Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun kiireet vievät niin aikaasi, että ihmissuhteet viipyilevät tunnekannalta hieman taaempana. Jokin hanke tai ryhtymys sensijaan voi edellyttää yhteistyötä mutta näissäkin asioissa on hyvä olla varovainen ja luottaa ainoastaan omiin voimavaroihin. Loppukuu tuo jo seurallisempaa henkeä ja tunne-elämällekin tilaa paremmin.

Harka, Huhtikuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Tämä on merkittävä jakso härkäihmisten tunne-elämälle. Jotain kaunista on nyt tarjolla ja suhteesi toimivat hyvällä pohjalla. Vakiintuneet voivat lujittaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja sinkuilla on nyt mahdollisuus löytää jotain uutta tällä saralla. Varsinkin kuun puolenvälin jälkeinen aika korostaa näitä teemoja.

Kaksoset, Huhtikuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Alkukuu on suhde-elämässäsi hieman vetäytyneempää aikaa ja viihdyt mieluimmin omissa oloissasi asioita yksin tehden. Kuun viimeinen viikko aloittaakin sitten vilkkaamman jakson ja seura-elämä vilkastuu. Pystyt tästä eteenpäin tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin, joten palautekin on sen mukaista. Loppukuusta jotain uuttakin voi alkaa ihmissuhteissasi.

Rapu, Huhtikuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Vaativuutta esiintyy suhdetoimissasi huhtikuussa mutta ne voivat keskittyä ennemminkin yhteistyökuvioihin. Ole tarkka pitämään näissä asioissa puoliasi ja kiinni oikeuksistasi. Kuun kolmas viikko on henkilökohtaisten ihmissuhteiden kannalta paras aika, jolloin yhteiseen hiileen puhaltaminen onnistuu helpoimmin.

Leijona, Huhtikuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Jotain velvoitesävyisyyttä liittyy suhdeasioihin ja jonkinasteista vastuuta sinulat nyt edellytetään. Suuria muutoksia kuukausi ei liene tuone. Ainoa riskin paikka on kuun kolmannella viikolla, jolloin joku voi turhan heppoisin perustein luvata sinulle jotain kaunista ja hyvää. Vältä turhaa hyväuskoisuutta tällöin, äläkä itsekään lupaa toiselle jotain mistä et pysty pitämään kiinni.

Neitsyt, Huhtikuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteissasi on huhtikuussa stabiiliutta ja voit luottaa asioiden etenemisiin. Jotain pientä vastuuta on kuun alkupuolella hyvä ottaa mutta pienellä panostuksella saat tilanteita edistettyä. Kolmas viikko on erittäin hyvää aikaa jakaa asioita muiden kera ja saat hyvää palautetta itsellesi. Loppukuun päivät vaativat jo enemmän tiedostamista ja selkiyttämistä.

Vaaka, Huhtikuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Kriitillisiä tilanteita syntyy huhtikuussa ja kärsivällisyytesi joutuu koetukselle. Tilanteet ja esteet voivat nyt muodostua senkaltaisiksi, että tilannettasi joudut arvioimaan uudelleen. Keskustelut ja yhteydenpidot voivat olla vaativia ja vastuuta edellytetään kannaltasi. Jos tilanne on muotoutunut liian vaikeaksi ratkaista niin edessä voi olla jonkun suhteen päättyminen.

Skorpioni, Huhtikuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Ihmissuhteissasi on vilkastumista ja runsautta, joskin alkukuu vaatii vastuullistakin asennetta. Kuun toinen viikko luo herkistynyttä sävyä ja hellemmät tunteet astuvat kuvaan mukaan. Kolmas viikko on merkityksellinen ja tuo suhteissasi parhaita puolia esiin. Sinkkujen on hyvä olla hereisesti liikkeellä, sillä kohtaamiset voivat muodostua merkittäviksi.

Jousimies, Huhtikuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Ensimmäiset viikot painottavat työsuhteita ja yhteistyön merkitystä. Jotain täytyy työstää, jotta tilanne olisi entistä parempi ja tyydyttävämpi. Viimenen viikko tuo runsautta sosiaalisiin niin kuin romanttisiinkin suhteisiin ja kontaktipinnat lisääntyvät. On hyvä panostaa aikaansa yhteiseloon, mutta liiallista hyväuskoisuutta on syytä valttää.

Kauris, Huhtikuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Riskinä tässä kuussa on toimia liian itsekeskeisesti ja palaute voi olla sen mukaista. Koeta olla diplomaattinen ja ottaa toisen sanomiset myös huomioon, jotta välttyisit turhilta kiistoilta. Kolmannella viikolla on hyvä panostaa tilanteisiin kunnolla, sillä mahdollisuus saada jotain merkittävää edistystä aikaan on olemassa.

Vesimies, Huhtikuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteesi vaativat nyt hieman normaalia enemmän kärsivällisyyttä ja vastuunottoa. Ei ole hyvä pitää toisen tukea nyt itsestäänselvyytenä, sillä nyt on sinun vuorosi huolehtia ennemminkin yhteisestä hyvinvoinnista. Kuun viimeinen viikonloppu lupaa jo viihdyttävyyttä ja helpompia olosuhteita.

Kalat, Huhtikuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Yhteiseen hiileen puhaltaminen onnistuu nyt hyvin ja voit saada kumppanisi myötä jotain kpouriintuntuvaa aikaiseksi varsinkin alkukuusta. Herkät sävyt ja tunnelmat valtaavat enemmän tilaa kuun toisella viikolla. Kolmas viikko on erittäin positiivinen ja edistyksellinen. Viimeinen viikonloppu vaatikin jo taas ylimääräistä panostusta ja huolenpitoa yhteisten asioiden hoitumisista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.