi, koska jonkun avuntarve voi nyt syödä aikaasi turhankin paljon. Ole mahdollisimman realistinen ja koeta ottaa kaikki taustatekijät päivänvaloon.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.