Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Oinailla on huhtikuussa niin monta rautaa tulessa ja uusia ryhtymisiä että ihmissuhteet tuntuvat jäävän sivuun. Kiireet ja uudet hankkeet varsinkin alkukuussa ovat keskiössä vieden kaiken aikasi ja energiasi. Kuun puolivälissä olet enemmän tekemisissä kanssaihmisten myötä mutta sävynä on ymmärryksen antaminen toisten hankalille tilanteille. Kuun neljäs viikko suosii romantiikkaa ja koet tarvetta ja saavasi mahdollisuuksia jakaa herkimpiä tuntoja toisen kanssa.

Harka, Huhtikuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa suosivat läheisyyttä ja toisen huomioimista. Pystyt nyt hyvinkin viehättämään vastakkaista sukupuolta ja yhteishenki syntyy helpolla. Oma aloitteikkuus onkin nyt suotavaa ja koet saavasi helpostikin yhteyden toisen syvimpiin tuntemuksiin. Anna aikaasi suhdetoimintaan tänä aikana, sillä loppukuun teemat keskittyvät ennemminkin omien hankkeittesi eteenpäin viemiseen.

Kaksoset, Huhtikuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuun ensimmäiset viikot ovat hiljaiselon aikaa ja koet viihtyväsi parhaiten omissa oloissasi. Kolmas viikko nostaa ihmissuhteet esiin mutta jotain oudohkoa on nyt kuvassa mukana. Epäluottamusta voi esiintyä ja luottamusta on vaikeaa saavuttaa. Jonkun toisen valinnat ja tekemättä jättämiset voivat myös sotkea omia kuvioitasi. Kuun neljäs viikko on suosiollisempi ja jotain uutta voi nyt astua elämääsi suhderintamalla. Ole tällöin aktiivinen, utelias ja rohkea.

Rapu, Huhtikuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun 12. päivään asti on ravuilla romantiikassa harmoonista ja suotuisaa aikaa, sen jälkeen voit kokea tarvetta viettää aikaa enemmän itseksesi. Alkukuun monet muuttuvat käänteet vievät helposti hermosi mutta tällöin kannattaakin jakaa asioita läheisesi kanssa, niin saat tilanteisiin uutta perspektiiviä. Loppukuukauden tasainen tahti on rauhoittavaa mutta myös hieman yksinäistävää aikaa.

Leijona, Huhtikuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun kymmenenteen päivään asti leijonille suhdetoiminta painottaa velvoitteita ja lähinnä yhteisten asioiden huolehtimista. Sen jälkeen seuraelämä vauhdittuu ja jaat asioita helpommin muiden kanssa. Varsinkin neljäs viikko on lämminhenkinen ja ihmissuhteisiisi tulee enemmän joustavuutta ja vauhdikkuutta. Joku lähelläsi voikin tällöin yllättäen ehdottaa jotain uutta ja mielenkiintoista. Ole utelias ja valmis kokeilemaan jotain uutta ja virkistävää.

Neitsyt, Huhtikuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Huhtikuun kolmas viikko on riskialtis niin yhteistyökuvioissa kuin romantiikassakin. Jotain voi nyt sattua ja tulla ilmi, joka pistää sinut miettimään arvoja uudestaan. Nyt on hyvä välttää riskinottoa ja sinisilmäisyyttä romantiikassa, jotta et joutuisi mukaan kolmiodraamaan tai muuten hullumaisiin tilanteisiin, joissa vastuu tilanteista lankeaa osallesi. Jokin suhde voi myös tulla tiensä päähän ja jäädä menneisyyteen.

Vaaka, Huhtikuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Toisen mielipiteet vaativat nyt sulattelemista ja avointa mieltä. Joku voi nyt esittää radikaalia ratkaisua johonkin ongelmaan. Kannattaakin ottaa selkoa asioista ja keskustella perinpohjin, ennenkuin luot lopullista kuvaa asioista. Kolmannella viikolla joudut antamaan apuasi sitä kipeästi tarvitsevalle. Neljäs viikko on edistyksellinen romantiikassa ja yllättäviä kohtaamisia on kuvassa mukana. Mene mukaan tarjottuihin tilaisuuksin niin huomaat piristyvän hyvässä ja mielenkiintoisessa seurassa.

Skorpioni, Huhtikuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuun ensimmäiset kaksi viikkoa ovat romantiikassa aktiivisinta aikaa, jolloin suhdetoimintasi on vilkkaimmillaan. Kuun neljännellä viikolla jokin keskustelu läheisesi kanssa on sävyltään ärhäkkää mutta parhaimmillaan ilmaa puhdistavaa. Koeta olla rakentava vaikka joku voi nyt puhua suunsa puhtaaksi. Vappuna sävynä on helposti epäluotettavuutta jonkun taholta. Toisaalta voit joutua pitämään huolta ja olemaan apuna jollekin apua tarvitsevalle.

Jousimies, Huhtikuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuun puolessa välissä voit huomata olevasi tilanteessa jossa epäluottamus ja pettymys jonkun toimiin valtaa mielesi. Jotain voi nyt paljastua joka pistää sinut miettimään realiteetit ja lähtökohdat uusiksi. Voi olla aika arvioida suhdetoiminta uusiksi ja tehdä selkeitä päätöksiä ja ratkaisuja. Vastuu jää itsellesi, joten turhan sinisilmäinen ei nyt kannata olla. Kuun neljäs viikko on jo edistyksellisempi ja kuvassa on mukana uusiutumista ja hauskuutta ihmissuhteissasi.

Kauris, Huhtikuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuun alku on tapahtumarikas ja muuttuvia tilanteita tuova mutta nyt on hyvä aika jakaa huolia jokun luotettavan läheisen kanssa ja saat uutta näkemystä tilanteisiin. Toisen viikon uutiset ja kuulemasi asiat sotkevat suunitelmiasi mutta keskiössä on ennemminkin työhuolet, joissa ystävälläsi on avaava näkökanta. Loppukuu onkin tasaisempaa aikaa ja voit keskittyä paremmin oman ja läheisten hyvinvointiin.

Vesimies, Huhtikuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Mitä pidemmälle huhtikuu etenee sitä suotuisammaksi tilanteet ihmissuhteiden kannalta etenevät. Alkukuu on asiapitoisempi ja yhteydenotot ja verkostoitumiset tuottavat mielihyvää ja onnistumisen kokemuksia. Kolmannen viikon sävy on velvoittava ja käytännön ratkaisuja painottava. Kuun neljäs viikko on erityisen mieluisa romanttisesti ja koet saavasi tukea ja ymmärrystä puolellesi. Järjestä tällöin aikaa seuranpitoon ja keksi jotain uutta ja yllättävää kumppanillesi.

Kalat, Huhtikuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Huhtikuun puolenvälin tapahtumat voivat syödä itsetuntoasi ja luottamuspulaa voi olla ihmissuhteissasi. Joku voi nyt käyttäytyä omituisesti tai itse koet haluttomuutta kohdata tosiasioita. Koeta olla armollinen niin itsellesi kuin toistenkin virheille. Pidä kuitenkin selvä raja todellisuuden ja mielikuvituksen välillä. Tarkista asioiden todenperäisyys ennenkuin luot lopullista mielikuvaa tapahtumista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.