Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat tunne-elämän kannalrta tasaista aikaa ja varsinkin toinen ja kolmas viikko varsin suosiollista ihmissuhteiden myötä. Kuun viimeiset päivät tuovat ongelmat esiin jonkun myötä ja joudut miettimään tilannetta vakavamman kautta. Älä mene mukaan peleihin, vaan ole ainakin itse suora ja rehellinen. Kaikkeen ei ole syytä suostua, vaan vältä pakottamista. Huonot ihmissuhteet tulevat nyt elämässäsi päätepisteeseensä.

Harka, Helmikuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Kuun alku työ lähinnä velvoittavan sävyn ja painopiste on kyvyssä tehdä yhteistyötä maltilla ja kärsivällisesti. Nyt on hyvää panostaa käytännönläheisiin asioihin ihmissuhteissaan ja tehdä järkeviä päätöksiä ja realistisia ryhtymyksiä. Loppukuun toimit mieluimmin yksin, sillä pohdit mieluimmin omassa päässäsi ihmissuhde asioitasi. Seuranpito ei tunnu olevan tällöin päällimmäisenä, mutta myöskään suurempia vaateita ei esiinny.

Kaksoset, Helmikuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Jokin tilanne kuun alussa voi asettaa sinut tilanteeseen, jossa huomaat kumppanissasi hänen heikoimpia puoliaan. Olet itse kriitillinen ja kärsivällisyyden vaateet kasvavat. Jonkun käytös voi nyt tuntua itsestäsi turhan itsekeskeiseltä. Toinen viikko ja varsinkin loppukuu on jo tasaisempaa ja pystyt pitämään sopusointua helpommalla yllä.

Rapu, Helmikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Alkukuukausi edellyttää ihmissuhteiden myötä käytännönläheisyyttä ja toisen tarpeiden huomioimista. Olemalla jalat maassa tilanteet pysyvät hallinnassa. Kolmas viikko tuo herkästi yllättäviä käänteitä ja muutoksia lähinnä jonkun läheisen olosuhteissa mutta jotain piristävääkin olosuhteissa ilmenee. Kuun lopulla joudut miettimään onko jokin suhde vaatimassa itseltäsi liikoja ja huonot suhteet voivat nyt päättyä. Katso mihin suostut ja mikä tilanne taas on muotoutunut jo liian raskaaksi.

Leijona, Helmikuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Tämä kuukausi ei suurempia paineita ihmiissuhteisiisi kasaa. Kuun alkupäivät ovat vilkastuttavia kontaktien pidossa ja voit nyt myös laajentaa seurapiiriäsi. Toisesta viikosta eteenpäin suhteissasi on tasapainoa ja tukevuutta. Voit luottaa toisen tukeen ja olosuhteissa ei ole suurempia vaateita.

Neitsyt, Helmikuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Alkukuussa läheisen ongelmat voivat vaatia huomotasi ja tilanteisiin on hyvä suhtautua maltilla ja käytännönläheisesti. Ole kuitenkin realistinen sen suhteen mitä apua annat ja milloin uhraat itsestäsi liikoja toisten eteen. Myös jokin yhteydenotto tai kuulemasi asia vaatii nyt tilanteen lisäselvittelyä ja sen myötä uusia näkymiä ja tuulia on tulossa elämääsi. Kuun loppu lupaa jotain yllättävää hauskuutta ja mukavaa vaihtelua toisen myötä.

Vaaka, Helmikuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin suhdetoimintasi vilkastuu ja sosiaalisuutesi lisääntyy. Kuun loppu on kuitenkin kriitillinen ja muutospaineinen. Jokin yllyke toisen taholta voi nyt olla ylimitoitettu ja tilanteet voivat nyt saada draamallista sävytystä. Älä tee mitää riski altista, vaan pidä jalat tiukasti maankamarassa kiinni. Jokin suhde voi nyt myös päättyä jos aikojen saatossa on kertynyt liikaa selvittämättömiä ongelmia. 

Skorpioni, Helmikuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuukausi ei suuremmitta heilauta ihmissuhteitasi suuntaan tai toiseen, ennemminkin tasapaino on nyt helppo pitää yllä. Kuun alussa on jotain velvoitteista. Järkevällä asenteella ja pitkämielisyydellä tilanteet eivät pääse karkaamaan käsistäsi. Maltilla ja realistisesti yhteiseen hiileen puhaltamalla tilanteet etenevät järkevästi. 

Jousimies, Helmikuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku on vaativahko ja voi nostattaa kriitillisyyttä ihmissuhteissasi. Ottamalla olosuhteet huomioon ja toisen ongelmat, saat pidettyä tilanteita kuitenkin hallinnassa. Voit olla nyt omalta osaltasi turhan itsekeskeinen ja näin ollen huomautuksia voi sadella toisilta. Jo kuun toinen viikonvaihde tuo helpompaa sävyä suhdekuvioihin ja viihtyvyyttä on tarjolla aina loppukuuhun asti.

Kauris, Helmikuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku tuo helposti jonkin konkreettisen ratkaisun tai valinnan ihmissuhteissasi. Vastuu tilanteesta on itselläsi mutta tiettyä onnekkuutta ja eteenpäin menoakin tilanteeseen nyt liittyy. Loppukuu on vaativampi ja kuun viimeisinä päivinä ristiriidat nousseevat pintaan. Vältä liiallista ehdottomuutta ja mustavalkoista asennetta, sillä voit nyt toimia kovin itsekeskeisesti.

Vesimies, Helmikuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Tämä kuukausi tasoittaa tietä ihmissuhteiden myötä ja tilanteet etenevät suunitellusti ja tasaisesti. Kuun toisesta viikonlopusta alkaa positiivinen jakso ja sosiaalisuutesi on lisääntymässä. Hyvä aika rauhoittaa tilanteita mahdollisen myrskyisämmän keskitalven jälkeen.

Kalat, Helmikuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kuun alussa on hyvä olla tietoinen siitä kenen eteen aikaansa uhraa ja mikä on kannattavaa ja järkevää. Tunteesi voivat olla nyt voimakkaita ja käyt herkästi tunnemyrskyjä läpi. On myös mahdollista että kohtaat uuden ihmisen, joka nostattaa voimakkaita tunteita. Loppukuu lupaa rauhaisampaa eloa yhteistyössä muiden kanssa ja tilanteet tasoittuvat.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.