Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Elokuun ensimmäisellä viikolla sovittelut ja neuvottelut ovat vilkkaita mutta myös ristiriita tilanteita on kuvassa mukana. Pärjäät parhaiten ideoimalla ja ottamalla asioista tarkempaa selkoa. Kolmannella viikolla rohkaistut ja olet valmis kokeilemaan uutta ja erillaista näkökulmaa ja asennetta suhdetoimissasi. Kuun viimeinen viikonloppu on myös aktiivinen niin sosiaalisesti kuin romanttisestikkin ja voit nauttia harmoonisesta tunnelmasta.

Harka, Elokuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Olet ratkaisujen ja valintojen edessä ja voit kokea pakotettuna olemisen tunnetta. Kaikki eivät nyt ole tukenasi vaan vastuu asioiden edistymisistä yhteistyötä vaativissa tilanteissa jää harteillesi. Ole järkevä ja keskity nyt tarkeisiin ja itsellesi todella merkittäviin ihmissuhteisiin. Myös jokin suhde voi nyt tulla tiensä päähän ja on aika luopua jo jostain aikansa eläneestä kuviosta. Haikeutta on ilmassa ja voit kokea tarvetta viettää aikaa yksiksesi.

Kaksoset, Elokuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Romanttiset suhteesi kukoistavat ja voit nyt läheistesi kanssa tehdä jotain mieltäsi kohottavaa ja innostavaa. Koko elokuu tarjoaa hyviä tilaisuuksia yhteiseen ajanvietteeseen. Sen sijaan virallisempien asioiden ja yhteistyökuvioiden suhteen on hyvä olla erityisen tarkka ja pitää huolta yksityiskohtaisesti asioiden sujumisesta. Varsinkin kuun toinen viikko ja viimeinen päivä ovat riskialttiita väärinkäsityksille ja virhearvioinneille.

Rapu, Elokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elämässä ihmissuhteet elokuussa liittyvät ennemminkin taloudellisiin ja rahallisiin tilanteisiin, kuin kovin herkkään tunnelmointiin läheisten myötä. Pystyt toimimaan kuitenkin ristiriidattomasti ja kaikkien yhteistä etua ajatellen. Tilanteet ja olosuhteet säilyvät kutakuinkin ennallaan ja voit suunitelmallisesti edetä monen asian suhteen.

Leijona, Elokuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonien on nyt syytä keskittyä hoitamaan ihmissuhteita kaikella tarmolla, sillä jotain on nyt ajankohtaistettava ja päätettävä. Onnea on kuvassa mukana kuun toisen viikon alkupuolelle asti, joten koeta tehdä ratkaisuja ja valintoja aivan kuun alkupäivinä. Vastuullista ja harkinnallista asennetta kuitenkin vaaditaan ja suunitelmallisuus on hyväksi. Kuun viimeiset päivät ovat erityisen seurallisia.

Neitsyt, Elokuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Muut asiat ja avautuvat uudet tekemisen mahdollisuudet vievät niin aikaasi elokuussa, että suhdetoiminta jää hieman sivuun. Haluat tehdä ratkaisuja nyt ennemminkin yksin kuin yhteistyössä muiden kanssa. Voit jopa kokea tarvetta vetäytyä seuranpidosta, jotta energiasi säästyisivät muiden asioiden edistämiseen. Ole kuun toisella viikolla tarkka sanomisistasi ja sopimistasi aikatauluista ja asioista.

Vaaka, Elokuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Suhteellisen rauhaisaa aikaa suhderintamallasi ja ennemminkin helppoutta ja jouhevuutta on luvassa. Ensimmäinen viikko on aktiivisuutta korostava ja joitain valintojakin on edessäsi. Kolmannella viikolla joku yllättää sinut mieluisalla tavalla ja vaikka suunitelmiisi voi tulla muutoksia niin nyt kannattaa mennä uteliaana mukaan muuttuviin tilanteisiin. Kuun loppu on myös sosiaalisesti niinkuin romanttisestikin aktiivista aikaa.

Skorpioni, Elokuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäinen viikko on merkittävä yhteistyötä vaativissa asioissa. Jokin velvoitteinen projekti voi alkaa ja vaatii itseltäsi sitoutumista ja järkevää asennetta. Yleensä ottaen koko kuukausi merkitsee maltillista ja suunitelmallista otetta ja vastuu asioiden toimimisesta jää itsellesi. Pidä siis sopimuksista kiinni ja varaudu siihen että jos nyt petät jonkun luottamuksen, niin se voi osoittautua lopulliseksi ristiriidaksi.

Jousimies, Elokuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensmmäinen viikko on sosiaalinen ja tapahtumarikas jakso ihmissuhteissa. Keskustelut ja neuvottelut selkiyttävät tilannettasi, joten avaudu puhumaan ja ilmaise mielipiteesi. Toisella viikolla on riskinä väärinkäsitykset ja unohdukset sovituissa asioissa, joten koita ainakin itse olla tarkkana sovittujen asioiden suhteen. Kolmas viikko tuo yllättäviä tilaisuuksia tavata uusia ihmisiä ja hauskuutta ja iloittelua on luvassa. Kuun viimeisinä päivinä ei ole syytä olla liian hyväuskoinen suhteessa siihen miten asioita sinulle esitetään.

Kauris, Elokuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäisen viikon tiukkasävyiset keskustelut auttavat sinua selkiyttämään jonkun läheisen ihmisen käyttäytymisestä johtuvia ongelmia. Voit joutua rajaamaan asioita mutta suoraan puhumalla saat kantasi esitettyä. Tilanne vaatii järkeistämistä ja tosiasioiden huomioonottamista. Voit kokea että jotain on syytä jättää elämässä taakse jonkun läheisen ihmisen suhteen mutta koet samalla helpotusta.

Vesimies, Elokuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäinen viikko on tapahtumarikas ja monta yhteistyötä vaativaa tilannetta on edessäsi. Toisaalta sinun on hyvä ottaa tietoisesti vastuuta ja järkeistää asioita mutta samalla saat tilaisuuksia nauttia yhteisten asioiden jakamisista. Kolmas viikko tuo yllättäen tilaisuuden tehdä jotain virkistävää ja hauskaa yhdessä sinulle merkittävän ihmisen kanssa. Samainen viikonloppu tuo kuitenkin jonkin tilanteen eteen, jossa huomaat että sinun on otettava lopulta ohjat käsiisi.

Kalat, Elokuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Elokuussa tapaamisia niin vanhojen tuttujen kuin uusienkin myötä on tiedossa ja lisääntyvää sosiaalisuutta on kuvassa mukana. Mutta jokin ei aina tunnu sujuvan niin hyvin kuin ensituntumalta näyttää. Oma haihattelevuutesi tai toisten epäluotettavuus voi aiheuttaa ongelmia. Koeta olla realistinen ja ainakin omalta osaltasi luottamuksen arvoinen. Joku voi luvata jotain hyvää ja kaunista ilman realistista toteutumispohjaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.