Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Helmikuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Alkukuussa viihdyt parhaiten omissa oloissasi ja itseesi luottaen. Kuun 20. päivä aloittaakin varsin positiivisen jakson tunne-elämän myötä ja jotain edistystä ja positiivishenkistä on runsain mitoin tästä eteenpäin. Oma-aloitteisuus palkitaan ja jokin uusikin suhde voi nyt saada alkunsa. Luota vaistoosi ja omaan näkemykseen toisesta. Ole aktiivinen ja utelias.

Harka, Helmikuu 2023

(20.4. - 20.5.)

Kuun alkupuoli voi tuoda nyt mukavia yllätyksiä ja uusiakin ihmisiä lähipiirisi. Ole utelias uusille tuttavuuksille ja nauti ennakoimattomista kohtaamisista. Kuun puoliväli tuo herkimpiä tunnelmia esiin ja tilanteet ovat varsin tuntehikkaita ja lämminhenkisiä. Kuun viimeiset päivät hieman rauhoittavat tahtiasi ja voitkin viihtyä nyt normaalia paremmin ennemminkin oman pääsi sisällä kuin asioita muiden kanssa jakaen.

Kaksoset, Helmikuu 2023

(21.5. - 20.6.)

Vaarana on tässä kuussa olla turhan omatoiminen ja olla huomioimatta toisen tunnelmia tai näkökantoja. Koeta harjoittaa nyt normaalia enemmän diplomatiaa. Kuun puoliväli voi jopa tuoda jonkin asteisen pettymyksen tai oman heräämisen siitä, etttä olet ajatellut toisesta turhan idealistisesti tai epärealistisesti. Ole ainakin itse rehellinen ja vältä lupailemasta liikoja toisille katteettomasti. Kuun lopulla voit myös joutua auttamaan toisia heidän ongelmissaan.

Rapu, Helmikuu 2023

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen ja kolmas viikko painottavat ihmissuhteita varsin jouhevalla tavalla. Toisen viikon mukavat ja yllättävätkin kohtaamiset ovat iloisia luonteeltaan ja saat yhteysyyden toimimaan hyvinkin virkistävällä tavalla. Kolmas viikko tuo syventäviä tunteita ja koskettavuutta ihmissuhteissa esiintyy rakentavalla tavalla.

Leijona, Helmikuu 2023

(23.7. - 22.8.)

Kuukausi ei nyt tuo muutoksia suhdekuvioihin, vaan ennemminkin tilanteet soljuvat hyvinkin suunitellusti ja hallitusti. Kuun loppu tuo kuvaan mukaan lisäntyvää sosiaalisuutta mutta positiivisessa hengessä. Käytä tämä aika suhteiden lujittamisiin ja vakaannuttamisiin, sillä saat nyt asiat etenemään hyvinkin hallitusti.

Neitsyt, Helmikuu 2023

(23.8. - 22.9.)

Kuun toinen viikko tuo kohtaamisia ja uusiakin tuttavuuksia hyvinkin ennakoimattomasti, joten ole utelias uusille ihmisille ja nauti virkistävistä tuulahduksista. Kolmannella viikolla voi ilmeentyä jonkin asteista epäluotettavuutta jonkun toisen taholta. Älä ole nyt liian sinisilmäinen tai hyväuskoinen. Kolmas viikonloppu korostaa rehellisyyden ja syvälle asioissa menemisen tarvetta toisen kanssa.

Vaaka, Helmikuu 2023

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla on pääsääntöisesti positiivinen tunnelma läpi koko kuukauden ja suurempia erimielisyyksiä ei nyt nouse esiin. Kuun viimeinen viikko nostattaa tunnelmia hyvinkin runsaalla kädellä ja lisääntyvä suhdekeskeisyys on huomattavaa. Varsinkin sinkuille se on suotuisaa aikaa kohdata uusia ihmisiä ja solmia uusia suhteita.

Skorpioni, Helmikuu 2023

(24.10. - 22.11.)

Kuukausi on nyt hyvinkin postiivinen ja rauhoittava myrskyisämmän alkuvuoden jälkeen ja saat taas enemmän balanssia aikaiseksi tunne-elämän kannalta. Toinen viikko voi tuoda mukavan yllätyksen ja saat piristävää vaihtelua päiviisi. Kolmas viikko on tunnelmaltaa rikas ja niin hempeyttä kuin syviä tunteita on nyt liikkeellä.

Jousimies, Helmikuu 2023

(23.11. - 21.12.)

Jonkun läheisen turhan omaehtoinen käyttäytyminen voi nyt tuntua itsestäsi normaalia ärsyynnyttävämmältä ja sanomisia asioista syntyy hieman normaalia herkemmin. Puolen kuun aikaan jotain voidaan esittää itsellesi totuuden vastaisesti, joten kovin suureen sinisilmäisyyteen ei nyt ole varaa. Älä usko myöskään huhupuheisiin.

Kauris, Helmikuu 2023

(22.12. - 19.1.)

Vaikka olet kuun alussa varsin vakavamietteinen, niin ihmissuhteissa on tukevuutta ja kantavuutta. Toisen viikon piristävät hetket toisten myötä tuovat iloa ja on hyvä jakaa asioitaan muiden myötä. Kolmannen viikon tunnelmat syventävät ulottuvuuksia ja sunteet syvenevät. Kuun loppu edellyttää piirun verran enemmän omaa panostustasi suhdetoimiin.

Vesimies, Helmikuu 2023

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteissa ei nyt suurempia suunnanmuutoksia ole liikkeellä ja olosuhteissasi on jatkuvuutta ja rauhoittavuutta. Omien kiireittesi helpottua loppukuussa, suhdetoimintasi on elpymässä ja olosuhteisiin mahtuu enemmän seuranpitoa. Nauti rauhoittavista tunnelmista.

Kalat, Helmikuu 2023

(20.2. - 20.3.)

Olet varsin ahkeraan liikkeellä läheisten myötä ja kohtaamisia on nyt tarjolla. Varsinkin kuun alku tuo hauskuutta ja iloisia tunnelmia ja uusiakin suhteia voi nyt syntyä. Kolmannella viikolla on hyvä harjoittaa normaalia enemmän realismia, sillä voit nähdä toisen korostuneesti vaaleanpunaisten lasien läpi nähtynä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.