Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kolmas viikko aloittaa oinaille erittäin suotuisan jakson, jolloin sinkkuoinaat voivat löytää elämäänsä uuden suhteen. Oma aktiivisuutesi palkitaan, joten nyt on hyvä aika olla itsekin aloitteikas. Jokin uusi yhteistyö tai hanke kumppanin kanssa voi myös saada alkunsa ja lähteä vauhdilla edistymään. Alkukuu kuluukin omissa oloissa ja menneitä tapahtumia miettien. Seuranpito ei tunnu maistuvan ja viihtyminen omissa oloissa riittää.

Harka, Helmikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Helmikuun alkupäivät voivat tuoda eteesi tilanteen, jossa joudut uhraamaan omastasi yhteisen hyvän eteen.  Toinen ja kolmas viikko suosivat ihmissuhteitasi ja sovittelun paikkoja tarjoutuu hyvissä merkeissä. Vietä aikaasi toisten kanssa, jaa asioitasi ja tee yhdessä asioita, niin huomaat saavasi enemmän irti tilanteista. Kuun viimeiset päivät olet mieluimmin yksin ja toimitat asioitasi rauhassa omiin nimiisi, omiasi miettien.

Kaksoset, Helmikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten rakkauselämä vaatii nyt tietoista työstämistä ja vastuullista asennetta. Nyt on laitettava kaikki peliin jotta sopusointu säilyisi ja yhteisymmärrys palaisi. Kuun kolmas viikonloppu antaa jo merkkejä yhteisymmärryksen mahdollisuudelle. Jotain voi tällöin aueta, joka avaa tietäsi eteenpäin. Kärsivällinen ja maltillinen ote on kuitenkin nyt pääteema ja pikkuhiljaa rakentamalla voit saada raivattua tietäsi eteenpäin.

Rapu, Helmikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kuun kolme ensimmäistä viikkoa ovat hyvinkin rakentavaa aikaa suhdetoimissasi ja suotuisia hetkiä on tarjolla rakkauselämässä. Kuun esimmäisenä viikonloppuna jokin syvällisempi läpikäynti on paikallaan, jotta ymmärtäisitte toistenne tarpeita ja asenteita pintaa syvemmältä. Puhu tällöin asioista suoraan ja mitään salaamatta. Viimeinen viikko on hieman eristyneenpää aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä ja vastuunottoa tilanteissa.

Leijona, Helmikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Leijonien parasta aikaa helmikuussa ihmissuhteiden kannalta on kuun ensimmäisellä viikolla. Jotain erityisen kaunista on liikkeellä ja kumppanisi myötä voitte mennä eteenåäin rakentaen suhdettanne. Sinulle voidaan tarjota jotain uutta ideaa tai mahdollisuutta, jossa on hyvinkin rakentava sävy. Kuun viimeinen viikko on myös harmooninen ja yhteistä aikaa ja tekemistä tuntuu riittävän. Oman positiivisuutesi ja avarakatseisuutesi myötä saat hyvää palautetta toiselta.

Neitsyt, Helmikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Kumppani voi antaa omilla ratkaisuillaan nyt huolen aihetta ja joudut miettimään tulevaisuutta ja sen mahdollisuuksia. Jotain voi nyt kaatua niskaasi aiheuttaen murhetta ja ylimääräistä huolta. Kuun ensimmäisellä viikonlopulla olisikin hyvä antaa tilaa kohdata avoimesti ja rehellisesti niin omat kuin toisenkin tunteet ja puida asioita syvällisesti. Kärsivällisyyttä ja malttia tarvitaan jotta voisit löytää uudelleen rakentavaa pohjaa suhteellenne.

Vaaka, Helmikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Romanttiset sävyt tuntuvat pysyttelevän alkukuussa hieman sivussa ja tilaa herkemmille sävyille ei tunnu löytyvän. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa aktiivisemman jakson suhderintamallasi. Sinkkujen on tällöin hyvä olla liikkeellä avoimin mielin, sillä jotain mielenkiintoasi herättävää voi olla tarjolla. Suhteessa olevat voivat sensijaan löytää jotain uutta yhteisyyttä kasvattavaa ja jokin uusi projekti voi saada alkunsa.

Skorpioni, Helmikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Ihmissuhteissasi on käsillä positiivinen ja edistävä jakso aina kuun viimeiselle viikolle asti. Nyt on hyvä aika panostaa yhteisyyteen ja jakaa aikaasi läheisesi kanssa. Sopusointuinen ilmapiiri vallitsee ja yhteinen tekeminen tuottaa molemmille iloa. Kuun alku varsinkin herkistää tunneilmastoasi ja voit kokea syviä tunteita rakkaasi myötä. Panosta siis omiin ja läheisesi tarpeisiin ja yhteiseen ajanviettoon, niin huomaat saavasi paljon edistystä tilanteeseen.

Jousimies, Helmikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jonkinasteinen matalavireisyys on vallalla kuun kolme ensimmäistä viikkoa ihmissuhteissasi ja yleensä yhteistyössä. Jokin asia voi pitää sinua varuillaan ja epäluottamusta on ilmassa varsinkin kuun alkupäivinä. Läheisesi toiminta ja käytös voi ihmetyttää ja vastuu tilanteista tuntuu nyt liiaksi jäävän harteillesi. On aika katsoa mitkä suhteet ovat rakentamisen arvoisia ja mitkä taas eivät. Kuun kolmas viikonloppu tuo piristystä kuvioihisi ja jotain iloisempaa alkaa olla näkyvillä.

Kauris, Helmikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun kolme ensimmäistä viikkoa ovat suotuisaa aikaa ihmissuhteissasi ja hyvää tekevää yhteisyyttä on kosolti tarjolla. Kuun ensimmäinen viikonloppu voi tuoda suhteeseen jotain käännettä mutta tukevalla pohjalla liikkuen. Kuun viimeinen viikko tuo uuden velvoitteen tai tekemistä vaativan tehtävän ja tässä mitataan kykyäsi yhteistyöhön ja sallivuuteen parisuhteessasi. Onkin hyvä välttää liiallista ehdottomuutta ja vaativuutta ja antaa ajan kulua ja tehdä tehtävänsä.

Vesimies, Helmikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten on nyt hyvä panostaa ihmissuhteisiin sillä kasvua ja kehitystä on tarjolla. Voit saada kumppanisi nyt mukaan johonkin uuteen hankkeeseen tai yhteiseen tekemiseen, joka vie suhdettanne rakentavasti eteenpäin. Myös sinkuille avautuu uusia mahdollisuuksia kohdata joku mielenkiintoasi herättävä. Varsinkin kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko ovat merkityksellisiä näissä suhteissa. Ole siis myös itse rohkea ja avoin yhteisyyteen.

Kalat, Helmikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Joudut nyt punnitsemaan tarkkaan suhdekuvioitasi ja miettimään onko joku ihminen arvoisesi. Jotain on nyt herkästi pinnassa joka pysäyttää ja vaatii uudelleen punnitsemista. Alkukuun päivät varsinkin tuovat tämän suuntaisia asioita esiin. Loppu kuukausi antaakin enemmän tilaa rakentavuudelle ja yhteisten asioiden ajamiselle. Taustalla kuitenkin on sävynä järkiperäisyys ja tarve olla realistinen. On hyvä antaa ajan kulua ja katsoa rauhassa miten tilanteet kehkeytyvät.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.