Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2023 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Aivan kuun alkupäivät ovat kriitillisiä ja ihmissuhteet vaativat syvällistä katsonta kantaa. Nyt ei ole hyvä mennä mukaan valtapeleihin ja olla ainakin itse mahdollisimman suora ja rehellinen. Puutu epäoikeudenmukaisuuksiin ja edellytä kanssaihmisiltä myös rehtiyttä. Seuranvalinta on tärkeää. Jo kuun ensimmäinen viikko palauttaa tasapainoa ja loppukuu on suotuisaa.

Harka, 2023 tammikuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun puoliväli voi muuttaa asetelmia ja jokin suhde voi saada yllättäviä käänteitä. Koeta itse ainakin välttää liian äkkivääriä ratkaisuja. Neljännen viikonlopun tunnelmat ovat vaativia ja edellyttävät järkevää harkintaa. Jokin suhde voi nyt myös loppua. Aikansa eläneet suhteet jäävät taakse ja karsintaa tapahtuu. Toimi vastuullisesti.

Kaksoset, 2023 tammikuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen viikko on suotuisa suhdetoiminnoissa ja tunnelmat ovat hyväksyviä. Neljäs viikko edellyttää järkevää otetta ja onkin hyvä ottaa vastuullinen asenne toisten suhteen. Käsillä voi myös olla jokin yhteinen käytännön hanke, jota pitää rakentaa ja niveltää. Kuun loppu on myös hieman omaa vastuutasi korostavaa aikaa, joten toimi järkiperäisesti.

Rapu, 2023 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Uutena vuotena on hyvä olla tietoinen seuranvalinnastaan, sillä tilanteet kärjistyvät tällöin normaalia herkemmin. Älä suostu ylikävellyksi, vaan peräänkuuluta oikeudenmukaisuutta. Joku voi nyt käyttää valtaansa itseäsi kohtaan väärin perustein. Loppukuu sujuu rauhaisammin ja olosuhteissa on tasaisuutta ja jouhevuutta.

Leijona, 2023 tammikuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien tunne-elämä alkaa tänä vuonna varsin muuttuvissa merkeissä ja jotain voi nyt suhdepuolella mennä herkästi uusiksi. Kuun kolmas viikonloppu on yllätyksellinen ja suunitelmat voivat mennä uusiksi. Seuraava viikonloppu voi tuoda jonkin ratkaisun häilyvään tilanteeseen mutta tunnelmat ovat ennemminkin kylmän kriitilliset kuin toimivat.

Neitsyt, 2023 tammikuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun alkupäivinä mukana on syventyvää tunnesävyä ja intohimoa. Siitä eteenpäin olosuhteissa on tasaisuutta ja muuttumattomuutta. Loppukuu lisää suhdetoimintaa ja aktiviteettejä ja yhdessä oloa alkaa olla lisääntyvissä määrin.

Vaaka, 2023 tammikuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alussa jokin ihmissuhteisiin liittyvä tilanne on herkästi painokas ja jotain draamallisuutta on kuvassa mukana. Älä mene mukaan suhdepeleihin, vaan ole ainakin itse mahdollisimman suora ja rehellinen. Ensimmäinen viikko on sensijaan onnekas ja runsautta on taas tarjolla. Neljännellä viikonlopulla malttia ja aikuismaista kärsivällisyyttä tarvitaan.

Skorpioni, 2023 tammikuu

(24.10. - 22.11.)

Uuden vuoden sävyihin liittyy tummanpuhuvuutta ja intohimoista asennetta. Vältä manipulointia. Kolmas viikonloppu tuo herkästi mukanaan yllättäviä käänteitä ja muutoksia suunitelmissa. Neljäs viikonloppu on riskialtis ja aikansa eläneet suhteet testataan. Jokin suhde voi nyt tulla päätepisteeseensä. 

Jousimies, 2023 tammikuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen viikko on suosiollinen ja tunne-elämässä on runsautta ja hyväksyvyyttä. Toinen viikko tuo lisää vauhdittumisia ja etenemisiä. Neljäs viikonvaihde vaatii maltillisuutta ja vastuunottoa yhteisistä asioista. On hyvä aika tehdä yhdessä jotain käytännönläheistä ja konkreettista ja olla hyödyksi yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Kauris, 2023 tammikuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alkupäivät ovat varsin tuntehikkaita ja intohimoa on kohtaamisissa mukana. Jotain kohtalonomaista on nyt tilanteissa ja tapaamisissa. Siitä eteenpäin on tasaista ja olosuhteissa pysyvyytttä ja suunitelmallisuutta. Loppukuun olosuhteet tuovat mukanaan lämminhenkisyyttä suhdetoimiisi.

Vesimies, 2023 tammikuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa tunteiden kannalta ja ihmissuhteissa on positiivista edistystä. Kuun puoliväli voi olla hyvinkin yllätyksellinen ja muuttuvia, odottamattomia tekijöitä on kuvassa mukana. Ole joustava. Neljännellä viikolla vaaditaan malttia ja kärsivällisyyttä. Jokin sitoutuminen voi olla ajankohtaista.

Kalat, 2023 tammikuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alkupäivät ja loppupäivät painottavat ihmissuhteitasi ja kuun alussa on tunnesyvyyttä ja intohimoa mukana. Keskivaihe on tasaista ja olosuhteissa on muuttumattomuutta. Kuun loppu lisää sosiaalisuuttasi ja pystyt tuomaan itsestäsi nyt parhaat ja viehättävimmät puolesi esiin. Palaute on sen mukaista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.