Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, 2024 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat parasta aikaa ihmissuhteille ja seuranpito tuntuu kiinnostavalta. Tästä eteenpäin kuun loppuun asti olet ennemminkin sisäänpäinkääntynyt kuin seuranhakuinen. Viihdyt mieluimmin omissa oloissasi asioita itseksesi miettien, kuin toisen kanssa asioita ja aikaa jakaen.

Harka, 2024 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset 11 päivää edellyttävät jonkin verran omatoimisuutta suhdetoimissa ja vastuuta tilanteiden kehkiytymisistä on hyvä ottaa. Älä tee kuitenkaan mitään äkkiväärää, sillä voit nyt myös intoutua herkästi rajojen ylityksiin. Kuun loppu on kantavampaa ja paras ajankohta osuu kuun neljännelle viikolle, jolloin hyvää edistystä on tarjolla.

Kaksoset, 2024 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuussa kuun kaksi ensimmäistä viikonloppua suovat tasapainoa ja onnistumisia suhde-elämään. Siitä eteenpäin vastuunkanto ja velvoitteet sävyttävät tilanteita. Kolmas viikko on kriitillinen ja riskinä on vallitsevassa suhteessa toisen vetäytyminen ja ristiriitojen esiinnousu. Ole kärsivällinen ja järkevä tilanteissa. Ylimääräistä malttia tarvitaan, jotta suhde saisi jatkumoa.

Rapu, 2024 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikko aloittaa seurallisemman jakson hiljaisemman alkukuun jälkeen. Varsinkin kuun viimeiset kahdeksan päivää tuovat kuvioihin viihdyttävyyttä ja sopuisuutta. Uusiakin tuttavuuksia voi loppukuussa syntyä ja yllättävikin kohtaamisia voi nyt olla tarjolla. Ole utelias tutustumaan uusiin ihmisiin.

Leijona, 2024 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alku voi tuoda tilanteita vastaan tunne-elämässä, jotka tuntuvat tulevan puskista. Seikkailunhalu voi yllättää itsesikin ja onkin hyvä välttää kovin ennakoimattomia liikkeitä ja käänteitä. Ole siis maltillinen ja pidä jalat tiukasti maankamaralla. Loppukuu rauhoittaa tilanteita ja muutospaineet väistyvät sivuun.

Neitsyt, 2024 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun toisesta viikosta ihmissuhteet painottuvat. Kolmas viikko tuo kriitillisyyttä kuvaan mukaan ja kumppanin kiireet tai esteet hidastavat tahtia. Ole maltillinen ja järkevä. Jo neljäs viikonloppu antaa tilaa keveimmille sävyille ja viihtyvyyttä on tarjolla. Myös loppukuu on vilkasta aikaa ja hauskoja tilanteita on luvassa.

Vaaka, 2024 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuukausi ei kummempia hetkautuksia tai muutospaineita eteesi nyt tuo ja oletkin tunne-asioissa  tukevalla pohjalla. Kuun alku onkin sosiaalista aikaa ja mukavia tilanteita on tarjolla. Loppukuun sävy on tunnesyvyyttä korostavaa aikaa ja tilanteet vaativat nyt enemmän tiedostamista ja uskallusta kohdata syviä tunteita.

Skorpioni, 2024 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku on hieman muista läheisistä eristävä ja toisten kiireet ja muuttuvat suunitelmat sotkevat hyvinkin jo sovittuja asioita. Kuun neljännestä viikonlopusta eteenpäin sävy on kepeämpi ja hauskuuttava. Uusiakin tututustumisia on tällöin tarjolla ja onkin hyvä olla rohkea tapaamaan entuudestaan tuntemattomiakin ihmisiä.

Jousimies, 2024 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun puolenvälin jälkeinen aika nostaa herkästi suhteessa ongelmia pintaan. Jos suhteeseen on aikojen kuluessa kertynyt liikaa selvittämättömiä ongelmia, niin riskinä herkästi on suhteen päättyminen. On hyvä osata nyt pelata aikaa ja antaa ajan kulua. Olet itse normaalia kriittisempi joten näet toisissa myös heidän heikoimmat kohtansa.

Kauris, 2024 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun kolmas viikko painottaa ihmissuhteita ja jotain pitää ensin tehdä omatoimisesti ja vastuullisesti ennekuin pääset nauttimaan viikonlopun mukavista tunnelmista.  Viimeinen viikko on myös vilkas näiltä osiltaan ja tilanteita syntyy hyvinkin sponttaanilla tavalla. Mene mukaan uusiinkin kuvioihin, niin yllätyt mukavasti.

Vesimies, 2024 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku on hieman riskialtis ja vaatii ylimääräistä malttia ja harkintaa tilanteissa. Seikkailunhalu voi yllättää ja voit rikkoa herkästi normeja ja rajoja hetken mielijohteesta. Ole maltillinen, jotta et ylittäisi rajojasi tai sovittuja sääntöjä. Loppukuu on rauhaisampaa ja tasaisempaa.

Kalat, 2024 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteissa on runsautta ja keskityt yhteisiin asioihin. Kolmas viikko on vaatelias ja edellyttää kärsivällisyyttä. Mutta jo viikonloppu lupaa edistystä ja sopuisampaa tapahtumaa. Viimeinen viikko tuo hauskuutta ja jopa uusiakin tuttavuuksia voi nyt olla syntymässä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.