Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Toukokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Olet aktiivinen sosiaalisesti ja kommunikoit ahkeraan eri tahojen kanssa. Kuun alussa voi ilmetä jotain julki, joka liittyy elämässäsi menneisyyden ihmissuhteisiin. Kommunikointi ja suoraan puhuminen asioista selkeyttäisi tilannetta nyt eteenpäin, vaikkakin koet että pohtisit asioita ja tapahtumia vain omissa oloissasi. Ota selvää asioista ja perusta näkökantasi faktoihin eikä kuvitelmiin.

Harka, Toukokuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Elämän muutokset ja tapahtumat vievät niin aikaasi että et kiireiltäsi pysty keskittymään tunnesuhteisiisi. Voit myös toimia varsinkin  kuun puoleenväliin asti joltisenkin itsekeskeisesti ja näin ollen palaute on sen mukaista. Loppukuu antaa enemmän tilaa ottaa huomioon kanssaihmisesi, joten anna aikaasi tällöin läheisille ja kuro takaisin umpeen katkenneita lankojen päitä.

Kaksoset, Toukokuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Tässä kuussa on riskinä mennä mukaan kovin epätasaisiin ja epärealistisiin tunnesuhteisiin. Ota tarkkaan selvää uusien tuttavuuksien taustat, jotta et rakentelisi pilvilinnoja nyt alustaksesi. Joku läheinen voi nyt myös tarvita apuasi ja aikasi kuluu toisen tarpeista huolehtimiseen. Katso että olet myös auttamistehtävissä realistinen, äläkä uhraudu nyt liikaa toisen eteen.

Rapu, Toukokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kuun puoleen väliin asti tunnesuhteissasi on lämpenemisiä ja yhteinen aika tuottaa iloa ja positiivinen henki on vallalla. Taustalla on kuitenkin koko kuukauden huoli jostain läheisestäsi ja koet ettet pysty selkiyttämään suhdetta järkevämpään suuntaan. Älä uhraa aikaasi henkilölle, joka ei nyt pysty ottamaan tukeasi vastaan, vaan painii omien ongelmiensa parissa niin että koet helposti apusi menevän hukkaan.

Leijona, Toukokuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Jonkun käytös voi nyt ärsyynnyttää itseäsi normaalia herkemmin ja ristiriidat nousevat helposti pintaan. Kuvaan mahtuu niin yllättäviä käänteitä ja suunitelmien muutoksia ja tiettyä malttia vaaditaan ja vastuunottoa tilanteissa. Jokin tilanne tuntuu jumittavalta ja onkin hyvä ottaa nyt aikuismainen asenne tilanteissa. Kuun puolenvälin jälkeinen aika on rauhoittuneempaa ja tasaisempaa.

Neitsyt, Toukokuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Jokin epäselvä tilanne voi herkästi tuottaa epävarmuutta ja hämmennystä. On hyvä valita tarkoin seuransa ja olla olematta turhan sinisilmäinen jonkun toisen toimien myötä. Voit olla myös itse ailahtelevainen tunteistasi, etkä saa välttämättä selkoa toisenkaan tunteista. Aikasi voi nyt kulua myös jonkun toisen auttamisessa.

Vaaka, Toukokuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuukausi tuskin tuo muutoksia ihmissuhteisiisi ja tilenteet etenevät hallitusti. Pystyt nyt nauttimaan seuranpidosta ja tunneilmasto on hyväksyvä. Vaikka ympärilläsi tapahtuu ja sattuu muutoksia muiden ihmisten myötä, niin varsinaisesti ne eivät kohdistu nyt itseesi.

Skorpioni, Toukokuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuun alussa yllättävät kohtaamiset ja yhteydenotot tuovat piristystä päiviisi. On hyvä mennä mukaan nyt keskusteluihin niin saat uusia virikkeitä ja ideoita toisilta. Kuun toisella viikolla riskinä on turha maltinmenetys, joko itse ärsyynnyt tilanteissa herkästi tai joudut kuulemaan toisen äkkiväärää sanailua. Kolmas viikonvaihde on jo paljon positiivisempi ja suhdetoiminta tuottaa mielihyvää.

Jousimies, Toukokuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jonkun läheisen toiminta ei ole nyt välltämättä kovin järkiperäistä ja voit joutua tämän myötä itsekin outoon valoon. Tarkista faktat, äläkä usko esille nouseviin huhupuheisiin.Voit myös joutua uhraamaan aikaasi toisen hyvinvoinnin eteen. Katso että et auttamishalussasi tee virhearvioita, äläkä ole liian sinisilmäinen. Ole realistinen tilanteissa.

Kauris, Toukokuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Velvoitteet eivät vie nyt liikaa aikaasi ja pystytkin nyt antamaan tilaa niin sosiaalisuudelle kuin myös tunnesuhteille. Onnekkuutta on myös tilanteissa mukana ja riskitekijöitä ei suuremmin ilmene. Ole myös rohkea lähtemään mukaan uusiin kuvioihin jos niitä nyt eteesi tarjotaan. 

Vesimies, Toukokuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku tuo herkästi muutoksia elämänolosuhteisiin mutta nyt on syytä olla harkitseva ja realistinen. On hyvä välttää kovin äkkivääriä ratkaisuja ja yllykkeitä. Voit varsinkin kuun puoleenväliin asti olla itse normaalia ärsyyntymisherkempi ja näin ollen ristiriitoja voi herkästi nousta pintaan. Pura turhautumia konkreettiseen tekemiseen ja liikuntaan, jotta paineet eivät purskahtaisi väärissä tilanteissa esiin.

Kalat, Toukokuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Vastuun otto toisista ihmisistä on nyt päällimmäisenä ja oma aika kuluu helposti toisten ongelmista huolehtimiseen. Jonkun toisen käytös voi nyt tuntua epäloogiselta ja järjettömältä ja vastuu tilanteissa tuntuu jäävän omille harteillesi. Onkin hyvä pitää tässä kuussa ihmissuhteissaan järki mukana ja realiteetit tarkoin hallussa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.