Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Oinaille joulukuun aivan ensimmäiset päivät ovat merkittäviä parisuhteen kannalta ja tilanne voi herkästi keikahtaa suuntaan jos toiseenkin. Tiettyä muuttuvaisuutta on kuvassa mukana mutta myös yllättävyyttä toisen tai itsesi kannalta. Loppukuu korostaa vastuuta ja vevollisuuksia parisuhteessa ja on hyvä ottaa realistisempi asenne.

Harka, Joulukuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Ihmissuhteesi vilkastuvat joulukuussa ja olet aktiivisena osallisena yhteisten asioiden hoitamisissa. Kuun puoliväli korostaa järkevyyttä ja käytännöllisyyttä yhteiselossa ja on hyvä olla tietoinen omasta vastuustaan tilanteissa. Joulun jälkeinen aika on vaativahko ja tunne-elämä edellyttää syvällistä ymmärrystä ja psykologista silmää. Puhu asioista suoraan ja vältä salailua ja ihmissuhdepelejä.

Kaksoset, Joulukuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset ovat kyllä kovin ihmissuhdekeskeisiä joulukuussa ja uusiakin virityksiä sinkuille on odotettavissa. Varsinkin joulun aika tuo runsautta suhteisiisi mutta kuvassa on mukana tiettyjä epävarmuustekijöitä. Ole realisti ja vältä ihmissuhde sotkuja ja kolmiodraamoja. Tarkista tautat ja faktat ennenkuin luot lopullista kuvaa uudesta tuttavuudesta.

Rapu, Joulukuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kuun alku voi tuoda jotain yllätyksellistä jonkun toisen taholta ja suunitelmiin ja aikatauluihin ilmaantuu herkästi muuttuvia tekijöitä. Ole joustava ja varaudu muutoksiin. Loppukuukausi on tasaisempaa, korostaen kylläkin vastuuta ja huolenpitoa yhteisten asioiden hoitamisissa, mutta tilanteet ovat käsiteltäviä ja hoidettavia.

Leijona, Joulukuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Kuun alku lupaa hauskuutta ja iloakin ihmissuhteissa ja tilanteet muotoutuvat etukäteen suunnittelematta. Loppukuukautena jokin asia tai tekijä vaatii hieman kärsivällisyyttä ja vastuullista asennetta yhteiselossa. Pinellä panostuksella saat kyllä sovun säilymään ja olemalla maltillinen vältyt hyvin suuremmilta muutospaineilta.

Neitsyt, Joulukuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kiireinen joulukuu ei oikein anna tilaa ihmissuhteille ja yhteisen ajan järjestäminen voi olla kiven takana. Kuun ensimmäisellä viikolla voi tosin kyseeseen tulla myös epäluotettavuutta ja outoja häiriötekijöitäkin. Älä siis ole kovin sinisilmäinen tilanteissa, vaan kaiva esiin faktat ja tosiasiat. Vältä väärinkäsityksiä mutta myös kovin epärealistisia kuvioita ja asetelmia.

Vaaka, Joulukuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Voit aivan kuun alussa olla rohkea käänteissäsi mutta koeta välttää kovin äkkivääriä ratkaisuja, jotka vaikuttaisivat pidemmalle tulevaisuuteen. Hauskuutta ja muuttuvia tekijöitä on tilanteissa mukana mutta pysyvyyttä on vaikeaa näissä kuvioissa taata. Loppu kuukausi on rauhoittuneempaa ja suunitelmallisempaa.

Skorpioni, Joulukuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Kuun kolmannesta päivästä eteenpäin ihmissuhteisiin tulee helpoutta ja sopusointuisia tilanteita. Sinkkujen on hyvä olla aktiivisesti liikekannalla koko loppukuun, sillä jotain tarjontaa on nyt olemassa. Pystyt nyt muutenkin tuomaan itseäsi edukkaassa valossa esiin, joten palaute toisilta on myös sen mukaista. Ole rohkea ja itse aktiivinen uusien alkavien suhteiden myötä.

Jousimies, Joulukuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Olet itse hyvässä vedossa ja pystyt nyt viehättämään vastakkaista sukupuolta helpostikin. Tosin kiireinen ja velvoitteinen aikataulu veroittaa aikaasi, joten on hyvä tietoisesti antaa aikaa toiselle. Jotain epäluotettavuutta voi ilmetä mutta katso että itse olet tilanteissa suora ja rehti. Sinulla voi nimittäin itsellesi tulla tarve kaunistella asioiden todellista laitaa.

Kauris, Joulukuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku voi tuoda ailahtelevuutta ja epätietoisuutta siitä missä tunnelmissa mennään mutta kolmannen päivän jälkeen olosuhteet tasoittuvat ja rauhoittuvat. Kumppanuuteen tulee enemmän selkeyttä ja suoraviivaisuutta. Olet itse suhteellisen kriittisesti liikkeellä, joten avoimempi ja suvaitsevaisempi asenne olisi paikallaan.

Vesimies, Joulukuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Jotain velvoittavaa pitää joulukuussa ottaa huomioon suhteessasi kumppanuuteen ja yleensä toisiin ihmisiin. Kantamalla oman kortesi yhteiseen kekoon saat kyllä sovun säilymään helpostikin. Suurempia muutoksia aika ei nyt tuo tullessaan.

Kalat, Joulukuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Ihmissuhteissasi on nyt tukevuutta ja hyväksyvyyttä. Kuun puoliväli edellyttää hieman enemmän käytännöllisyyttä yhteisten asioiden etenemisen eteen. Ota vastuuta tilanteissa ja hoida asiat järkiperäisesti. Joulun alusviikko on hempeä ja yhteisyys herkkää ja empaattista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.