Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2024 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuussa kuun 18. päivään asti ihmissuhteet vaativat ylimääräistä panostusta ja omaa aktiivisuutta. Ota asioita ja tilanteita hoidettavaksesi ja koeta kaiken kiireen keskellä huomioida myös toisen tarpeet. Kolmas viikonloppu edellyttää asioden esille ottamisia ja tunteet ovat pinnalla. Ole itse suora ja avoin, niin saat ajasta parhaan tuloksen. Loppukuu on helpompaa aikaa.

Harka, 2024 helmikuu

(20.4. - 20.5.)

Helmikuun alku, aina 17. päivään asti on varsin jouhevaa aikaa suhderintamalla ja yhteiset tilanteet sujuvat hyvin. 17. päivä nostattaa tunteet esiin niin hyvässä kuin pahassakin ja tilanteisiin liittyy herkästi valtapelejä. Älä jätä nyt mitään hampaankoloon muhimaan, vaan ole suora, rehti ja rehellinen kaikessa kohtaamisessa. Tunteiden kohtaaminen auttaa parhaiten.

Kaksoset, 2024 helmikuu

(21.5. - 20.6.)

Kuun kolmas viikonloppu herättää tunteesi pintaan kohtaamistilanteissa ja tunnesiteet ovat voimistumaan päin. Sitoutumista on ilmassa ja vahvuutta on tunteissa. Myös tunne-elämässäsi olevat tukkeumat voivat nostaa päätään ja onkin hyvä nyt rohkeasti antaa kaikkien tunteiden nousta esiin. Voit jopa kokea edistymistä lukkiutumien ja estojen suhteen.

Rapu, 2024 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun kolmanteen viikonloppuun asti ihmissuhteissa on paljon kohtaamista ja tilanteet etenevät jouhevasti. On hyvä aika jakaa aikaa nyt muiden kanssa ja tehdä asioita yhdessä. Loppukuu ei suoranaisesti painota tunne-elämää mutta asiat ovat nyt mallillaan ja voit luottaa tasaiseen etenemiseen.

Leijona, 2024 helmikuu

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi on varsin tunnerikasta aikaa mutta olosuhteissa on yllättäviä käänteitä ja muuttuvia tekijöitä astuu kuvaan mukaan. Virhearvioinnit ovat mahdollisia ja voit kokea huumaavia tunteita. Jotain epäoikeudenmukaisuutta voi myös herkästi esiintyä ja voit kokea että et tule kuulluksi. Väkisin yrittäminen ei nyt kannata, vaan on hyvä myös osata poistua takavasemmalle vaativissa olosuhteissa.

Neitsyt, 2024 helmikuu

(23.8. - 22.9.)

Vaikka kuukauteen mahtuu tunnesuhteisiin rajoitteita, niin keventäviäkin aikoja on luvassa. Alkukuu on viihdyttävä sävyltään ja tilanteet nousevat yllättävällä tavalla ja piristävästi esiin. Kuun viimeiset päivät vaativat eniten kärsivällisyyttä ja malttia suhdetoimissa. Mutta toimimalla järkiperäisesti ja maltillisesti asioiden laitaan tulee tuota pikaa kohentumisia ja edistystä.

Vaaka, 2024 helmikuu

(23.9. - 23.10.)

Alkukuu painottaa ennemminkin tekemisiä ja toimintaa kuin yhdessäoloa tunnesuhteissa. Puolenkuun aika kehoittaa ottaa huomioon läheiset syvemmin ja paneutumalla tosissaan toisen asioihin. Tunteisiin lisääntyy syvyyttä ja romantiikka nousee esiin. Ole kuitenkin tarkka varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa, sillä jotain salailua voi olla ilmassa.

Skorpioni, 2024 helmikuu

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu on sopusointuista aikaa ja mukaviakin kohtaamisia on tarjolla. Kuun puolessa välissä tilanteisiin liittyy herästi valtapelejä, salailua ja ihmissuhdepelejä. Ole tarkka oikeudenmukaisuudesta ja siitä, että tiedät todella mitä tahdot. Muutoksia ja mullistuksia voi nyt tapahtua. Loppukuu varoittaa olemasta turhan hyväuskoinen jonkun suhteen.

Jousimies, 2024 helmikuu

(23.11. - 21.12.)

Loppukuu on painokasta aikaa ihmissuhteissa ja tunteesi voivat kokea esteitä tai viilenemisiä. Tilanteet voivat vaatia päätöksiä ja sitoutumia niihin. Jokin suhde voi nyt jopa tulla päätepisteeseensä, historiasta riippuen. Maltillisuus ja harkitsevuus ovat nyt avainasemassa.

Kauris, 2024 helmikuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen puolisko suosii tunnesuhteita ja pystyt nyt rakentavuuteen ja asioiden varmistumisiin. Olet varsin voimakastahtoinen tässä kuussa, joten koeta olla huomaavainen myös toista osapuolta kohtaan. Hyvä jakso tehdä asioita yhdessä ja puhaltaa yhteiseen hiileen.

Vesimies, 2024 helmikuu

(20.1. - 19.2.)

Romantiikka nousee voimallisesti esiin puolenkuun aikaan ja voitkin unohtaa nyt järjen äänen tunnemyrskyssä. Riskinä on sitoutua liian voimakastahtoiseen tai omaehtoiseen kumppaniin. Vakiintuneet suhteet voivat joutua koetukselle ja kiusauksia ylittää sallittuja rajoja on olemassa. Koeta noudattaa oikeudenmukaisuutta kaikkia osapuolia kohtaan ja vältä salailuja.

Kalat, 2024 helmikuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku tuo hyvinkin viihdyttäviä ja hauskoja hetkiä seuranpitoon ja yllättäviäkin kohtaamisia voi nyt tapahtua. Loppukuu onkin sitten vakavampi sävyinen ja kyseeseen voi tulla rakkaustesti tai jonkin asteinen koettelemus. Tarkoituksettomat suhteet voivat päättyä ja alkavat suhteet voivat edellyttää sitoutumista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.