Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Vaikka toisen käyttäytyminen voi nyt itsestäsi tuntua turhan omaehtoiselta ja itsekkäältäkin, niin suurempia suunnan muutoksia ihmissuhteissa tuskin ilmennee. Kuun kolmas viikonloppu on parasta aikaa panostaa suhdetoimiin, niin voit saada enemmän yhteistoiminnallisuutta sopusointuisesti aikaan.

Harka, 2023 syyskuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun sävy tuo ihmissuhteisiin nyt enemmän vastuunkannon tarvetta ja omaa yrittämistäsi korostaen. Kuun puoliväli varoittaa liian hövelistä suhtautumisesta yhteisiin asioihin, vaan nyt tarvitaan hieman enemmän realismin tajua ja käytännön toimiin ryhtymisiä. Ota huomioon toisen olosuhteet ja tarpeet tällöin. Kuun loppu varoittaa turhan äkkinäisistä ryhtymisistä jonkun suhteen.

Kaksoset, 2023 syyskuu

(21.5. - 20.6.)

Vaikka käytännön asiat ja velvoitteet tuntuvat vievän nyt aikaasi normaalia enemmän, niin ihmissuhteissa on kuitenkin hyväksyvyyttä ja sopusointua. Yhteiset asiat tuovat mielihyvää ja tunnekuohuja ei ole nyt liikkeellä. Varsinkin puolenkuun aika antaa tilaa yhteisille hetkille ja läheisyyttä ja hyväksyvyyttä on tarjolla.

Rapu, 2023 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun sävy on varsin kiireinen ja toimelias mutta ihmissuhteissa olosuhteet ovat varsin rauhoittavat ja pysyvyyttä korostavat. Kuun kolmannella viikolla jokin tilanne edellyttää toisen asioihin hieman enemmän paneutumista ja huomioon ottamista ja voit joutua menemään vallitseviin tunnelmiin hieman syvemmälle.

Leijona, 2023 syyskuu

(23.7. - 22.8.)

Varsin ihmissuhde rikas kuukausi käsillä ja olet moniin tahoihin ja ihmisiin tekemisissä. Varsinkin kuun kolmas viikko on onnistunut tunne-elämän kannalta. Kuun viimeiset päivät voivat tuoda hyvinkin yllättäviä käänteitä mukanaan mutta koeta pitää ainakin itse realiteetit mukana. Seikkailurikas aika.

Neitsyt, 2023 syyskuu

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteet ovat nyt elämässä hieman taustemmalla ja tilanteet vaativat ennemminkin järkevää otetta kuin uusiutumista tällä saralla. Jotain esteitä voi nyt nousta esiin toisen taholta ja aikatauluissa pitää olla kärsivällinen. Kolmas viikko varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta toisten suhteen.

Vaaka, 2023 syyskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuukausi on varsin suotuisa tunne-elämän kehitykseen ja tilanteissa on edistyksellisyyttä ja jouhevuutta. Varsinkin kuun puolivälistä aina kuun loppuun asti koet tilanteet kannustavina ja koet että tulet huomatuksi. Jaa aikaasi ihmisten kanssa ja tutustu myös rohkeasti uusiin ihmisiin, niin saat parhaan esiin tästä jaksosta.

Skorpioni, 2023 syyskuu

(24.10. - 22.11.)

Jonkin verran vastahankaisuutta ja muutosaltiutta tämä kuukausi tuo herkästi tullessaan. Kuun toinen viikko on varsin runsassävyinen ja ihmissuhteet ovat tapetilla, mutta joku voi nyt herkästi antaa ymmärtää enemmän kuin oikeasti tarkoittaakaan. Kuun loppu painottaa yllättäviä käänteitä suhdetilanteissa.

Jousimies, 2023 syyskuu

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi antaa nyt hyvää tilaa tunne-elämän kehityskuluille ja suosiollisia hetkiä on tarjolla. Varsinkin kuun puolestavälistä eteenpäin tilanteet muodostuvat nautinnollisiksi ja tapaamisista ja ajanvietoista jää hyvä ja piristynyt mieli. Mene siis rohkeasti mukaan tarjolla oleviin tilaisuuksiin.

Kauris, 2023 syyskuu

(22.12. - 19.1.)

Kiireitä painottava kuukausi ei oikein tunnu jättävän tilaa seuranpidoille tai viihteelliseen ajanviettoon kanssaihmisten kanssa. Suunnan muutoksia ei nyt kuitenkaan ole tiedossa ja tilanteet jatkuvat tunnesuhteissa hyvinkin vanhaan malliin. Olosuhteet antavatkin nyt rauhan käsillä olevien velvoitteiden hoitamisiin.

Vesimies, 2023 syyskuu

(20.1. - 19.2.)

Kuukausi tuo varsin moninaisia tilanteita ihmissuhteisiin ja muutoksia vallitsevaan tilanteeseen voi nyt syntyä. Riskinä on toisen osapuolen liialliset lupaukset, sekä loppukuussa olosuhteisiin liittyvät hyvinkin äkkinäiset ja yllättävät muutokset. Realismin taju ja jalkojen maassa pitäminen on tässä kuussa erityisen huomionarvoista.

Kalat, 2023 syyskuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäinen viikko on varsin suotuisa tunne-elämän kehityksessä. Toinen viikko lupaa mukavia ylläyksiä ja ennakoimattomiakin kohtaamisia. Kolmas viikko on kuun riskialttein ja tällöin tärkeää on olla olematta turhan sinisilmäinen lupauksille ja toisen sanomisille. Ole realistinen, äläkä anna toiveittesi edustaa todellisuutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.