Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Kuun alkupuolella jokin yhteinen tekeminen tai hanke vaatii omalta osaltasi myös vastuullista ryhtymistä. Suunnittele aikatauluja ja ota realistinen ja järkevä asenne. Nyt on kuitenkin mahdollista saada paljon aikaiseksi ja yhteistyötä kunnioittaen. Kuun toinen viikko korostaa jo helpompaa ajanvietettä yhteisistä hetkistä nauttien. Kuun loppu ei vaativia aiheita enää nosta esiin.

Harka, Heinäkuu 2021

(20.4. - 20.5.)

Jokin este tai rajojen kohtaaminen jonkun ihmisen suhteen vaatii uudelleen miettimisiä ja tilanteen jatkuvuuden pohtimisia. On hyvä ottaa vastuullinen ja järkevä ote jonkin suhteeseen ja jos ongelmia on aikojen saatossa keräytynyt selvittämättömiksi, niin nyt voi olla aika pistää tilanteelle piste. Kuun neljäs viikonloppu on positiivinen ja yhteiset asiat tuottavat mielihyvää.

Kaksoset, Heinäkuu 2021

(21.5. - 20.6.)

Itsensä ilmaisuun on alkukuussa hyvä kiinnittää erityistä huomiota, jotta väärinkäsityksiä ei pääsisi syntymään ihmisten välillä. Pidä ainakin omalta osaltasi kiinni lupauksista ja sovituista asioista. Puolenkuun tilanteet etenevät odotetusti ja positiivisessa hengessä. Loppukuu tarkoittaa vastuunottoa yhteisistä asioista ja olla realistinen ryhtymisissään.

Rapu, Heinäkuu 2021

(21.3. - 19.4.)

Voit kokea kuun alkupuolella tarvetta viettää aikaa oman pääsi kanssa ja seuranpito jää taustemmalle. Kuun neljännellä viikonlopulla seuranpito ilahduttaa ja koeta saavasi huomiota osaksesi. On hyvä lähteä liikkeelle tunne-elämän kohentumisen myötä ja koet saavasi huomiota osaksesi. Loppukuu on positiivista etenemistä.

Leijona, Heinäkuu 2021

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat kuun alussa kokea rajoitteita suhdetoimissaan ja kaikki ei suju nyt kovin hyväntuulisesti. Jokin suhde voi jopa saada nyt päätöksensä. Olet myös normaalia kriitillisempi toista kohtaan ja huomaat toisessa toisen heikkoudet. Jo kuun toinen viikko lupaa positiivista sävyä ihmissuhteiden myötä ja yhteinen tekeminen tuottaa iloa ja hyvää mieltä. On hyvä aika ryhtyä yhteisiin hankkeisiin. 

Neitsyt, Heinäkuu 2021

(23.8. - 22.9.)

Kuun alkupuoli tuo herkästi vetäytymisen tunteen kasvamisesta ja koet toimivasi parhaiten yksin. Kuun neljäs viikonloppu on erittäin suosiollinen ja jotain uuttakin voi sinkkujen kohdalla lähteä liikkeelle. Ole itse aktiivinen ja hakeudu seuranpitoon. Koko loppukuu lupaa hyvää ihmissuhteiden myötä joten olemalla itse aktiivinen saat parhaan puolen tästä jaksosta esiin.

Vaaka, Heinäkuu 2021

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteissasi on nyt vakautta ja pysyvyyttä. Kuun alussa yhteiset hankkeet onnistuvat ja tuottavat pientä vastuuta ottamalla nyt jälkeä aikaiseksi. Kuun toinen viikko on varsin sosiaalinen ja lupaa tunne-elämässä edistystä. Pyydä ihmisiä mukaasi niin saat enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Loppukuu sujuu mutkitta.

Skorpioni, Heinäkuu 2021

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu voi tuottaa pettymyksen toisen puolelta ja jokin rajoite tai este vie aikaa seuranpidoilta. Ole kärsivällinen ja vältä itse toimimasta hätiköidysti. Ongelmat olisi nyt hyvä nostaa esiin mutta vastuu tästä jää itsellesi. Kuun neljäs viikonloppu aloittaa vähemmän vaativan jakson ja asiat alkavat sujua taas sutjakkaammin.

Jousimies, Heinäkuu 2021

(23.11. - 21.12.)

Kuun alussa jonkun luotettavuus voi olla hieman kyseenalaista. Toisaalta myös väärinkäsityksiä syntyy normaalia herkemmin, joten katso että ainakin itse tulet oikeinymmärretyksi. Kuun toinen viikko sensijaan on jo suosiollisempi. Loppukuussa vastuunkantoa ja velvoittavia suhteita on enemmän näköpiirissä, joten tee oma osuutesi asioista.

Kauris, Heinäkuu 2021

(22.12. - 19.1.)

Kuukauteen mahtuu hieman normaalia enemmän vastahankausta ja voit kokea tarvetta puhua suusi puhtaaksi. Koeta kuitenkin olla oikeudenmukainen mutta suora ja rehellinen. Kuun neljäs viikonloppu suosii suhdetoimia ja hyvä henki on vallalla. Jokin tapaaminen tuo itsellesi hyvää mieltä ja toiveikkuutta.

Vesimies, Heinäkuu 2021

(20.1. - 19.2.)

Alkukuusta on hyvä suhtautua suhteisiin tilanteen edellyttämällä vakavuudella. Ota itse vastuuta asioiden hoitamisista. Jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä jos ongelmat ovat liian raskaita. Älä kuitenkaan itse tee mitään äkkiväärä valintoja hetken mielijohteesta. Kuun toinen viikko lupaa jo hauskuutta ja mukavaa yhteistä oloa.

Kalat, Heinäkuu 2021

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku sujuu suuremmitta mutkitta ja tilanteet etenevät vanhaan malliin. Kuun neljäs viikonvaihe on erittäin suotuisa uusille kohtaamisille. Jotain kasvuvaihetta suhteeseen kuin suhteeseen on nyt kehkeytymässä, joten on hyvä lähteä rohkealla mielellä liikkeelle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.