Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikko aloittaa varsin ihmissuhdekeskeisen jakson ja sosiaalisuutesi kasvaa ja ihmssuhteisiin tulee vilkastumista. 9. päivästä eteenpäin on hyvä olla itsekin aloitteikas ja olla ihmisten parissa. Sopusointua on kuvassa mukana ja aika antaa tilaa yhteiselle ajanvietolle. Positiivinen henki vallitsee.

Harka, 2023 marraskuu

(20.4. - 20.5.)

Kuukausi alkaa varsin vilkkaissa merkeissä ja olet kontakteissa moniin tahoihin. Pysyt nyt myös laajentamaan verkostoasi ja jokin uusi, merkittävä suhdekin voi nyt saada alkunsa. Puoleen kuuhun asti onkin hyvä olla uteliaana liikkeellä ja tavata uusiakin ihmisiä. Jokin yllättävä kohtaamnen voi olla merkityksekäs aina tulevaisuuteen asti.

Kaksoset, 2023 marraskuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun alkupäivät voivat herkästi tuoda epäluotettavuutta ihmissuhteisiin ja jonkun sanomisiin ei välttämättä ole aivan luottamista. Kuun toisesta viikosta eteenpäin alkaa parempi jakso ja ihmissuhteisiin alkaa tulla harmoniaa ja sopusointua. Kuun neljäs viikko korostaa käytännönläheisyyttä ja ihmissuhteissa voi ilmetä joitain rajoitteita. Ota maltillisesti.

Rapu, 2023 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku sujuu mutkitta ja ihmissuhteissa on hyväksyvyyttä ja hauskuuttakin. Toinen viikonvaihde starttaa hieman vaativamman jakson, jolloin omaa panostustasi tarvitaan yhteisten asioiden eteen. Ole siis käytännönläheinen ja tee oma osuutesi yhteisissä asioissa. Suurempia muutoksia ei nyt kuitenkaan ole näkyvillä.

Leijona, 2023 marraskuu

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi etenee varsin rauhaisasti ja ilman suurempia vaateita ihmissuhden myötä. Kuun alun hektinen tahti tuntuu tosin vievän kaiken aikasi ja yllättävät muutokset suunitelmissa voivat sotkea omiakin aikataulujasi. Koeta kuitenkin pitää sovituista asioista kiinni.

Neitsyt, 2023 marraskuu

(23.8. - 22.9.)

On hyvä olla itse kuun alussa tarkkana yhteisistä sovituista asioista, sillä riskinä on nyt jokin unohdus tai väärinkäsitys yhteisissä asioissa. Kuun toinen viikko tuo syveneviä tunteita ja olet jonkin hieman vaativamman paikan edessä. Ota psykologinen ote ja paneudu tilanteisiin pintaa syvemmälle. Kuun neljäs viikonloppu voi asettaa joitain rajoitteita yhteisiin asioihin. Ole maltillinen.

Vaaka, 2023 marraskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun yhdeksäs päivä aloittaa varsin mukavan jakson liittyen ihmissuhteisiin ja yhteisiin asioihin. Koet että sinut huomataan ja tulet kuulluksi. Oletkin loppukuun varsin paljon tekemisissä muiden kanssa ja sosiaaliset tilanteet kuin myös tunnesuhteet tuovat tyydytystä ja iloa eloosi.

Skorpioni, 2023 marraskuu

(24.10. - 22.11.)

Kuukausi tuo helpostikin uusia tuttavuuksia ja tilanteissa on mukana yllätyksiäkin ja uusia käänteitä. Tilanteet kehkeytyvät varsin suunittelematta ja ennakoimatta, joten on hyvä olla utelias uusille tuttavuuksille. Varsinkin kuun puoleen väliin asti riittää yhteisiä aktiviteettejä ja rentoa yhdessä oloa.

Jousimies, 2023 marraskuu

(23.11. - 21.12.)

Liiallista sinisilmäisyyttä suhteessa johonkin läheiseen on syytä koettaa välttä aivan kuun alussa. Kaikki ei todellisuudessa ehkä nyt ole niinkuin sinulle asiat esitetään. Kuun toisesta viikosta eteenpäin on tasaisempaa, joskin velvoitteet tuntuvat vievän aikaasi seuraelämältä enemmän.

Kauris, 2023 marraskuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alun tunnelmat ja yhteiset asiat luistavat ja ilmassa on positiivinen henki. Yhdeksännestä päivästä eteenpäin sävy on ihmissuhteissa hieman velvoitesävyisemää ja tilanteet edellyttävät enemmän omaa panostustasi. Ole vastuuntuntoinen.

Vesimies, 2023 marraskuu

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteissa ei nyt ole suurempia vaateita ja yhteiset asiat hoituvat helpostikin. Joskin kuun alkupuoliskon muuuvat olosuhteet muissa elämän aluella vievät enimmän huomiosi ja kiire vie aikaa suhdetoimilta.

Kalat, 2023 marraskuu

(20.2. - 20.3.)

Koeta olla kuun alussa mahdollisimman rehellinen ja suorea toisia kohtaan ja koeta välttää nyy ainakin uusien suhteiden luomisia, sillä voit nyt katsoa toisia turhan ruusunpunaisten lasien läpi. Ole huolellinen myös sovituista aikatauluista. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin tilanteet tasoittuvat.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.