Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Aivan kuun alku on riemukkainta aikaa ihmissuhteiden kannalta ja hauskuus voi syntyä hyvinkin yllättävästi ja spontaanisti. Loppukuu on hieman vaateliaampi kuvaten maltillista henkeä ja velvoitteisia suhteita. Lähinnä jokin työkumppanuus on etualalla vaatien vastuuta ja kykyä uhrata omastaan toisen eteen. Kuun viimeiset päivät vilkastuttavat taas kevyempiä sävyjä toisten suunnalta ja enemmän iloittelua alkaa tulla elämääsi.

Harka, Elokuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat vielä vaativia yhteisen hengen ylläpitämiseksi ja vastuuta tilanteissa on itselläsi. Aika voi olla myös niin kiireinen että aikaa suhdetoimiin ei tunnu riittävän. Sen sijaan neljäs viikko on mitä onnistunein romantiikassa ja löydät muutenkin ympäriltäsi helposti hyväksyntää itsellesi. Varaa aikaa yhteisiin asioihin niin saat kiireisen alkuvuoden jälkeen kurottua yhteisyyttä ja hyvää tunnelmaa taas parisuhteeseesi.

Kaksoset, Elokuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Jos ristiriitoja on aiemmin muhinut parisuhteessasi niin nyt ne todennäköisesti ryöpsähtävät esiin vaatien ratkaisuja ja uudelleensuuntaamisia. Jokin suhde voi paljastua epärealistiseksi ja olet ehkä joutunut uhraamaan itsestäsi liikaa toisen eteen. Katso mikä suhde on työstämisen arvoinen ja panosta siihen vastuuntuntoisesti energiasi. Jätä kaikki turhat taaksesi, sillä joskus on kertakaikkiaan repäistävä itsensä irti epäterveestä tilanteesta.

Rapu, Elokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun puolessa välissä tilanteet vaativat vastuuta ja pidättäytymistä liiallisesta hyväuskoisuudesta. Kolmannella viikolla voit joutua vastentahtoisesti tilanteeseen, jossa sinun on hyvä olla tiukkana ja vaativana. Ole rehellinen ja suora niin asiat selkiytyvät nopeimmin ja parhaimmin. Kuun viimeisellä viikonlopulla onkin sitten aihetta juhlaan, sillä yhteistyö toimii helposti ja koet että sinua kuullaan ja huomioidaan toisten taholta.

Leijona, Elokuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäiset viisi päivää ovat suosiollisimpia ihmissuhteiden kannalta. Jotain uutta voi ilmaantua elämääsi aivan yllättäen ja etukäteen suunittelematta. Voit tutustua uuteen ihmiseen, joka herättää mielenkiintosi erikoisella tavalla. Pystyt myös itse herättämään vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen olemalla oma hauska itsesi. Älä vietä näitä päiviä omissa oloissasi, vaan hakeudu seuraan ja ihmisten keskelle.

Neitsyt, Elokuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Elokuun toisella viikolla on hyvä olla tarkkana jonkun suhteen, sillä jokin sotku tai väärinkäsitys on mahdollinen. Katso että ainakin itse olet mahdollisimman todenperäinen ja pidät faktoista ja tämän maailman säännöistä kiinni. Toisaalta voit olla itse liian hyväuskoinen toisen esittämille asioille, jotren tarkista kaikki faktat ja taustat, jotta et olisi turhan sinisilmäinen. Kuun viimeinen viikonloppu sensijaan on onnekas ja jotain uutta ja miellyttävää voi olla aluillaan sinkkujen kohdalla.

Vaaka, Elokuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Aivan kuun ensimmäinen päivä suo mukavan yllätyksen jonkun taholta ja koet tilanteen piristävänä ja hauskana. Kuukausi hurahtaa kohti loppua niin että velvoitteet ja käytännön asioiden hoitamiset vievät aikasi tehokkaasti. Kuun viimeinen päivä aloittaa kuitenkin vuotuisessa kierrossa parhaan ajanjakson ihmissuhteissasi ja aikaa tunnepuolen asioille jää enemmän. Hoida tämä kuukausi siten asioitasi kuntoon, jotta voit nauttia loppukesän tunnelmista täysin rinnoin.

Skorpioni, Elokuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat vaativia jonkun läheisen ihmisen yllättävän käytöksen myötä. Ole lojaali ja anna tilaa toiselle ja hänen tarpeilleen. Kuun ensimmäinen viikko aloittaa paremman jakson yhteisyyden kannalta ja saatkin tästä eteenpäin yhdessä tehden enemmäin aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Neljäs viikko on varsin suotuisa ja onnekaskin ja voit toisen myötä lisätä omaa hyvinvointiasi ja saada jotain edistystä yhteiseen elämään.

Jousimies, Elokuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen ja toinen viikonloppu ovat riskialttiita ihmissuhteissasi ja jotain voi herkästi sattua ja pistää sinut miettimään ja toimimaan jämäkästi ja vastuullisesti. Nyt vaaditaan sopiva annos realismia ja empatiaa yhdistettynä, jotta saisit tilanteisiin jotain tolkkua. Vältä tekemästä liian hätiköityjä päätelmiä, vaan tutki huolella taustat ja faktat ennenkuin luot kuvaa todellisuudesta. Ole itse rehellinen ja katso että muut ympärilläsi ovat sitä myös.

Kauris, Elokuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Erittäin sopuisa ja suotuisa aika ihmissuhteissasi ja pystyt nyt hyvin tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin. Varsinkin kuun viimeinen viikko lupaa menestystä ja hauskuutta niin yhteistössä kuin tunne-elämässäkin. Sinkut voivat olla luottavaisia kohdatessaan uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja parisuhteessa olevat voivat luottaa kumppanin tukeen. Älä vitä kuukautta omissa oloissasi vaan hakeudu seuraan ja toisten läheisyyteen.

Vesimies, Elokuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Katseesi kääntyy tässä kuussa lähinnä jälkikasvun puoleen ja heidän asioiden hoitamisiin. Aikaa ei omien tunnesuhteiden puoleen juurikaan tunnu riittävän mutta oma tilanteesi ei tuota erityisiä toimenpiteitä. Aivan kuun ensimmäisinä päivinä jotain hauskuutusta on tiedossa ja tavalla jota ei voi etukäteen suunitella. Ota silloin ilo irti ja mene mukaan yllättäviin tilanteisiin.

Kalat, Elokuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Nyt ei ole hyvä kuukausi olla turhan luottavainen toisten suhteen, sillä jotain outoa ja epärealistista on kuvassa mukana. Jokin suhde voi paljastua aivan toisentyyppiseksi kuin aluperin olet luullut. Jokin suhde voi tulla tiensä päähän ja on aika jättää taakseen liikaa itseäsi syövät ihmiset. Jos olet aiemmin ollut kovin sinisilmäinen jonkun suhteen niin tilanteet voivat nyt avata silmäsi näkemään todellisuuden.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.