Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteesi ovat nyt erityisen haastavia ja kumppanillasi voi ilmetä yllättäviä menoja ja kiireitä. Itse voit myös saada kimmokkeita hajoittaa valmiita rakenteita parisuhteessa ja muissakin suhteissasi. Koeta välttää liiallista impulsiivisuutta tai seikkailunhaluasi ja kokeilun tarvettasi, sillä liioittelun vaaraa on nyt ilmassa. Vältä tekemästä mitään toisen selän takana, vaikka tarvitsetkin nyt paljon omaa tilaa ja aikaa. Käänteitä on kuun ensimmäisellä, kolmannella ja neljännellä viikolla ja seuraava kuukin vielä niitä tuo tullessaan lisää.

Harka, Huhtikuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Keskustelut ja neuvottelut vievät nyt ihmissuhteitasi eteenpäin varsinkin alkukuussa. Kuun puolessa välissä olet jo herkemmillä tunnelmilla liikenteessä ja yhteiset asiat luonnistuvat tasaisemmin kuin viime kuussa. Romantiikka ja hellittelyä on runsaasti tarjolla kolmannella viikonlopulla ja yhteishenki saa uutta puhtia. Taustalla on kuitenkin vaatimus että olet tunnollinen ja otat vastuuta parisuhteestasi, sillä mittään ei nyt oiken rakennu ilmaiseksi. Pidä siis jalat tiukasti maan pinnalla ja älä anna tilaa liiaksi omille tarpeillesi ja haluillesi.

Kaksoset, Huhtikuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on erittäin tärkeää olla huhtikuussa realisti ihmissuhteissaan. Riskinä on mennä mukaan johonkin hyvin sotkuiseen kuvioon joka tuo epärealistisia mahdollisuuksia kohdallesi. Älä tee mitään suuria suunnanmuutoksia hetken mielijohteesta, äläkä ole toisen suhteen myöskään liian sinilmäinen. Jos joku lupaa nyt sinulle maat ja mannut, niin hälytyskellojen on syytä varoittaa. Jos olet sinkku niin älä rakenna mitään vielä mahdollisen uuden suhteen varaan, vaan anna ajan kulua kuun loppupuolelle.

Rapu, Huhtikuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Olet todennnäköisesti liian kiireinen koko kuun ehtiäksesi paneutua toisen tarpeisiin, jälkikasvuasi lukuunottamatta. Ihmissuhteissasi voi kuitenkin nyt tapahtua peruuttamattomia muutoksia ja jotain voi nyt jäädä tällä saralla elämässäsi menneisyyteen. Kuun kolmas viikonvaihde on ajankohdista kaikkein suotuisin suhdetoiminnallisesti ja tällöin voit saada tilaisuuden tehdä jotain rakentavaa ja yhteiseloa kohottavaa. Jokin yllättävä tekijä voi olla kuvassa mukana, joten ole avoin toisen esittämille ehdotuksille ja visioille.

Leijona, Huhtikuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Keskity nyt omien projektien eteenpäin viemiseen, sillä voit kokea hukkaavasi ainoastaan energiaa ja aikaasi jos keskityt kumppanuuteen ja toisen tarpeisiin. Joku voi nyt ennemminkin tarvita apuasi ja huomiotasi omien ongelmiensa ratkomiseen ja koet helposti jääväsi vastuunkantajan rooliin. Tunneilmapiiri voi nyt olla hieman laimeahkoa ja väsynyttä ja sitkeyttä tarvitsetkin ylläpitääksesi suhdettasi. Sen sijaan verkostoituminen ja keskustelut lähipiirisi ja ympärillä olevien ihmisten kanssa tuovat iloa arkeesi.

Neitsyt, Huhtikuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Jokin voi nyt saada huhtikuussa sinut miettimään voitko luottaa kumppaniisi ja missä mitoissa. Jokin selittämätön levottomuus voi tunkeutua mieliisi ja koet herkästi olevasi tuuliajolla suhdetoimissasi. Parasta olisi nyt puhua kumppanisi kanssa suoraan omista tuntemuksistasi ja saada täten selkeyttä tilanteeseen. Varsinkin kuun toinen viikonvaihde saa pääsi pyörälle outoine käänteineen. Ota asia esille seuraavalla viikolla ja tarkista yksityiskohtia myöten missä mennään, niin saat itsesi rauhoitettua.

Vaaka, Huhtikuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteet ja muutokset sekä ongelmat niissä ovat mittavimmillaan vaaoille huhtikuussa. Jo kuun alussa jonkun läheisesi käytös ja toimintatavat saattavat yllättää sinut äkkinäisesti. Oma tahtovoimasi saatetaan kyseenalaistaa ja omien asioiden edistäminen voi takellella. Koeta olla mahdollisimman avoin tilanteissa ja puhua asioista hyvin suoraan ja rehellisesti. Voit herkästi nimittäin kokea olevasi jonkinlainen pelinappula suhteiden verkostoissa ja tilanne vaatiikin avaamista ja selkiyttämistä. Kuun puolivälissä jokin keskustelu tai neuvottelu vaatiikin hyvää valmistautumista ja tietoista asennetta siitä mitä itse haluat.

Skorpioni, Huhtikuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuu lähentää skorppareita läheisiinsä hyväksyvämmällä tavalla kuin edellinen kuukausi. Kannattaakin käyttää aika kuun toisesta viikosta eteenpäin yhteistyöhön ja asioiden selkiyttämiseen jos jotain ongelmia on aiemmin ilmennyt. Puolenkuun jälkeen voitkin jo huomata yhteisymmärryksen lisääntymistä ja sopusoinua yhyeiselossa. Oman vastuualueestasi huolehtiminen on kuitenkin kaiken edellytyksenä ja saat vastakaikua toiselta oman panostuksesi pohjalta. Pitkäjänteisyys ja kärsivällisyys ovat nyt hyveinäsi.

Jousimies, Huhtikuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuussa riskinä jousimiehille on epäluottamus ihmissuhteissa sekä herkästi myös väärinkäsitykset. Koeta selkiyttää tilanteiden taustat ja faktat ennenkuin teet mitään päätöksiä ensivaikutelman perusteella. Jokin asia ei nyt välttämättä ole niin kuin sinulle esitetään. Vaarana on myös mennä mukaan ihmissuhde sotkuihin ja kolmiodraamoihin. Nyt on syytä pitää ihmissuhteissasi pää kylmänä ja jalat tiukasti kiinni maankamaralla, jotta säästyisit suuremmilta sotkuilta.

Kauris, Huhtikuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Ihmissuhteesi ovat kauriille muuten niin muuttivissa olosuhteissasi suurin valttisi huhtikuussa. Koet saavasi tukea kumppaniltasi ja voit myös löytää uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Vaikka aika on hektinen ja kiireinen niin nyt kannattaa pysähtyä bnauttimaan läheistesi seurasta ja yhteistyöstä. Varsinkin kuun kolmas viikonvaihde on kehityskuvioiltaan merkityksellinen ja jopa käänteentekevä romantiikassa ja ihmissuhteissa yleensä. Ole utelias ja avoin tilanteissa niin huomaat yhteisyyden lisääntymisiä.

Vesimies, Huhtikuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla vesimiesten on suotuisaa hoitaa suhdetoimintoja, sillä saat ihmiset helposti tukemaan näkökantojasi ja tavoitteitasi. Tämän jälkeen aika suosiikin itsenäisempää toimintaa omiin voimavaroihisi luottaen. Jos viime kuukausi onkin testannut ihmissuhteitasi niin tämä kuukausi siirtää sinua itsenäisemmille vesille. Yhteistoiminnan keskipiste saattaa nyt herkästi siirtyä yhteisiin varoihin ja raha-asioiden hoitamisiin. Koeta tässäkin suhteessa pitäytä omiin voimavaroihisi ja itseesi tukeutuen.

Kalat, Huhtikuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kaloille huhtikuu avautuu varsin romanttisena ja tunnepitoisena. Jotain uutta voi nyt tulla kuvaan mukaan suhde-elämässäsi ja joku voi nyt päästä lähelle sisinpääsi normaalia herkemmin. Nyt kannattaa kuitenkin pitää realiteetit kasassa ja siirtää suuremmat siirrot ja käytännön muutokset myöhemmäksi. Olet nimittäin erittäin herkkä toisten vaikutuksille ja saatat helposti unohtaa tämän maailman säännöt. Jos joku lupaa sinulle nyt maat ja mannut, niin hälytyskellojen on syytä kilkuttaa korvissasi ja antaa lisäaikaa kuulostella kehityskulkuja.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.