Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Ihan parhaimmillasi et nyt ole tunnesuhteissa, vaan ennemminkin tilanteet vaativat vastuun ottoa ja malttia. Omat kiireet ovat myös päällimmäisinä, ja aikaa seuranpitoon ei tunnu riittävän. Loppukuu voi nostattaa eteesi jonkin tilanteet, jossa joudut puolustamaan omia näkökantojasi. Voit myös todeta, että poistut ennemminkin paikalta, kuin suostut vaateisiin ja odotuksiin. Älä mene mukaan peleihin, vaan ilmaise kantasi suoraan ja rehellisesti. Pidä puoliasi.

Harka, 2022 helmikuu

(20.4. - 20.5.)

Helmikuu tuo sen verran velvoitteita ja käytännön asioita kuvioihin, että ihmissuhteet ovat nyt hieman taustemmalla. Suurempia muutoksia kuukausi ei ulkopuolelta nyt eteesi tuo ja voit luottaa tunnesuhteiden tasaiseen etenemiseen. Hyväksyvä sävy suhdetoiminnoissa antaa nyt turvaa velvoitteisten sävyjen keskellä ja voit saada tukea ja hyväksyntää kanssaihmisiltäsi. Viimeinen viikko voi vaatia aikaasi ja huomiotasi jonkun toisen huolien kuuntelemiseen ja huomioon ottamiseen.

Kaksoset, 2022 helmikuu

(21.5. - 20.6.)

Hyvä kuukausi rakentaa rauhassa suhdetta nyt eteenpäin vaikean jakson jälkeen. Tasainen eteneminen on tervetullutta kiihkeämmän rupeaman jälkeen ja voit luottaa toisten tukeen. Kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko painottaa käytännönläheisyyttä mutta suhtautumalla asioihin järkevästi voit nyt yhdessä toisen kanssa saada jotain konkreettista aikaiseksi. Ota realistinen ote ja tee jotain maanläheistä yhdessä toisen kanssa niin voit saada yhdessä enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden.

Rapu, 2022 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuu on varsin ihmissuhdekeskeinen ja olet moneen suuntaan yhteyksissä. Jo kuun alku vauhdittaa kontaktin pitämisiä ja tilanteissa on sopusointuinen ja positiivinen henki. Myös kolmas viikko tuo runsautta ja hyvää mieltä muiden myötä. Aivan kuun loppu tuo sinut tilanteen eteen, johon liittyy vaativuutta tehdä ratkaisuja suuntaan tai toiseen. Olet valinnan edessä ja jotain täytyy lopettaa, jotta jokin suhde saisi enemmän kasvutilaa. Älä vietä kuukautta yksin, vaan jaa auliisti aikaasi nyt muiden kanssa.

Leijona, 2022 helmikuu

(23.7. - 22.8.)

Helmikuu tuo vaativuutta suhdetoimintaan ja jokin suhde edellyttää joko kiinnittymistä tai lopullista irtiottoa. Kuun toinen viikko on merkittävä ja voit kohdata jonkun uuden ihmisen, joka herättelee sinua suuresti henkiin tunteellisesti. Nyt on kuitenkin hyvä olla tilanteissa maltillinen ja harkita tarkkaan asioita loppuun asti ennen päätösten tekoa. Vältä siis äkkivääriä suunnan muutoksia ja anna itsellesi harkinta aikaa. Näin vältyt myöhemmin sotkuilta ja sekaannuksilta. Kuun viimeisen viikon keskusteluun on hyvä suhtautua järkevästi ja maltillisesti.

Neitsyt, 2022 helmikuu

(23.8. - 22.9.)

Hyvä ja tukeva kuukausi tunne-elämälle ja uusienkin ihmisten kohtaamisille. Jo kuun ensimmäinen viikko aktivoittaa suhteitasi ja runsautta on nyt liikkeellä. Toinen viikko tuo yllättävälläkin tavalla virkistäviä kohtaamisia ja tilanteita. Kolmannen viikon sävy on hyväksyvä, joten ole myös itse aktiivinen ja yritteliäs. Neljäs viikko on hempeä ja tuntehikas mutta ole itse tarkkana että et nyt sotkeudu mihinkään epämääräisiin tilanteisiin. Ota muiden tunteet huomioon.

Vaaka, 2022 helmikuu

(23.9. - 23.10.)

Työteliäs jakso vaatii omien oikeuksien kiinni pitämistä ja rohkeutta sanoa tilanteissa "ei". Joku voi nyt käyttäytyä omaehtoisesti ja joudut pitämään puoliasi. Nyt olisi hyväksi sanoa asiat suoraan ja kiertelemättä. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan koeta itse ainakin olla mahdollisimman suora, avoin ja rehellinen. Varsinkin kuun viimeiset päivät nostattavat kuumenevia tunteita.

Skorpioni, 2022 helmikuu

(24.10. - 22.11.)

Suhteellisen tasainen kuukausi tunne-suhteissa, joskin taustalla vaikuttaa omat kiireet ja käytännön asioiden hoitamisten vaativuus. Kuun kolmas viikko suosii kuitenkin yhteistä tekemistä ja yhteisiä ryhtymyksiä. Kuun viimeinen viikko on tunnelmallinen ja antaa tilaa herkemmille hetkille. Ajankohta suosii jo aistillisuutta ja estetiikkaa. Tee toisten kanssa jotain mielikuvituksellista tai luovuutta korostavaa. Aivan kuun loppu painottaa tummempien sävyjen esiintuloa.

Jousimies, 2022 helmikuu

(23.11. - 21.12.)

Voit kokea tarvetta vetäytyä nyt hieman omiin oloihisi ja seuranpito ei nyt ole päällimmäisenä. Jonkun toisen käytös voi tuntua nyt ärsyynnyttävältä tai liioitellulta ja ulkokultaiselta ja voit kokea että joudut rajoittamaan toisten innokkuutta. Kuun viimeinen viikko olisi kuitenkin hyvää aikaa tehdä toisten kanssa jotain luovuutta esiin tuovaa tai mielikuvitustasi kohottavaa. Anna alitajuntasi nousta esiin ja kuuntele herkällä korvalla mitä sisimpäsi haluaa nyt nostaa esiin. Nauti esteettisistä kokemuksista yhdessä muiden kanssa.

Kauris, 2022 helmikuu

(22.12. - 19.1.)

Olet erittäin aktiivinen nyt itse ihmissuhteissasi ja koet tarvetta saada läheisyyttä ja haluat jakaa aikaasi muiden kera. Varsinkin kuun jälkimmäinen puoli tuo hyviä yhteisiä hankkeita ja yhteinen tekeminen onnistuu hyvin. Myös tuntehikkuutta kuun loppu korostaa ja voit kokea tunteiden syventymistä. Voit olla hyvinkin intohimoinen tavoitteissasi mutta varo olemasta liian päällepainava ja vaativa, jotta et asettaisi toista liian ahtaaseen rakoon. Ota huomioon nyt myös toisen tilanne.

Vesimies, 2022 helmikuu

(20.1. - 19.2.)

Seurallisuutesi on nyt hieman taustemmalla ja koet suhdetoimet ennemminkin vaativina ja kärsivällisyyttä koettelevina kuin kovin kepeinä ja tuntehikkaina. On ehkä aika pysähtyä miettimään menneitä tapahtumia suhteissasi ja koettaa ymmärtää mistä on ollut kysymys ja mitä tilanteiden on ollut tarkoitus opettaa itsellesi. Aika suosii ennemminkin käytännöllisiä suhteita ja vastuun ottamista toisista ihmisistä. Jotain pitää myös ehkä järkeistää ja miettiä asioita niiden käytännönläheisyyden kannalta ennemminkin kuin omaa etuasi tavoitellen. Ole realisti ja ota vastuuta asioista.

Kalat, 2022 helmikuu

(20.2. - 20.3.)

Hyvä jakso olla liikkeellä uteliaana ja rohkeana ihmissuhteiden myötä, sillä aika suosii nyt jopa uusien tuttavuuksien syntymisiä. Varsinkin kuun kolmas ja neljäs viikko ovat onnistumisia ja hyväksyntää tuovia ja koet että saat huomiota osaksesi. Oma aktiivisuutesi ei nyt mene hukkaan. Tilanteisiin mahtuu niin yllättäviä positiivisia kohtaamisia kuin myös lämpimiä ja runsaita tunteita.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.