Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu on ihmissuhteiden kannalta myöteinen sävyltään ja olosuhteissa riittää seurallisuutta ja tasaista tunne-elämän kehitystä. Kuun ensimmäiset 10 päivää tuovat onnistumisia yhteisissä ryhtymyksissä ja sopusointu on vallalla. Loppukuukausikaan ei suurempia ongelmia nostata, vaikkakin viimeisellä viikolla tilanteisiin voi liittyä pieniä viivästymisiä. Ne eivät kuitenkaan olosuhteisiin suunnan muutoksia nyt tuo.

Harka, Heinäkuu 2023

(20.4. - 20.5.)

Muuttuvia tilanteita syntyy herkästi ja suhdetoimet eivät mene aivan ennakoitavasti. Kuun alussa jokin yllättävä kohtaaminen voi keikauttaa tilannettasi. Positiivinen sävy on kuitenkin vallalla. Laajenna sosiaalista piiriäsi ja tutustu uusiin ihmisiin. Kuun lopulla jokin yhteinen asia voi hieman viivästyä mutta suuntaa ne eivät nyt kuitenkaan muuta.

Kaksoset, Heinäkuu 2023

(21.5. - 20.6.)

Kuun alku on parasta aikaa ihmissuhteiden kannalta ja ilmassa on hyvä henki. Toisesta viikosta lähtevät kiireet ja velvoitteet rajoittavat jonkin verran toiminta-alaasi ja aikaa suhdetoimille ei tunnu riittävän. Hoida velvoitteet ja vastuut mutta koeta järjestää aikaa myös toiselle ihmiselle. Loppukuusta vaateet hieman hellittävät ja olosuhteissa on on enemmän vapautta valita ajankäyttöään.

Rapu, Heinäkuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Aivan heinäkuun alku ja kuun viimeiset päivät ovat suotuisia myös ihmissuhteiden myötä kuin muidenkin tilanteiden suhteen. Näihin ajankohtiin on hyvä sijoittaa tärkeitä kohtaamisia. Kuukausi ei nyt kuitenkaan vaativia paikkoja eteen tuo, vaan tunne-elämä soljuu suunitellusti ja hallitusti. Vaikka ympärilläsi sattuu ja tapahtuu, niin itseäsi ne eivät nyt kosketa.

Leijona, Heinäkuu 2023

(23.7. - 22.8.)

Vaihtelevuutta ja muuttuvuutta on heinäkuussa ihmissuhde tilanteiden myötä. Jotain voi tapahtua, joka muuttaa olosuhteitasi äkillisestikin. Varsinkin kuun alku on riskialtista aikaa. Loppukuu on suunitelmallisempaa, vaikkakin kuun viimeisellä viikolla suhteeseen voi osua joitain viivytyksiä ja hieman yliääräistä malttia tarvitaan.

Neitsyt, Heinäkuu 2023

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteet pysyttelevät nyt hieman taustemmalla ja toimitkin parhaiten nyt omiin voimiisi luottaen. Varsinkin kuun toisesta viikosta eteenpäin tilaa ihmissuhteilta vievät omat kiireet ja velvoitteet, eikä seuranpitoon tunnu liikenevän aikaa. Koeta kuitenin huomioda lähimmäisiäsi, vaikka kuinka haluaisit toimia nyt hyvinkin omaehtoisesti.

Vaaka, Heinäkuu 2023

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuu on pääsääntöisesti positiivis henkistä aikaa tunne-elämän kehityksen myötä ja tiettyä hyvää kykyä yhteistyöhön on varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla. Vaikka kuun toisella ja kolmannella viikolla on vaikeitakin asioita käsiteltävänä, niin on hyvä neuvotella ja jakaa asioitaan muiden kanssa, niin voit saada hyviä neuvoja totisiin paikkoihin kanssaihmisiltäsi.

Skorpioni, Heinäkuu 2023

(24.10. - 22.11.)

Kuun alussa toisten käytös voi tuottaa yllätyksiä ja voit joutua arrvioimaan tilannettasi uusiksi. Älä kuitenkaan tee mitään hätiköityjä ratkaisuja, sillä nyt vaaditaan kärsivällisyyttä ja malttia yhteistyöhön liittyvissä asiossa. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko voi tuntua ärsyynnyttävältä ja kielenkannat on hyvä pitää kurissa.

Jousimies, Heinäkuu 2023

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi ei nyt tuo ihmissuhteiden myötä suurempia ihmeteltäviä asioita tai tilanteita. Sävy on ennemminkin suotuisa ja leppoisa ja koet että asiasi tulevat kuulluksi ja nähdyksi. Toisaalta omat kiireet vievät nyt myös aikaasi ja on keskityttävä asioiden hoitamisiin varsinkin kuun kolmannella viikolla.

Kauris, Heinäkuu 2023

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku on suosiollisinta aikaa ihmissuhteissa ja jotain uuttakin voi olla nyt lähtemässä käyntiin. Tosin joudut vakavampien asioiden eteen kuun toisella ja kolmannella viikolla ja jokin tilanne vaatii lopullisia ratkaisuja. Voit kokea tilanteet uhkaavina, joten rohkeutta tarvitaan, jotta saat pidetyä kiinni omista päämääristäsi ja päätöksistäsi.

Vesimies, Heinäkuu 2023

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku tuo mukanaan hyvinkin yllättäviä käänteitä odottamattomalla tavalla. Ole joustava ja anna vanhojen odotusten ja rakennelmien mennä, sillä tilaa uusiutumiselle on nyt synnyttävä. Loppukuu on varsin sosiaalinen ja ihmissuhdeäheinenkin. Neljäs viikonloppu kuitenkin toistaa alkukuun teemaa ja suunitelmiin tulee herkästi taas muuttuvia tekijöitä.

Kalat, Heinäkuu 2023

(20.2. - 20.3.)

Alkukuu suosii ihmissuhteita, joten aseta tähän ajankohtaan tärkeät tapaamiset. Puolenkuun aika sensijaan tuo herkästi viivytyksiä ja esteitä yhteisiin hankkeisiin tai olosuhteisiin ja uudelleen organosoimista ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Kuun viimeiset päivät kertovat kuitenkin jo vapaammista olosuhteista ja hyvästä edistyksestä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.