Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Huhtikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaat ovat kyllä tässä kuussa vapautuneempia stressin alta kuin aikoihin mutta kovin ihmissuhdekeskeinen et ehkä vielä ole. Suhteissasi on kuitenkin nyt tiettyä pysyvyyttä ja rauhottuneisuutta ja kuun ensimmäinen viikonloppu kuvastaa yhteisiä vastuullisia toimia ja käytännönläheistä tekemistä. Pystyt nyt realistisesti ottamaan kanssaihmisesi huomioon ja yhteistyö on hyväksyvää.

Harka, Huhtikuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Kuun alussa, kun stressipaineet tuntuvat vaativan liikaa voimiasi, voit tukeutua ihmissuhteisiisi ja läheistesi tukeen. On siis hyvä jakaa asioitaan muiden kanssa ja koet tulleesi kuulluksi. Siitä eteenpäinkään ihmissuhteiden myötä ei tunnu ilmenevän suurempia mutkia ja voit luottaa tasaiseen etenemiseen, kunhan vain muistat antaa myös itsellesi tarpeeksi rauhoittumisen hetkiä paineisen ajanjakson myötä.

Kaksoset, Huhtikuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuu alkaa hieman käytännöllisyyden tarvetta korostaen ihmissuhteissasi ja pystyt nyt hoitamaan yhteisiä asioita järkevästi ja harkitusti. Loppukuu onkin sitten hyvällä tavalla yhteisyyttä korostavaa ja iloa muiden kautta tuovana. Jaa tässä kuussa aikaasi läheisille, niin koet saavasi taaksesi hyväksyntää ja huomiota.

Rapu, Huhtikuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissasi on luvassa positiivisuutta ja kantavuutta ja olet ahkeraan jakamassa aikaasi muiden kanssa. Jotain onnekastakin on kuvassa mukana, joten avaa sydäntäsi nyt muille ja jaa aikaasi läheistesi kanssa. Loppukuu tuo hieman huolta jonkun taholta, mutta saat kylla asioihin edistystä kaikesta huolimatta.

Leijona, Huhtikuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Alkukuu on vaativaa ja voit kokea herkästi rajoittuneisuutta ja vaativuutta muiden taholta. Jokin tilanne voi nyt myös muuttua ja asettaa sinut myös kokonaan uuden tilanteen eteen. Jonkun käytös voi olla äkkiarvaamatonta ja voit kokea, että et tule kuulluksi toisen taholta. Ole joustava muuttuvien olosuhteiden myötä.

Neitsyt, Huhtikuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Alkukuussa riskinä on väärinkäsityksien syntyminen vuorovaikutus tilanteissa. Ole siis tarkka sanomisissa ja kuulemisissa. Loppukuu on hieman rajoituksia korostavaa aikaa ja vastuuta toisten asioista painottavaa. Katso minkä eteen uhraat aikaasi, mikä on realistista ja mikä taas turhaa.

Vaaka, Huhtikuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Kuun puolestavälistä eteenpäin tilanteet kärjistyvät herkästi ja jonkun läheisen ongelmat nousevat eteesi. Koeta olla ylireagoimatta ja vältä menemästä mukaan valtapeleihin ja pidä puoliasi. kaikkeen ei ole syytä suostua, vaan koeta pitää kohtuus mielessä ja sano suoraan mitä itse tilanteesta ajattelet. Joku voi nyt tietoisesti tai tiedostamattaan manipuloida itseäsi.

Skorpioni, Huhtikuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku tuottaa herkästi tilanteisiin muutoksia ja jonkun läheisen käytös voi nyt olla vaativaa. Jokin äkkikäännös tai toisen yllättävä ja omaehtoinen käytös voi tuoda rajoituksia omiinkin toimiisi ja suunitelmat menevät nyt herkästi uusiksi. Ota järkevä ja aikuismainen asenne ja anna tilaa muutokselle. Loppukuu on tasaisemmin etenevää.

Jousimies, Huhtikuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteissa on tässä kuussa lähinnä velvoitteinen sävy ja ylenmääräistä vastuuta tilanteet edellyttävät. Varsinkin kuun lopulla joku voi tarvita huomiotasi ja tukeasi. Tällöin on kuitenkin syytä olla tarkkana siitä, kenen eteen panostat ja kaikkea ei ole syytä niellä aivan sinisilmäisesti. Ota faktoista selkoa, ennenkuin luot lopullista kuvaa todellisuudesta.

Kauris, Huhtikuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Vaikka kuukausi tuottaa miettimistä ja asioiden järjestelyjä, niin ihmissuhteet ovat nyt stabiilissa tilassa kohdallasi. Olet jaksava ja asiat eivät liiemmin rasita nyt itseäsi ja pystyt näin ollen olemaan tukena myös muille. Voit olla luottavaisin mielin myös toisten tukeen ja koet tulevasi kuulluksi.

Vesimies, Huhtikuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Kovin omaehtoisesti et nyt pääse toimimaan ihmissuhteiden myötä varskinkaan kuun alkupäivinä. Ylimääräistä maltillisuutta tarvitaan toisten suhteen ja on hyvä pistää hetkeksi omat tarpeesi sivuun ja ajatella asioista suunitelmallisesti, sekä jäkeä käyttäen. Kuun toisen viikonlopun myötä tilanteet rauhoittuvat ja pystyt myös itse hillitsemään omia innovaatioitasi paremmin.

Kalat, Huhtikuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Vastuullinen, maltillinen ja järkevä ote ihmissuhteissa on nyt paikallaan, sillä kuukausi ei korosta sosiaalisuutta tai seuranpitoa. Kuun lopulla varsinkin on hyvä olla realistinen ja välttää kovin epäkäytännöllisiä ratkaisuja. Jonkun toisen luotettavuus voi myös olla kuun lopulla kyseenalainen, joten sinisilmäisyyteen ei nyt ole varaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.