Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun puoleenväliin asti aika on ihmissuhteiden myötä vaativaa ja jokin suhde saattaa tulla päätepisteeseensä. Jos suhteeseen on aiemmin kertynyt liikaa selvittämättömiä ongelmia, niin todennäköistä on että suhde saa loppunsa. Hyvissä kantimissa olevat suhteet kyllä kestävät tämän ajan läpi. Ota vastuuta  ja ole realisti. Loppukuu on tasaisempaa ja mukavaakin.

Harka, Joulukuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Ensimmäinen viikko on hyvää aikaa ja ihmissuhteissa on kantavuutta. Toinen viikko vaatii vastuullisuutta ja kykyä ymmärtää pinnanalaisia virtauksia. Vastuuta ottamalla kyllä viet asioita eteenpäin. Kuun neljäs viikonloppu tuo yllättäviä tilanteita ja olisikin hyväksi olla toki joustava mutta myös on hyvä välttää liian äkkivääriä ratkaisuja hetken mielijohteesta. Koeta olla hätäilemättä ja nuku ristiriitatilanteissa yön yli, ennenkuin teet mitään ratkaisevaa.

Kaksoset, Joulukuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Jotain luottamuspulaa voi ilmetä ja jokin tilanne jonkun myötä voi aiheuttaa hämmennystä ja epävarmuuden tuntemuksia. Nyt on hyvä ottaa faktoista ja taustoista selvää, ennenkuin luot mitää lopullista mielikuvaa jostain ihmisestä. Älä luota myöskään huhupuheisiin, sillä joku saattaa nyt sotkea omaa käsitystäsi jostakusta henkilöstä. Ole ainakin itse luotettava ja pidä kiinni sovituista asioista. Joulun aika on jo luonnikkaampaa.

Rapu, Joulukuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun puoleen väliin asti ristiriidat ovat herkässä ja jokin suhde voi saada käänteen, jossa ongelmat ja vaikeudet nousevat pintaan. Jonkun käytös voi nyt olla omavaltaista ja voit kokea olevasi ahtaassa raossa. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan ole ainakin itse täysin rehellinen ja suora. Edellytä oikeudenmukaisuutta ja jos joku tuntuu kävelevän ylitsesi, niin on hyvä luovuttaa ja poistua paikalta. Loppukuu on rauhoittuneempaa aikaa.

Leijona, Joulukuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Alkukuun tilanteet ovat tasaisia mutta ennen joulua jonkun käytös voi yllättää ja odottamattomat käänteet voivat sotkea omatkin suunitelmasi. On hyvä olla joustava ja avarakatseinen. Vältä itse kuitenkin tekemästä mitään harkitsematonta ja turhan uhkarohkeaa, sillä voit taas hetken kuluttua olla taas toista mieltä jostakusta toisesta. Ole realisti ja pidä jalat maan pinnalla.

Neitsyt, Joulukuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille kuun alku on suotuisaa aikaa ihmissuhteiden myötä ja yhteiset tekemiset tuottavat hyvää mieltä. Toinen viikko korostaa ennemminkin yhteisiä velvoitteita ja vastuuta tilanteissa on syytä ottaa. Kaiken kaikkiaan kuukausi ei tuota suurempia ongelmia yhteiselämään ja tilanteet vievät luonnikkaasti asioita eteenpäin. Uudenvuoden tilanteet muodostuvat myös hauskoiksi ja positiivisiksi.

Vaaka, Joulukuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Rakkauselämä on vaativaa ja huonossa jamassa olevat suhteet saavat todennäköisesti päätöksensä. On myös hyvä itse pysähtyä miettimään omia tarpeitaan ja yleensä käsitystään rakkaudesta. Uusien suhteiden luominen ei nyt ole suotavaa, vaan ennemminkin aika tarkoittaa irtipäästämistä aikansa eläneistä ihmissuhteista. Ole realisti ja rohkea pitämään puoliasi.

Skorpioni, Joulukuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku on suotuisa rakkauselämän kuvioissa. Toinen viikko vaatii jo järkevää ja vastuullista otetta, jotta saisit sovun säilymään. Kuun neljäs viikonloppu on kriitillinen ja kumppani voi osoittaa omalla käyttäytymisellään tunteiden viilenemistä. Loppukuu onkin hieman eristävää ja tunteesi voivat joutua pakastinvaiheeseen.

Jousimies, Joulukuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Tasainen ja suotuisakin jakso siivittää suhdetoimiasi ja tilanteissa on muuttumattomuutta. Joulun aika on sosiaalinen ja viihdyttävä ja suhteissasi on hyväksyvyyttä ja kykyä hyvään yhteistoimintaan. Ole tarkka sovituista tapaamisista kuun kolmannella viikolla, jotta muistaisit hajamielisyyksissäsi aikataulut, joita olet sopinut.

Kauris, Joulukuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Vastuuta on hyvä ottaa tässä kuussa ihmissuhteissaaan, jotta saisit kaiken sujumaan ongelmitta . Sinkkujen on syytä valita tarkkaan seuransa varsinkin kuun toisella viikolla. Riskinä on mennä mukaan kovin repiviin tilanteisiin. Suhteessa olevat vaativat nyt paljon kumppanuudelta ja jos koet olevasi tyytymätön, niin riskinä on suhteen lopettaminen. Joulun aika on jo rauhoittuneempaa. 

Vesimies, Joulukuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Alkukuussa voit kokea vetäytyneisyyttä ja viihdyt ennemminkin omissa oloissasi. Kuun neljännellä viikonlopulla on hyvä olla ottamatta kovin riskialttiita askelia suhdeasioissa, sillä yllykkeet voivat iskeä äkkiarvaamattomasti ja huonoin seurauksin. Joulun aika on jo mukavaa ja seurallisuus tuntuu hyvältä. Samoin uusivuosi lupaa viihtyvyyttä.

Kalat, Joulukuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Aivan kuun alku suosii ihmissuhteita ja positiivisuus on vallalla. Toisella viikolla vastuu painaa suhdetoimintaasi ja velvoittava sävy on vallalla. Joulun aikaan nautit parhaiten hieman rauhaisammista olosuhteista, sillä kovin seurallinen et tunnu olevan. Uusi vuosi suosii uusien kontaktien luomisia.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.