Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2022 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuukausi ei nyt tuo suurempia vaateita tunne-elämään ja tilanteet kehkeytyvät hyvinkin tasaisesti. Kolmas viikonloppu vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja tilanteista jää hyvä mieli. Loppukuu painottaa ihmissuhteissa käytännöllisyyttä ja asioita tehdään yhdessä. Saatkin nyt yhteistuumin enemmän asioita edistettyä kuin yksin puurtaen.

Harka, 2022 marraskuu

(20.4. - 20.5.)

Marraskuun alku on varsin muutosherkkä ja jotain voi sattua joka muuttaa olosuhteita ja suunnitelmia. Käytännön asioita on hoidettavana ja on osattava tarttua toimeen. Jokin suhde voi nyt myös jäädä menneisyyteen. Kuun puolenvälin jälkeinen aika on jo rauhoittavampaa ja tilanteet eivät enää kärjisty.

Kaksoset, 2022 marraskuu

(21.5. - 20.6.)

Voit nyt toimia turhan omaehtoisesti ja itsevaltaisesti ja näin ollen kritiikki voi olla sen mukaista. Koeta olla realistinen myös, äläkä menen mukaan mihinkään kolmiodraamoihin. Jokin kömmähdys tai väärinkäsitys voi tuoda nyt herkästi lisäongelmia tilanteisiin. Ole sanojesi takana. Aikaasi voi nyt  myös veroittaa jonkun toisen ongelmat ja aikasi kuluu niiden hoitamisiin.

Rapu, 2022 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku lupaa hauskuutta ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt lähteä liikkeelle. Mene mukaan yllättäviinkin tilanteisiin, niin huomaat saavasi piristystä päiviisi. Kuun puoliväli syventää tunneilmastoa ja pientä draamaakin voi nyt olla liikkeellä. Loppukuu on varsin rauhaisaa ja olosuhteissa ei ilmenny kummempia.

Leijona, 2022 marraskuu

(23.7. - 22.8.)

Läheisen yllättävä käytös voi saada hämmennystä aikaan ja tilanne vaatii pysähtymistä ja asiaintilan järkeistämistä. Jos suhteeseen on aikojen kuluessa kertynyt liikaa selvittämättömiä asioita, niin suhde voi tulla nyt kuun alussa tiensä päähän. Vastuu tilanteen hoitamisesta jää kuitenkin harteillesi. Kuun kolmannesta viikonvaihteesta eteenpäin tilanteet jo rauhoittuvat ja kommunikointi tilanteet tuottavat haluttua tulosta.

Neitsyt, 2022 marraskuu

(23.8. - 22.9.)

Vaikka kuukautesi on kiireinen niin myös ihmissuhteille jää tilaa ja varsinkin alkukuu on piristävä ja uusia tuuliakin tuova. Kuun kolmas viikko on hyvinkin onnistunut ja lämpimiä tunteita on liikkeellä. Myös jokin uusi suhde voi nyt sinkuilla saada alkunsa. Loppukuun päivät vaativat hieman enemmän panostusta omalta osaltasi ja vastuuta on hyvä osata ottaa.

Vaaka, 2022 marraskuu

(23.9. - 23.10.)

Aika ei nyt painota muutosvaateita ihmissuhteissasi ja tilanteet etenevät omalla painollaan. Kolmas viikonloppu on hauskuutta korostava ja keskustelut innoittavat sinua. Kuun loppu voi tuoda jonkin käytännön hankkeen ja yhteinen tekeminen korostuu. Vastuullinen asenne on paikallaan mutta yhteistyö tuottaa tulosta.

Skorpioni, 2022 marraskuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on hyvä olla hereisesti liikkeellä kuun ensimmäiset kolme viikkoa. Muutospaineita on ilmassa ja jokin suhde vaatii ratkaisuja. Jokin ennakoimaton tapahtuma tai tilanne voi aiheuttaa tämän. Kolmas viikko kertoo kuitenkin harmoniasta ja hyvinvoinnista tunne-elämän kannalta, joten loppujen lopuksi muutos on eduksesi.

Jousimies, 2022 marraskuu

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteisiin liittyy herkästi väärinymmärryksiä ja pettymyksiä toisen toimintatapoihin. Koeta nyt myös itse olla huolellinen yhteisten asioiden hoitamisissa ja tarkista kaikki pienintä yksityiskohtaa myöten. Älä tee ainakaan mitään taloudellisia siirtoja, joka vaikuttaisivat ihmissuhteisiin.

Kauris, 2022 marraskuu

(22.12. - 19.1.)

Varsinkin alkukuukausi on iloa tuovaa aikaa ihmissuhteiden myötä. Uudenlaiset tilanteet ja uudet ihmiset tuovat nyt uutta mielenkiintoa elämään ja tilanteet ovat piristäviä. Kolmas viikko kertoo harmoonisesta olotilasta ja tunteiden syventymisestä. Tiettyä tilanteen haltuunottoa on nyt kuvassa mukana ja edistyksellisyyttä yhteiselossa.

Vesimies, 2022 marraskuu

(20.1. - 19.2.)

Alkukuukausi on vaateliasta aikaa ja vastuuta pitää kantaa erinäisissä tilanteissa. Jokin muutos voi nyt olla käsillä liittyen totuttuihin olosuhteisiin ihmissuhteissa. On aika uudistua ja samalla päättää jokin aikakausi elämässään. On hyvä ottaa rauhallisesti ja hoitaa velvoitteet pois alta. Ole joustava muutoksissa.

Kalat, 2022 marraskuu

(20.2. - 20.3.)

Alkukuu on parasta aikaa ihmissuhteiden myötä ja vaikka kiirettä on kuvassa mukana, niin myös seuranpito onnistuu ja tuottaa riemukkaita hetkiä. Kuun kolmannen viikon alku korostaa vielä sopusointua mutta loppukuu on hieman vaateliaampi ja velvoitesävyisempi. Kuun viimeiset päivät varsinkin edellyttävät omatoimisuutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.