Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alku on riskialtis ja voit joutua tilanteeseen jossa joudut sanoutumaan irti jostain henkilöstä tai yhteistyöstä. Joku voi käyttäytyä omavaltaisesti ja kovakorvaisesti itseäsi kohtaan ja koet että sinua ei kuulla. Pidä kiinni oikeuksistasi ja ole itsellesi rehellinen. Myös avoimuus ja rehellisyys toisia kohtaan on reilua hankalassa tilanteessa. Kuun loppupuoli on jo valoisampaa ja viimeiset päivät jopa suosiollisia mukaville yllättäville käänteille.

Harka, Heinäkuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuussa rahhaat hetket romantiikassa osuvat kuun alkuun. Jokin tapahtuma voi olla ratkaiseva ja tuoda mukanaan edistystä tunnealuelle. Ole tällöin aktiivinen ja tartu tilaisuuksiin täysin rinnoin, jotta saisit ajankohdasta parhaan lopputuleman. Kuun puolestavälistä alkaa velvoitteisempi jakso sävyltään ja joudut panostamaan itsestäsi enemmän yhteisten asioiden eteen. Vastuuta on hyvä ottaa ja välttää liiallisia sanomisia turhista asioista.

Kaksoset, Heinäkuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Alkukuukausi on hiljainen ja tasainen, joskaan ristiriitojakaan ei nyt ole kummemmin näköpiirissä. Kuun puolesta välistä eteenpäin ihmisläheisyytesi kasvaa ja pystyt paremmin jakamaan asioitasi muiden kanssa. Tosin kolmas viikko viittaa velvoitteisiin ja maltilliseen sävyyn ja joku voi tarvita huolenpitoasi. Kuun loppua kohden hauskuus lisääntyy ja yllättävät yhteydenotot tuovat iloa päiviisi.

Rapu, Heinäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Jotain ehdotonta voi sattua ja koet olevasi ahtaassa raossa. Tutkiskele rehellisesti tuntemuksiasi ja koeta päästää irti menneisyydestä. Älä mene mukaan peleihin, vaan sano suoraan kantasi ja ole avoin. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi ja joudut puolustuskannalle. Jo kuun toinen viikko parantaa fiiliksiäsi ja löydät tilanteista sen, joka on itsellesi oikeasti arvokasta.

Leijona, Heinäkuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Alkukuu on hyvää aikaa tehdä asioita yksin, sillä olet hieman normaalia vetäytyneempi ja toimit tehokkaimmin oman rytmisi mukaisesti. Ärsyynnyt helposti asioista ja näin ollen joudut harjoittamaan itsehillintää suhteissasi. Kuun 13. päivä aloittaa hyvän jakson niin romanttisesti kuin sosiaalisestikin. Loppukuu onkin hyvä viettää seurassa ja osallistua tapahtumiin. Olet viehättävä ja vedät huomiota puoleesi.

Neitsyt, Heinäkuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Heinäkuun alku on suosiollenen ihmissuhderintamalla ja edistä on tapahtumassa niin romantiikassa kuin yhteistyökuvioissakin. Aivan kuun alussa jokin uusi ja merkittävä ihmissuhde voi myös sinkkujen kohdalla alkaa. Kuun kolmannella viikolla sävy on hieman vaativampi ja joku läheinen voi vaatia ymmärrystäsi ja apuasi. Voit myös kokea tarvetta miettiä asioitasi ennemmin yksin kuin yhdessä jakaen toisen kanssa.

Vaaka, Heinäkuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Alkukuu on ongelmallinen tuden muutoksia herkästi vallitsevaan tilanteeseen. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi varsinkin kuun ensimmäisinä päivinä ja joudut puolustamaan paikkaasi. Jotain voi selvitä joka mullistaa käsityksesi jostain ihmisestä. Pidä oikeudenmukaisuudesta kiinni ja ole itse mahdollisimman rehellinen niin itselle kuin toisellekin. Jotain voi elämästäsi jäädä menneisyyteen tehden tilaa uudistuksille.

Skorpioni, Heinäkuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset päivät tuovat hyvää mieltä ja koet tulleesi kuulluksi. Jaa asioitasi muiden kanssa niin saat asioitasi edistymään paremmin. Tässä kuussa riskinä on liian itsekäs tai omaehtoinen asenne itseltäsi ja tästä voit saada ikävää palautetta loppukuussa jos olet moiseen ryhtynyt. Ota myös toisen tarpeet huomioon niin saat hyvän lopputuleman tälle kuulle.

Jousimies, Heinäkuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Seuranpito ei nyt tunnu kiinnostavan itseäsi ja muutenkin toimit tässä kuussa parhaiten omiin nimiisi ja omiin voimavaroihisi luottaen.  Voit joutua jopa karsimaan huomiota muiden asioihin nähden, sillä tilanteet voivat kääntyä liian raskauttaviksi suhteessa omaan jaksamiseesi. Ole realisti ja pidä pää kylmänä ja karsi turhat asiat pois aikatauluistasi, jotta pystyisit keskittyä olennaiseen suhdetoimissasi.

Kauris, Heinäkuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Alkukuusta myllertää ja tilanteet suhdetoimissasi nostavat vaikeita asioita esiin. Ole mahdollisimman rehellinen niin itsellesi kuin muillekkin, jotta välttyisit turhalta pelaamiselta ja vallankäytöltä suhteissasi. Oikeudenmukaisuus on nyt kohdillaan, joten vältä kaikin keinoin turhaa draaman ylläpitoa. Jotain voi tässä rytäkässä jäädä pois elämänkuvioistasi mutta lopputulos on kuitenkin kaikille parasta.

Vesimies, Heinäkuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuussa on hyvä olla tietoinen omista toimintatavoistaan, jotta et saisi kritiikkiä liiallisesta itsekeskeisyydestä. Joku voi nyt vaatimuksillaan toisaalta ärsyttää sinua ja sanomisia kovaan sävyyn voi olla vaikea välttää varsinkaan kuun loppupuolella. Jonkun avuntarve edellyttää omaa vastuutasi ja voitkin nyt olla kekseliäänä ja idearikkaana apuna toiselle hänen ongelmissaan.

Kalat, Heinäkuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäiset 10 päivää ovat eritoten positiivissävytteisiä seuramielessä sekä romantiikassa. Voit jopa tutustua johonkin uuteen, mielenkiintoasi herättävää henkilöön ja koet saavasi hyvää vastakaikua ja huomiota osaksesi. Kuun kolmas viikko voi vaatia osaltasi vastuuta toisen hyvinvoinnista ja omaa osallistumistasi tarvitaan. Kannattaa kuitenkin miettiä mikä on oikea tapa auttaa toista, jotta et hyväsydämmisyyttäsi tekisi karhunpalvelusta toiselle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.