Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun ensimmäinen viikko tuo ihmissuhteisiisi piristystä ja sosiaalisuutesi on kohonnutta. Nyt on hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja laajentaa verkostoasi. Jotain uutta voi alkaa ja sinkuille voi ilmaantua näköpiiriin uusia mahdollisuuksia. Olet itse utelias ja oma aktiivisuutesi tuottaa tuloksia. Loppukuukausi kuluu tasaisemmin ja suunitellusti, joskin monet muutokset muilla elämän aloilla vie runsaasti aikaasi ja energiaasi.

Harka, Heinäkuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Kuun alku on riskialtista aikaa ihmissuhteissa, sillä voit nyt ottaa liian isoja riskejä ja olla turhan huoleton suhteessa toisiin ihmisiin. Jokin virhearviointi jonkun toisen ihmisen suhteen on nyt mahdollista ja sinulle voidaan tarjota jotain ylimitoitettua ja liioiteltua. Jos olet antanut kuun alussa itsellesi luvan tehdä jotain ylimitoitettua, niin kuun puoliväli laskee sinut takaisin maan pinnalle. Realiteetit ja tämän maailman rajat ovat herkästi vastassasi ja vastuuta on otettava omista valinnoistaan.

Kaksoset, Heinäkuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Parasta aikaa romantiikalle ja suhdetoimissasi on kuun ensimmäinen viikko. Yllättävät tapaamiset ja kohtaamiset osuvat tähän jaksoon ja olet itse valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Positiivinen henki yhdistää erillaisuutta ihmisten välillä ja voit nauttia hyvästä ilmapiiristä. Kuun kaksi viimeistä viikkoa ovat hiljaisempaa aikaa ja painottaa ennemminkin velvoitteita ja vastuunottoa toisista ihmisistä.

Rapu, Heinäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kovin romanttiseksi heinäkuuta ei voi sanoa, sillä omien asioiden hoitaminen on nyt päälimmäisenä. Voit ennemminkin saada tarpeeksesi jonkun ihmisen pomottelusta ja sanoutua irti yhteistyöstä. Tärkeät ryhtymiset ja päätökset vaativat nyt itsenäisyyttä ja omiin voimavaroihin luottamista ja voit muiden ihmisten mielestä käyttäytyä itsekeskeisesti. Koeta olla diplomaattinen ja puhua asioista suoraan jättämättä mitään muhimaan sisällesi.

Leijona, Heinäkuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonille kuun alku on erittäin positiivishenkinen romantiikassa ja yleensäkin yhteistyö kuvioissa. Sinkuille voi olla näköpiirissä jotain uutta ja merkityksellistä mutta vasta kuun kolmas viikko näyttää saatko tarinaan jatkoa pidemmän päälle. Pystyt nyt kuitenkin tuomaan itsestäsi parhaat puolesi esiin ja olet vetovoimainen. Kuun puolesta välistä eteenpäin tarvitaan enemmän malttia ja maalaisjärkeä ihmissuhteissasi.

Neitsyt, Heinäkuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäiset viikot pysyttelet hieman taustalla ja viihdyt ennemminkin omien ajatustesi parissa. Neljäs ja viides viikko tuovat enemmän suhteitasi esiin ja saat huomiota osaksesi tunnepuolella. Jokin suhdetilanne kuitenkin etenee hitaammalla tahdilla kuin itse haluaisit mutta nyt kannattaakin suhtautua tilanteisiin maltilla ja kärsivällisyydellä, sillä syksy tuo ratkaisun asiaan kannaltasi positiivisesti.

Vaaka, Heinäkuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Aivan kuun ensimmäiset päivät ovat onnellisempia ja suhde-elämäsi kukoistaa. Jotain uutta sävyä on tarjolla ihmissuhderintamalla ja yllättäviä kohtaamisia on luvassa. Ole avoin ja utelias tällöin uusille tuttavuuksille, sillä tilanteesi on nyt riskitön ja tukeva. Jotain merkittävää on tulossa elämänkuvioihisi, joten pidä siläsi ja korvasi avoinna. Vaikkakin loppukuun ratkaisut ja kiireet vievät rutkasti aikaasi niin romantiikassa on taustalla positiivinen ja edistävä henki.

Skorpioni, Heinäkuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille on kyllä ihmissuhteet keskiössä heinäkuussa mutta nyt ei kannata tuudittautua siihen että kaikki sujuisi vaivatta. Alkukuun kuviot vilkastuttavat sosiaalisuuttasi mutta kannattaa huomioida että vastuuta sisältyy käänteisiin ja muutoksiin. Jos kuun ensimmäiset päivät tarjoavat jotain uutta niin kannattaa antaa ajan kulua ja olla kuitenkin maltillinen ennen kuin saat todellista kuvaa kehityksestä. Vastuuta ja aikuismaista otetta tarvitaan, jotta saisit jotain rakennettua ja edistettyä.

Jousimies, Heinäkuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku on vauhdikas ja olet monien tahojen kanssa tekemisissä hyvässäkin hengessä. Jotain helppoutta on nyt suhdetoiminnoissasi ja toiveikkuutesi herää. Kuun viimeiset kaksi viikkoa saavat sinut taas mietteliääksi ja pohdit onko ihmissuhteissasi mitään kantavuutta ja järkevyyttä. Vastuuta kasaantuu taas harteillesi ja punnitset riittääkö mielekkyyttä tarpeeksi jatkaaksesi nykyiseen malliin.

Kauris, Heinäkuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriille kuukausi tuo eteen vaikeitakin tilanteita ja ristiriidat ovat herkästi pinnassa. Mietit kannattaako hyväksyä asioiden laita vai pistääkö kuviot kokonaan uusiksi. Jotain vastustusta on kuvassa mukana ja valtataisteluita syntyy helposti. Koeta ottaa vaikeitakin asioita esille suoraan puhumalla, sillä odottamalla, josko tilanteet muuttuisivat itsestään, on turhaa. Älä menen mukaan peleihin, äläkä jätä mitään sisuksiisi hautomaan.

Vesimies, Heinäkuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten kuun alku on sosiaalinen ja läheiset ihmiset viihtyvät lähelläsi. Myös jokin yllättävä yhteydenotto piristää ja tuo mukanaan hyvää tuulta. Kuun puolessa välissä joku läheinen vaatii sinulta käytännöllisyyttä ja konkreettisia tekoja. Ole toiselle apuna ja ota vastuuta tilanteista. Varaudu kuitenkin siihen että asian lopullinen ratkaisu venyy aina syksyyn asti, joten harkintaa ja malttia vaaditaan.

Kalat, Heinäkuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Tilanteet jatkuvat tasaisesti ja suhdetoiminta on rauhaisampaa alkuvuoden käänteiden ja mutkallisten tilanteiden jälkeen. Sopusointua on nyt enemmän tarjolla kuin aiemmin ja pystyt toimimaan paremmin yhteistyötä edellyttävissä tilanteissa. Kuun kaksi viimeistä viikkoa vilkastuttavat seuraelämääsi ja aktivoivat haluasi olla läheisten kanssa tekemisissä. Nauti hyvästä ilmapiiristä ja anna aikaasi läheisillesi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.