Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteesi eivät muutoksia aseta eteesi heinäkuussa, vaan pääasiassa tilanteissa on hyvä henki. Olet kuitenkin tässä kuussa varsin omaehtoisesti liikkeellä ja omat ryhtymiset ovat nyt päällimmäisenä. Katso ettet toimi kuitenkaan turhan itsekeskeisesti, vaan ota myös muiden ajatukset ja tunteet huomioon. Vältä kuun viimeisellä viikolla turhan kiivaita sanomisia, vaikka ärsyynnytkin helposti jonkun sanomisista.

Harka, Heinäkuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Ihmissuhteissasi ei nyt suurempia vaateita ilmene ja tilanteet etenevät tasaisesti. Kuun alkupäivät tosin korostavat uusien kontaktien lyötymisiä ja voit laajentaa verkostoasi. Samoin kuun neljäs viikko suosii keskusteluja ja ideoiden vaihtamisia. Voit kokea energiasi tosin olevan kääntyneinä tässä kuussa ennemminkin sisäänpäin kuin ulkoisia ryhtymyksiä toteuttaen.

Kaksoset, Heinäkuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Olet tässä kuussa varsin sosiaalinen ja kontaktien ylläpitämiset lisääntyvät. Pystyt nyt omalla viehätysvoimallasi saada positiivista palautetta osaksesi, joten tätä kuukautta ei ole syytä viettää omissa oloissa. Ainoastaan kuun viimeinen viikko varoittaa olemasta turhan hyväuskoinen jonkun suhteen mutta muista myös itse olla luottamuksen arvoinen. Älä mene siitä yli missä aita on matalin ja muista tämän maailman säännöt ja rajat.

Rapu, Heinäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteesi ovat hieman taustalla kasvavien muiden velvoitteiden myötä ja aikasi kuluu asioiden tekemisiin. Alkukuu korostaa kylläkin hyviä keskusteluja, jolloin saat vuorovaikutussuhteissasi hyviä ja uusia ideoita. Voit laajentaa verkostoasi ja yllättävät yhteydenpidot piristävät. Puolessa välin kuuta on paras aika olla tunnelmallisissa merkeissä tekemisissä toisen kanssa. Loppukuussa jonkun toisen avuntarve voi verottaa aikaasi mutta kovin romannttisesta sävystä ei ole kysymys.

Leijona, Heinäkuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Ihmissuhteesi vilkastuvat heinäkuun alun myötä ja pystyt nyt olemaan enemmän mukana riennoissa ja sosiaalisissa kuvioissa. Myös tunne-elämä on helpompaa kuin alkukesästä ja onnistut nyt paremmin pitämään hyvää mieltä toisen myötä yllä. Hyvä kuukausi jakaa aikaa läheisten kanssa ja saada taas helpompaa sävyä aikaiseksi omaan tunne-elämääsi.

Neitsyt, Heinäkuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteissasi on heinäkuussa ennemminkin velvoitteista sävyä kuin kovin leppeitä tunnelmia. Ota vastuuta tilanteiden etenemisissä ja ole itse aktiivinen. Kuun viimeinen viikko on riskialtista aikaa tällä saralla ja kyseessä voi olla jonkun toisen epäluotettavuus. Älä ole liian sinisilmäinen, äläkä hakeudu turhan luottavaisena uusien ihmisten seuraan tällöin.

Vaaka, Heinäkuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuukausi on vaaoilla hyvin velvoitteinen, joten ihmissuhteesi jäävät nyt hieman sivummalle. Toisaalta toisen omaehtoisuus ja itsekkyys voivat ärsyttää ja näin ollen ristiriidatkin voivat nousta herkästi pintaan. Sosiaalinen elämäsi on kuitenkin vilkastumaan päin, joten aivan itseksesikään et kuukautta kuitenkaan vietä.

Skorpioni, Heinäkuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Ihmissuhteisiisi tulee heinäkuun myötä vilkastumista ja vapaampaa aikaa viettää yhdessä on nyt mahdollista kuin alkukesällä. Mitään kovin painottavaa tai muutos alttiutta ei nyt ole näkyvissä, joten saat nauttia tasaisemmista tunnelmista. Kuun alkupäivät ovat parasta aikaa uusien kontaktien luomiseen. Jotain laajenemista ja verkostoitumista uusien ihmisten suuntaan on tällöin tarjolla.

Jousimies, Heinäkuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Sosiaalinen elämä sekä tunne asiat ovat lisääntymässä ja runsautta liittyy ihmissuhteisiisi. Ainoastaan heinäkuun viimeinen viikko on riskialtis ja jokin epäluotettavuttaa herättävä tilanne voi syntyä. Tarkista toisen taustat ja faktat huolella ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta. Älä myöskään hakeudu väärään seuraan, varsinkaan uusien tuttavuuksien myötä.

Kauris, Heinäkuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku on vilkasta aikaa ja olet monien ihmisten myötä tekemisissä. Kuun puoliväli voi tuoda eteesi jonkin ratkaisun paikan ja joudut tekemään valintoja. Kuvassa on mukana niin onnekkuutta mutta myös velvoitteisuutta saada päätökseen vanhoja piuhoja. Vastuu asioista on nyt itselläsi, miten haluat asioiden etenevän.

Vesimies, Heinäkuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Olosuhteet ihmissuhteissa muuttuvat heinäkuussa sosiaalisimmiksi ja hyväksyvämmäksi. Voit saada nyt yhdessä enemmän aikaiseksi kuin aiemmin yksin kesällä puurtaessa. Jokin yhteinen hanke voi nyt edistyä ja koet saavasi hyvää palautetta tekemisistäsi ja sanomisistasi.

Kalat, Heinäkuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Jotain velvoittavaa sävyä liittyy herkästi suhdetoimiisi ja sinulta edellytetään omaa ryhtymystä ja aktiivisuutta. Varsinkin kuun loppu vaattii tarkkaa huomioimista jonkun toisen ihmisen tilanteen myötä. Ole tarkka faktoista ja tosiasioista ennenkuin voit täysin luottaa toisen näkökantaan. Älä uhraudu turhien tekemisten eteen toisten suhteen.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.