Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Jotain käänteentekevää voi tapahtua tässä kuussa ja suunnanmuutoksia on näkyvillä. Sinkut voivat löytää merkittävällä tavalla uuden mielenkiinnon kohteen, mutta kannattaa katsoa ajan kanssa pystytkö rakentavuuteen vai jääkö uusi suhde seikkailuksi. Sitoutuneet voivat kokea kohonnutta tarvetta irtiottoihin omista sitoumuksistaan mutta heidänkin olisi hyvä antaa aikaa itselleen ennen lopullisia ratkaisuja.

Harka, Huhtikuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Alkukuu lupaa harmoniaa ja tasaisuutta suhdetoimissasi aina ensimmäisen viikonlopun yli. Sen jälkeen jokin menneisyyteen liittyvä ihmissuhdeasia voi nousta pintaan ja tuottaa yllättäviä tuloksia. Vältä liiallista seikkailunhalua ja äkkivääriä yllykkeitä. Keskustele asioista suoraan ja pidä realiteetit mukanasi.

Kaksoset, Huhtikuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Voit kokea rajoituksia ihmissuhteissasi ja vastuuntuntoinen asenne onkin nyt hyväksi. Voit saada herkästi kritiikkiä osaksesi jos toimit liioitellusti omien etujesi eteen. Aika voikin vaatia ylenmääräisesti toisten asioiden huolehtimista ja empatian kykysi kehittämistä. Puolenkuun jälkeinen aika tuo toki hauskuuttakin seuraelämääsi ja uusia kontakteja voi syntyä. On hyvä laajentaa sosiaalista piiriä ja verkostointi onnistuu myös hyvin.

Rapu, Huhtikuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat harmoonisia suhdetoimissasi ja yhteiset hankkeet onnistuvat. Kuun puolesta välistä eteenpäin sävy muuttuu tuoden ehdottomia ja hankaliakin tilanteita eteesi toisen ihmisen myötä. Jokin totuttu asetelma voi nyt muuttua lopullisesti, mutta ole tietoinen tilanteeseen liittyvistä mahdollisista valtapeleistä. Pidä oikeudenmukaisuuden periaatteesta kiinni ja vältä salailua ja kyräilyä. Loppukuu tuo hauskaa sävyä ihmissuhteisiisi hyvinkin yllättävällä tavalla.

Leijona, Huhtikuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee vauhdittumista ja jotain uutta yhteistä tekemistä. Positiivinen henki on vallalla ja voit piristää päiviäsi toisten seurassa. Kolmas viikko on varsin monimuotoinen tuoden yllättäviäkin tekijöitä mukaan suhteisiisi. Verkostoidu ja ole avoin ja utelias myös uusille tuttavuuksille, niin huomaat piristyväsi uusien suunnittelemattomien käänteiden myötä. 

Neitsyt, Huhtikuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat valintojen edessä huhtikuussa parisuhdeasioissa. Tosin tilnteet vaativat uudelleenaloituksia ja kärsivällisyyttä jopa tuskastumisiin asti. Voit kokea hämmennystä ja epäselkoa niin omista kuin toisenkin päämääristä ja tilanteet vaativatkin sulattelua ja järkevää, maltillista otetta. Parasta olisi antaa ajan kulua, sillä vasta aika näyttää mihin suuntaan voit valintoja tehdä. Myöskin olisi hyvä välttää hämmentämästä tilanteita toimimalla itse toisen selän takana.

Vaaka, Huhtikuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Jonkun läheisen yllättävä käyttäytyminen voi herkästi muuttaa lopullisesti elämänolosuhteitasi. Voit joutua puolustuskannalle ja epäoikeudenmukaisuutta voi olla kuvassa mukana. Jotain voi nyt jäädä elämässäsi menneisyyteen ja onkin hyvä luopua aikansa eläneistä kuvioista. Jotain uuttakin voi myös alkaa mutta kannattaa antaa ajan kulua, jotta näet tilannetta syvemmälle ennen mukaan menemistäsi.

Skorpioni, Huhtikuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Romanttisessa mielessä aivan kuun alku suosii tilanteita tässä suhteessa ja saat tavoitteitasi vietyä eteenpäin. Loppukuukausi korostaa ennemminkin työyhteisön ihmissuhteitasi ja niissä tapahtuvia muutoksia. Tilanteet eivät varsinaisesti vaikuta omiin olosuhteisiisi, vaan ennemminkin tunnelmaan yhteistyökuvioissa. Tue lähimmäisiäsi heidän tilanteissaan, sillä siihen sinulla on nyt tilaisuus ja mahdollisuus.

Jousimies, Huhtikuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Kuun toinen viikko on miellyttävä ihmissuhteissasi ja yhteinen tekeminen toimii hyvin. Kolmannen viikon alku tuo vastuuta tilanteisiin ja järkevyyttä on hyvä käyttää. Saman viikon loppupuoli tuo kuvaan jo hauskuutta ja yllättäviä käänteitä. Jokin yllättävä kohtaaminen tuo piristystä ja jotain ennalta arvaamatonta on liikkeellä. Anna kuitenkin aikalisää itsellesi, ennen kuin luot lopullista kuvaa tapahtumista.

Kauris, Huhtikuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Tämä kuukausi ei tunnu olevan aivan helpoimmasta päästä ihmissuhteiden kannalta, sillä jokin tilanne voi pysäyttää ja vaatia uudelleenarviointia. Oikeudenmukaisuutta tarvitaan ja kykyä tiedostaa pinnanalaisia motiiveja. Joku läheisesi voi käyttäytyä yllättävällä tavalla ja vaatia omaa tilaa enemmän kuin aiemmin. Ole joustava ja avoin ja puhu asioista mahdollisimman rehellisesti ja suoraan.

Vesimies, Huhtikuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteissasi on vakautta ja hyvää tekevää eteenpäin menoa. Varsinkin kuun toisesta viikosta eteenpäin kuvaan mahtuu lisääntyvää aktiivisuutta ja yhteisiä edistäviä hankkeita. Kuun neljäs viikonloppu varsinkin on hauska ja voit laajentaa suhteitasi myös uusiin suuntiin. Ole avoin uusille tuttavuuksille tai uusille yhteisille hankkeille. Olet kuitenkin realistisesti jalat maassa, joten riskitekijöitä ei kasaudu nyt eteesi.

Kalat, Huhtikuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kaloille ominaista tässä kuussa ovat tilanteet, joissa uusia tuttavuuksia syntyy ja vanhoja jää taakse. Joudut arvottamaan tärkeimmät ja turhat karsiutuvat taaksesi. Sävy on velvoitteinen ja realistinen. Omat kiireesi ja käsillä olevat keskeneräiset asiat vievät aikaasi niin että pystyt keskittymään vain tärkeisiin ihmissuhteisiin. Parhaat päivät huhtikuussa osuvat kuun ensimmäisille viidelle päivälle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.