Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun ensimmäinen viikko on ihmissuhteiissasi parasta aikaa, jolloin uudistusmieltä ja innokkuutta on kuvassa mukana. Tutustut helposti uusiin ihmisiin ja jotain yllättävää ja hauskaa on ilmassa. On hyvä olla itse aktiivinen ja ulospäin suuntautunut, jotta saat mahdollisuutesi hyvään käyttöön. Joulun alla sensijaan olet ehdottomampi ja jyrkkyyttä on tilanteissa. Voit todeta että vietät joulusi aivan uusissa ympyröissä ja vanhat tavat ja perinteet jäävät taaksesi.

Harka, Joulukuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Olet erittäin kiireinen ja  moneen suuntaan liikkeellä velvoitteinesi, joten voit helposti ärsyttää kanssaihmisiäsi itsekkyydelläsi ja omilla menoillasi. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin tukevuutta alkaa olla jo kuvassa mukana ja saat sopusointua helpommin aikaan. Kolmannella viikonlopulla on hyvä olla tietoinen pinnanalaisista tunteista, jotta mitään ei jäisi hampaankoloon vaan kaikki olisi suoraa ja rehellistä. Ole ainakin itse mahdollisimman rehti, äläkä jätä tärkeitä asioita sanomatta.

Kaksoset, Joulukuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kuun ensimmäinen ja toinen viikko ovat erittäin sosiaalisia ja romantiikassa on hyvä jakso. Luo uusia suhteita ja pidä vanhoja yllä niin huomaat että viihtyvyyttä ja hyviä tuulahduksia on tilanteissa mukana. Kannattaa liikkua ahkeraan  ja verkostoitua tehokkaasti, sillä kasvuvaihe on nyt käsillä. Loppukuu onkin sitten tasaisempaa ja rauhoittuneenpaa, paitsi uudenvuoden riennot vievät sinua taas vauhdilla mukana.

Rapu, Joulukuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Kuun puolestavälistä alkaa merkittävä muutosjakso suhdeympyröissäsi ja jotain käänteentekevää on ilmassa. Voi olla aika tehdä tiliä menneisyyden kanssa ja siirtyä elämässä eteenpäin. Voit olla tilanteessa jossa joku yrittää kävellä ylitsesi ja pitää sinua kynnysmattonaan. Puhu asiat halki ja suoraan jättämättä mitään hampaankoloon muhimaan. Jotain voi nyt kertakaikkiaan jäädä elämässäsi menneisyyteen

Leijona, Joulukuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Vilkasta ja suotuisaa aikaa suhdrintamalla on joulukuun ensimmäisellä ja toisella viikolla. Nyt kannattaa käyttää viehätysvoimaa haluamallasi taholla, sillä saat helposti muut vakuuttuneiksi. Ole itse myös aloitteikas ja rohkea varsinkin ensimmäisellä viikolla. Loppukuu tuokin asettautumisia ja jatkuvuuden tunteita olosuhteisiin. Uusivuosi tosin aktivoittaa ihmissuhteitasi ja seuranpitoa on tarjolla yllinkyllin hauskaan sävyyn.

Neitsyt, Joulukuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Ensimmäinen viikko tuottaa helposti liiallista herkkäuskoisuutta tai yliampumisia suhdetoiminnoissasi. Koeta pitää faktat faktoina ja välttää liiallista hyväuskoisuutta. Toinen viikonloppu aloittaa tukevamman jakson ja mahdollisuus rakentavuuteen kasvaa. Jotain hempeyttä on kuvassa mukana ja voit jakaa sisimpiä tuntojasi läheisesi kanssa. Joulunaika on myös läheisyyttä korostava ja voit nauttia rauhaisasta tunnelmasta ja yhteisistä hetkistä suunitellusti.

Vaaka, Joulukuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Muutoksen tuulet puhaltavat ihmissuhteissasi ja jotain peruuttamatonta voi nyt tapahtua. Varsinkin kolmas viikonloppu vaatii syvällistä paneutumista tilanteeseen ja yllättävät käänteet ja suunnan muutokset voivat tulla eteesi aivan puun takaa. Jonkun läheisesi käyttäytyminen voi tuntua epäoikeudenmukaiselta ja tilanteita voi olla mahdotonta palauttaa enää ennalleen. Katso rohkeasti tosiasioita silmiin ja tuo esiin oma kantasi suoraan ja rehellisesti peittelemättä mitään.

 

 
 

Skorpioni, Joulukuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Ensimmäinen viikko vaatii realismia ja pitäytymistä velvoitteissa. Ota vastuuta ja hoida yhteiset asiat velvoitteisesti. Kuun toinen viikonloppu tuo herkkyyttä ja lämpöä suhteisiisi ja pystyt ymmärtämään toista ja syvää empatian tunnetta on tilanteissa. Loppukuu on tasainen ja tukeva, vaikkakin kiireet ja velvoitteet vievät myös aikaasi. Yhteistyö tuottaa kuitenkin hyviä tuloksia ja huomaat että toisen apu on paikallaan. Joulunaika on rauhoittava ja tukeva.

Jousimies, Joulukuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Nyt on aika katsoa ja lähestyä toista positiivisella asenteella sillä edistystä suhderintamalla on tarjolla erityisen paljon. Varsinkin kuun ensimmäisen viikon tapahtumat ovat merkittäviä ja jotain kaunista on alkamassa. Jos jotain eripuraa on aiemmin ollut ilmassa niin nyt kannattaa lähestyä toista sovittelevasti. Ole itse rohkea ja aktiivinen ja mene myös mukaan tarjottuihin tilaisuuksiin. Joulu on tasainen ja suunitelmallinen ja nautit vetäytymisestä rauhaisampaan tahtiin.

Kauris, Joulukuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Kauriin joulukuu on muutospainotteinen ihmissuhteissa ja jokin ulkopulinen uusi tekijä muuttaa olosuhteitasi. Sinkuille voi jotain uutta alkaa ja muutos on mieleinen ja merkittävä. Toisaalta vanhoissa suhteissa, joita olet väenväkisin yrittänyt pitää yllä, on tapahtumassa taaksejättämisiä. Nyt on syytä katsoa tosiasioita suoraan silmiin ja on hyvä olla rehellinen niin itselleen kuin toisillekkin. Valtapelejä on syytä välttää ja ennemminkin raamittaa itse tilanteita omaa tuntoasi kuunnellen.

Vesimies, Joulukuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Kuun alku on erityisen miellyttävä ja edistävä ihmisuhteissasi ja aktiivisuutesi yhteisten asioiden parissa kasvaa. Ensimmäisellä viikolla on luvassa hempeyttä ja kauneutta suhderintamalla, joten älä vietä tällöin aikaasi omissa oloissasi vaan ole myös itse aktiivinen ja pidä yhteyksiä yllä. Joulu on rauhaisampi ja viihdytkin mieluummin tutuissa kuvioissa. Uuteenvuoteen on hyvä varautua rohkeasti, sillä olet liikkeelä toisten kanssa hyvillä mielin ja vauhdikkuutta tapahtumissa on luvassa.

Kalat, Joulukuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Kuun alku on moninainen ja yllättäviä tapaamisia on kuvassa mukana. Tilanteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin mutta realistinen ote auttaa järjestämään aikaa eri tahoille eri ihmisten myötä. Toinen viikonloppu on erityisen tunnelmallinen ja saat toiseen yhteyden hyvinkin herkällä tavalla läheisyyttä jakaen. Joulu on yhteishengeltään hyvä ja rauhallinen, vaikkakin tekemistä ja vastuuta asioista tuntuu riittävän.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.