Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Elokuun kaksitoista ensimmäistä päivää korostavat ennemminkin ihmissuhteissasi työstämisvaihetta kuin harmoonista leppuuttelua. Yhteistoiminta edellyttää niveltämistä ja vaivannäköä, jotta saisit yhteisen sävelen soimaan. Kolmas viikko onkin sitten jo viihdyttäväpi ja tuo helppoutta ja runsauttakin suhdetoimintoihisi. Viimeinen viikko antaa tilaa yllättävästi keksiä jotain uutta ja hauskaa kumppanisi kanssa. Käytä kekseliäisyyttäsi ja tarjoa kumppanillesi jotain uutta ja mielenkiintoista kokemisen aluetta.

Harka, Elokuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäisinä päivinä käymäsi keskustelu voi tuoda yllättäviä eelementtejä esiin suhteestasi. Ota utelias mutta vastuullinen asenne sen sijaan että ryhtyisit mykkäkouluun. Kuun alku on velvoitepainoinen ja kiireinen ja aikasi kuluu asioiden hoitoon ennemminkin kuin seuranpitoon. Kuun viimeinen viikko on kriitillinen ja jokin selkeyttävä käytännön ratkaisu voi tulla eteesi parisuhteessasi. Jokin tilanne voi saada lopullisen ratkaisun ja jäädä elämästäsi menneisyyteen.

Kaksoset, Elokuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kuun kolmannesta viikosta eteenpäin suhde-elämäsi virkistyy ja yhteiset tekemiset ovat mieltäsi virkistäviä. Hauskanpito voi viedä mennessään niin että unohdat jopa jonkin tärkeän asian hoitamisen arkielämässäsi. Kuun viimeinen viikko tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä yhdessä jotain uutta ja mieltäsi kohottavaa. Ole valmis seikkailuihin ja varaa aikaa yhteiseloon kumppanisi kanssa, sillä maallinen arki ei nyt luonnu mielentilaasi.

Rapu, Elokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Ravuille on kuun alkupäivinä luvassa mielenkiintoisia ja uudistavia käänteitä ihmissuhderintamalla. Ole utelias ja rohkea. Kaiken kaikkiaan kuun ensimmäiset 12 päivää suosivat suhdetoimintojasi ja saat helposti osaksesi huomiota ja hyväksyntää. Vaativat ajat ovat nyt jäämässä menneisyyteen ja saat allesi taas vauhtia ja positiivista henkeä ihmissuhteisiisi. Kuun loppu on tasaisempaa mutta harmoniaa on kuvassa mukana.

Leijona, Elokuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Onnekas elokuu alkaa vauhdikkaasti mutta ihmissuhteissa tapahtuvat kehityskulut selkeytyvät vasta kuun puolenvälin jälkeen. Jotain merkityksellistä voi tällöin alkaa ihmissuhderintamalla, joka pistää sinut miettimään valintojasi uusiksi. Nyt on syytä olla ulospäinsuuntautunut ja olla avoin uudistuksille. Kuun viimeinen viikko tuo valinnat ja ratkaisut eteesi suhdetoiminnoissasi ja tilanteet kärjistyvät herkästi. Voi olla aika astua uuteen aikakauteen suhteessa rakkauteen ja uudistaa tilannetta hyvinkin konkreettisesti.

Neitsyt, Elokuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä on elokuussa hyvinkin realistinen ote tunne-elämän suhteen ja pidät ja pystyt pitämään tilanteet järkevinä ja rakentavina. Kuun alku on lähinnä sosiaalisesti miellyttävää ja suhteissasi on hyvä henki. Loppukuussa käytännön asiat tuntuvat vievän aikaasi ja niiden järjestelyt pitävät sinua otteessaan. Kahtena viimeisenä viikkona jotain epäluottamusta voi olla ilmassa suhteessa johonkin läheiseesi mutta tilanteet selkiytyvät pienen vaivannäön jälkeen tasaisemmiksi.

Vaaka, Elokuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäiset päivät voivat osoittautua draamallisiksi kumppanisi osoittautuessa hyvinkin omaehtoiseksi ja eristäytyväksi. Koeta olla diplomaatti ja rakentaa siltaa kuilujen yli. Kuun puolenvälin jälkeinen aika osoittautuu rakentavammaksi ja saat kurottua kasaan eriytyneitä mieltymyksiä. Kolmas viikko on rakentava ja suosii yhteishengen rakentamista. Viimeisellä viikolla voit saada kumppaniltasi ehdotuksia tehdä yhdessä jotain uutta ja hauskaa. Mene avoimin mielin mukaan yllättäviinkin kokeiluihin.

Skorpioni, Elokuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Kuukausi tuo selkiyttämistä, päätöksiä ja lopullisia ratkaisuja jo pitkään välitilassa roikkuneeseen parisuhde tilanteeseen. Suhteesi on rakkaustesti tilanteessa, joka on alkanut jo viime vuoden lopulla ja kuun loppu päättää tämän jakson tuoden lopullisia ratkaisuja. Jos suhteesi on vankalla pohjalla, niin tämä aika on lujittanut vain sen perusteita. Jos suhde ei vastaa enää tarpeitasi niin nyt on aika lyödä pillit pussiin ja tehdä lopullisia päätöksiä. Kuun viimeinen viikko on merkittävä tässä suhteessa.

Jousimies, Elokuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Kuukauden kolmas viikko tuo lisäsäpinää sudetoimintoihisi ja antaa tilaa hauskuuteen ja edistykseen. Ole itse myös aktiivinen ja pidä yhteyksiä vireästi yllä niin huomaat että saat hyvää palautetta vastakkaiselta sukupuolelta. Viimeinen viikko tarjoaa myös yllättäen jotain itseäsi kiinostavaa ja miellyttävää ja saat tilaisuuden kokea jotain uutta ja hauskaa kumppanisi kanssa. Muista kuitenkin puhua asioista suoraan niiden oikeilla nimillä välttääksesi väärinkäsityksiä.

Kauris, Elokuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku nostaa herkästi pintaan kipupisteitä parisuhteessasi. Läheisesi omapäisyys ja arvaamaton käytös voi nyt hämmentää ja voit kokea jääväsi sivuun tilanteissa. Ole kärsivällinen ja diplomaattinen niin pääset parhaiten eteenpäin. Suhde tarvitsee aika ajoin vapaata tilaa, jotta uutta käyttömateriaalia syntyisi uusien kokemusten pohjalta. Avoimuus, sallivuus ja suvaitsevaisuus edistävät nyt tilannettasi. Loppukuukausi on harmoonisempaa ja tasaisempaa.

Vesimies, Elokuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Kuun kolmas viikko tuo kuvaan mukaan herkästi väärinkäsityksiä ja epäselvyyksiä ihmissuhteisiisi. Koeta olla olematta ylidramaattinen ja vältä liioittelua tilanteissa. Selkeytä, puhu suoraan, äläkä tukeudu olettamuksiin niin pääset parhaiten eteenpäin. Kuun viimeinen viikko tarjoaakin sitten yllättäen jotain hauskaa ja mieltäsi virkistävää. Ole avoin suunnittelemattomille ehdotuksille ja vältä olemasta liian kriittinen ja itsekeskeinen. Jokin jumitus tai keskeneräinen tilanne voi nyt saada lopullisen käänteen.

Kalat, Elokuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäiset päivät tuovat vaihtelua ja yllättäviä kohtaamisia. Kaiken kaikkiaan parasta aikaa suhdetoiminnoillesi ovat kuun ensimmäiset 12 päivää, joten nauti onnistuneista hetkistä. Kuun loppu tuo herkästi mukanaan väärinkäsityksiä ja epäselvyyksiä ihmissuhteissasi. Älä luota huhupuheisiin tai epämääräisiin luulotteluihin, vaan ota selkoa ja tarkista faktat ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta. Illuusiot ovat nyt herkässä, joten pidä jalat maassa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.