Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinailla on heinäkuussa uudistavia tilanteita tarjolla parisuhderintamalla. Kuun toinen viikko on arvaamaton mutta uteliaisuus ja avoimuus uudelle on nyt suositeltavaa. Jotain voi sattua aivan yllättäen ja uusia raikkaita tuulahduksia on liikenteessä ihmissuhteissasi. Loppukuu on vakavampi sävyltään ja edellyttää syvällistä ymmärrystä siitä, missä tilanteessa olet. Voit olla päätösten ja valintojen edessä ja draamallisia tilanteita on kuvassa mukana. Ole rehellinen ja suora, äläkä sorru salailuun tai peleihin.

Harka, Heinäkuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Jokin menneisyyteesi liittyvä ihmissuhde asia kaipaa selkiytystä ja järkevää otetta. Jos olet aiemmin antanut itsellesi luvan lipsua vastuullisesta asenteesta, niin nyt on aika ottaa ohjakset käsiin aikuismaisesti ja järkevästi. Älä yritä mennä siitä yli missä aita on matalin vaikka tilaisuuksia voi nyt olla tarjolla. Kuun loppu varsinkin edellyttää tietoista asennetta, sillä riskinä on kuvitella saavansa enemmän osakseen kuin laki sallii. Vältä siis liioittelua.

Kaksoset, Heinäkuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Nyt on kaksosten syytä olla tietoisia onnekkaasta ajanjaksosta ihmissuhderintamalla. Kuun alku voi tuoda näköpiiriisi jotain uutta ja merkittävää aivan yllättävältä taholta. Osaat nyt olla viehättävimmilläsi ja saat helpostikin huomiota osaksesi. Jos olet sinkku niin nyt on syytä olla rohkea. Pariutuneet voivat nyt keksiä piristäviä ideoita lisätäkseen kumppaninsa kiinostusta ja uteliaisuutta. Älä heitä aikaasi hukkaan tekemällä vain tehokkaasti töitä, mikä kylläkin tässä kuussa onnistuu myös, vaan ole sosiaalinen ja ahkerasti liikkeellä.

Rapu, Heinäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Kaiken muutoksen keskellä heinäkuussa on muutoksia syntymässä myös ihmissuhteissa rapujen elämässä. Jotain voi nyt sattua joka muuttaa asennettasi johonkun lopulliseen sävyyn. Kuun loppu on muutosherkkää aikaa ja jotain uutta voi myös tulla kuvaan mukaan suhde-elämässäsi. Ole itse myös aktiivinen ja rohkea, sillä tilanteet muuttuvat yllättäen ja hyvinkin suuniottelematta. Jotain hyvin kohtalonomaista on ilmassa ja ihmissuhteet ovat sen keskiössä.

Leijona, Heinäkuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuun toinen viikko on leijonille vilkastuvaa aikaa suhdetoiminnoissa. Jokin hauska tilanne tai tapahtuma herättelee sinua ja piristää mieltäsi. Ole ehdotuksille ja yllättäville mahdollisuuksille avoin ja menee mukaan mitä sinulle tarjotaan. Toinen viikonvaihde on myös aktiivinen ja seuraelämän kannalta onnistunut. Kuun puoliväli aloittaa leijonille runsaan vuoden kestävän onnekkaan jakson, jolloin myös ihmissuhteissasi on luvassa mieluisaa kehitystä.

Neitsyt, Heinäkuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla neitsyiden kanssaihmiset aiheuttavat päänvaivaa muuttuvien tilanteiden ja yllättävien käänteiden kautta. Koeta olla joustava ja muuntuva, niin sopudut tilanteisiin helpommin. Kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin suhteisiisi ja yhteistyöhön tulee helpottumisia ja sopusointuisuutta. Tosin sävyyn voi liittyä jonkun läheisesi avuntarve ja neuvoasi ja empatian kykyäsi tarvitaan. Viimeisellä viikolla ympärilläsi tapahtuu ja sattuu mutta muutokset koskevat lähinnä läheistesi suhdetoimintoja.

Vaaka, Heinäkuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen rakkauselämässä tapahtuu merkittäviä muutoksia heinäkuun aikana. Kuun ensimmäinen puolisko kertoo edistyksestä ja hyvistä uudistuksistä tunne-elämässä. Oma aktiivisuus on tällöin paikallaan ja saat näkyviä tuloksia panostuksestasi. Kuun loppu tuo sinut tilanteeseen, jossa asioita tulee vastaan vaativammin ja huomaat kenties olevasi tilanteessa johon ei löydy helppoa ratkaisua. Mieti asioitasi syvällisesti ja pitkän päälle tulevaisuuttasi miettien. Ratkaisut ovat nyt lopullisia ja kohtalonomaisia.

Skorpioni, Heinäkuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Oma haluttomuus ja ehkä väsyneisyys pitävät sinua nyt ennemminkin omissa oloissasi ja vanhoihin turvarakennelmiin sitoutuneena. Vastuu ihmissuhteissa on nyt pääsääntönä ja sinulta edellytetään harkintaa ja järkevää otetta. Kuukausi antaa kuitenkin tilaisuuksia tehokkaaseen yhteistyöhön ja tuottavaan toimintaan järkevästi kimpassa. Kanna oma kortesi kekoon ja huomaat että yhdessä saat enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden.

Jousimies, Heinäkuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten seuraelämä on vilkasta ja ihmissuhteissa on tapahtumarikasta aikaa. Kuun toinen viikko tuo yllättäviä yhteydenottoja mistä seuraa hyvinkin hauskoja tilanteita ja saat mielenvirkistystä tapaamisista ja yhteisistä ajanvietoista. Viikonloppuna on myös hyvä henki päällä ja sovitut tapaamiset onnistuvat. Kuun neljäs viikko on myös positiivinen sävyltään ja onnekkuutta on tilanteissasi mukana. Nyt oma aktiivisuutesi tuottaa hyvää jälkeä, joten älä jää pohtimaan asioitasi omiin oloihisi.

Kauris, Heinäkuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ottavat heinäkuussa ihmissuhteet nyt normaalia syvällisemmin ja olosuhteissa voikin nyt sattua jotain päällepainavaa ja kohtalokasta. Jokin tilanne ihmissuhteissasi voi keikahtyaa päälaelleen ja vaatii sinua tosissaan pohtimaan että missä mennään. Katso että et mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti, rehellisesti ja suoraan. Kuun viimeiset päivät ovat tässä suhteessa ratkaisevia ja jotain peruuttamatonta on kuvassa mukana.

Vesimies, Heinäkuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten ihmissuhteissa on vilkasta aikaa, jolloin kohtaamisia on kyllä runsain mitoin mutta taustasävynä säilyy vastuunkanto ja maltillisuus. Toinen viikko vilkastuttaa suraelämääsi ja jotain yllättävää ja hauskaakin on ilmassa. Merkittävä ajanjakso osuu kuitenkin kuun neljännelle viikolle, jolloin jotain onnekasta voi sattua ja yhtyeistyö muiden kanssa on lisääntymässä. Ole aktiivinen myös itse yhteydenpidoissa ja jaa asioitasi läheistesi kanssa, niin huomaat myös itse piristyväsi.

Kalat, Heinäkuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kuun toisella viikolla jokin läheisesi käyttäytyminen yllättää sinut ja voit joutua muuttamaan myös omia suunitelmiasi Koeta olla joustava. Kuun kaksi viimeistä viikkoa antavat tilaa enemmän rakkaudelliselle ilmapiirille ja jotain hempeää sävyä on kuvassa mukana. Toisaalta tilanteet voivat muodostua sen kaltaisiksi että joudut ennemminkin antamaan yhteisen hyvän eteen omasta puolestasi yhteisen edun nimiin. Yhteiseen hiileen puhaltaminen on kuitenkin paikallaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.