Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku tuo ihmissuhteissasi olevat ongelmat ja ristiriidat täysimittaisena eteesi. Voit kokea että sinua ei kuulla ja joku voi käyttää valtaa ylitsesi niin, että välien rikkoutuminen lopullisesti on mahdollista. Toisaalta voit myös päästä eroon jo kauan käymistilassa olleesta suhteesta ja vapautumisen tunne voi olla päällimmäisenä. Oikeudenmukaisuus on kortilla ja voit joutua puolustusasemiin. Loppujen lopuksi kyseessä on irtipäästämisestä tilanteesta, joka ei enää tue kehitystäsi.

Harka, Helmikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Ihmissuhdekeskeinen kuukausi vaatii voimiasi ja toisen näkökantojen huomioon ottamista. Ristiriitoja voi herkästi nousta esiin varsinkin kuun ensimmäisellä viikolla ja jonkun omaehtoinen käyttäytyminen edellyttää itseltäsi joustoa ja muuntautumiskykyä. Toinen viikko on sopuisampi ja rauhan rakentaminen on jo helpompaa. Kuun viimeiset kymmenen päivää ovat velvoitesävyisiä ja harteillesi jää vastuu yhteisistä asioista.

Kaksoset, Helmikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Suhdetoimissasi ei suuria suunnanmuutoksia ole näkyvillä, vaan ennemminkin voit kokea tarvetta pitäytyä hiljaisemmissa kuvioissa tässä suhteessa. Sävy on velvoitteinen ja vastuunkantoa edellyttävä niin romantiikan kuin muunkin yhteistoiminnan suhteen. Maltillisuus ja jopa jossain määrin yksinäisyys voi viehättää varsinkin alkukuussa. Loppukuu on rennomman sävyinen ja alat olla valmis sosiaalisuuteen ja yhteyksien ylläpitämisiin.

Rapu, Helmikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissasi voi nyt olla totaalisia käänteitä ja yllättäviä suunnan muutoksia. Ole avoin, rohkea ja joustava kohtaamisissa ja pidä kiinni oikeudenmukaisuudesta. Puhu asioista suoraan ja anna myös toiselle tilaa tulla kuulluksi. Kuun toinen viikko on suosiollisempi ja yhteiset asiat loksahtelevat helpommin kasaan. Tällöin saat paremmin tilaa neuvotteluille ja kohtaamisille ja seuraamukset ovat mieltäsi piristäviä.

Leijona, Helmikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Olet normaalia herkempi nyt ärsyyntymään toisen käytöksestä ja onkin hyvä koettaa hillitä hermojaan. Toki kumppanisi voi myös käyttäytyä normaalia omahyväisemmin mutta maltillinen asenne olisi kuitenkin paikallaan. Suuria suunnanmuutoksia tuskin on tarjolla ja loppukuusta myös sosiaalisuutesi on kasvamassa. Jokin yhteinen hanke sopimuksineen päivineen edistyy myös alkukuuta paremmin.

Neitsyt, Helmikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Paras jakso ihmissuhteissasi helmikuussa on aina puoleen kuuhun asti, jolloin hyviä tilaisuuksia edistää tilanteita syntyy kuin itsestään. Luvassa on myötämielisyyttä, hauskuutta ja onnistuneita hetkiä. Jotain uutta voi myös alkaa, joten ole rohkea ja utelias. Kuun viimeinen viikko onkin sitten riskialttiimpi ja on syytä katsoa tarkkaan ketä on luottamuksesi arvoinen. Älä kuitenkaan luota huhupuheisiin, mitä joudut kuulemaan, vaan ota itse selkoa asioista ennen käsityksesi lopullista muotoutumista.

Vaaka, Helmikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Kuun ensimmäinen ja toinen viikko tuovat ristiriidat ja kipupisteet esiin suhdetoimissasi ja yllättäviä ja erikoisia tilanteita on näköpiirissä. Nyt ei ole hyvä tehdä suuria ratkaisuja asioista, vaan tutkailla syvällä olevia motiiveja niin omissa kuin toisenkin tunne-elämässä. Älä mene mukaan minkään asteisiin peleihin, vaan pidä asiat avoimina ja suorina ja vaadi rehellisyyttä niin muilta kuin itseltäsikin.

Skorpioni, Helmikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa edistävät suhdetoimiasi ja voit ryhtyä tekemään yhteistoiminnallisesti jotain uutta ja hauskaakin. Jakso suosii myös aloitteikkuutta romantiikassa ja sinkuille tämä on hyvää aikaa löytää uutta tällä saralla. Kuun viimeiset 12 päivää ovat kriittisempiä ja vaativat enemmän työstämistä ja vastuuta.

Jousimies, Helmikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuukausi korostaa käytännöllisyyttä ja tehokkuutta myös ihmissuhteissasi ja vastuuta tilanteiden etenemisistä on hyvä ottaa. Varsinkin yhteiset rahaan liittyvät ratkaisut nousevat esiin ja vaativat kauasnäköisyyttä ja tarkkuutta. Nyt ei ole riskinoton aika vaan ennemminkin pitäytyä olennaisessa. Loppukuun tunnelmat antavat jo enemmän tilaa yhteiselle leppoistelulle ja uusia ideoita  on syntymässä yhteisiin hankkeisiin nähden.

Kauris, Helmikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Merkittävää ja kauaskantoista on kuun alussa tapahtumassa ja onkin tärkeää nyt havaita niin omat kuin toisenkin motiivit taustalla. Kuvassa on mukana uusia aloituksia, ryhtymisiä mutta hyvinkin yllättävällä ja onnekkaallakin tavalla. Kuun loppu on tasaisempaa ja saat aikaa sulatella tapahtunutta rauhassasi. Ole tarkka siitä että kaikki on selkeää, avointa ja suoraa sekä rehellistä. Nyt ei ole hyvä hetki mennä mukaan tilanteisiin, mihin liittyy valtapelejä ja manipulaatiota.

Vesimies, Helmikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Helmikuun 11. päivästä eteenpäin aika on varsin suosiollista suhdetoimissasi ja koet helppoutta kumppanisi myötä. Pystyt nyt tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin ja täten saat myös hyväksyvää palautetta. Viimeisellä viikolla jokin realistinen tehtävä tai yhteinen hanke saa tuulta alleen ja yhteiset ryhtymiset ovat edukkaita niin itsellesi kuin kumppanillesikin. Olet selkeästi myötätuulessa niin sosiaalisesti kuin romanttisestikin.

Kalat, Helmikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Jotain merkittävää voi nyt sattua ihmissuhteittesi kannalta ja sävynä on hyväksyvyys ja syvät tunteet. Varsinkin kuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat ihmissuhdekeskeisiä ja voit nauttia hyvästä yhteishengestä. Kuun viimeinen viikko on taasen velvoitteisempi ja hoidat asioitasi parhaiten omaan tahtiisi ja omiin voimavaroihisi luottaen. Vältä tällöin myös liiallista idealisointia jonkun ihmisen suhteen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.