Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Joulukuu 2022

(21.3. - 19.4.)

Kuun alkupäivät ovat parasta aikaa seuranpitoon ja lämpimämpiin tunnelmiin. Kuun toinen viikonloppu aloittaa vaativamman jakson ja työstämistä tilanteissa vaaditaan enenevässä määrin. Varsinkin uudenvuoden aika tuo pintaan voimakkaita tunteita ja jokin suhde käy läpi muodonmuutosta hyvinkin vaativalla sävyllä. Tällöin mitään ei kannata pitää itsestäänselvyytenä.

Harka, Joulukuu 2022

(20.4. - 20.5.)

Puolenkuun aikoina yhteydenpidot ja keskustelut ovat piristäviä ja jokin uusikin kontaktipinta voi tällöin syttyä. Jouluviikko tuo mukanaan mukavan sävyisiä ylläyksiä ja lähtöjä ihmissuhteissa ja myös jokin uusikin suhde voi nyt alkaa. On hyvä olla avoin ja tutustua uusiin ihmisiin. Jotain uudistavaa on nyt liikkeellä tunne-elämän kannalta.

Kaksoset, Joulukuu 2022

(21.5. - 20.6.)

Joulukuun alkupäivinä on hyvä välttää turhaa sinisilmäisyyttä jotakuta kohtaan, sillä kaikki ei nyt välttämättä ole esitetty sinulle aivan suoraan ja avoimesti. Riskinä on olla nyt turhan ihanteellinen, etkä näe toisessa toisen puutteita selkeästi. Itsepetosta on nyt hyvä välttää ja on hyvä olla normaalia kriittisempi.

Rapu, Joulukuu 2022

(21.3. - 19.4.)

Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteisiin tulee lisääntyviä kohtaamisia ja sosiaalisuutesi on kasvussa. Jouluviikko lupaa mukavia tilanteita kohtaamisten myötä. Uusi vuosi on kriitillinen ja ongelmat ihmissuhteissa saavat kärjekkäämmän sävyn. Älä mene ainakaan mukaan ihmissuhdepeleihin ja vältä vaativia kohtaamisia.

Leijona, Joulukuu 2022

(23.7. - 22.8.)

Kuun alkupäivät vaativat käytännönläheistä otetta ihmissuhteissa ja jokin velvoittava sävy on tilanteissa nyt mukana. Olemalla vastuullinen ja tekemällä itse asioita saat kyllä paljonkin aikaiseksi. Loppukuu on tasainen ja ihmissuhteissa on hyvää tekevää yhteisyyttäkin. Varsinkin joulun aika ja loppukuu on positiivinen sävyltään.

Neitsyt, Joulukuu 2022

(23.8. - 22.9.)

Jotain riskialtista on ilmoilla ihmissuhteiden myötä aina kuun puoliväliin asti ja voit hämmentyä toisen käyttäytymisestä. Älä ole nyt turhan sinisilmäinen toisen sanomisille, vaan tarkista kaikki huolella ja koeta ottaa faktoista selvää. Riskinä on nyt myös mennä mukaan kolmiodraamoihin, joten koeta olla realistinen ja maltillinen.

Vaaka, Joulukuu 2022

(23.9. - 23.10.)

Kuun alku on parasta aikaa tunnesuhteissa ja asiat etenevät suunnitellusti. Aivan kuun loppu, uudenvuoden aika, tuo jotain konfliktia pintaan ja voit joutua puolustamaan omia näkökantojasi. Älä suostu ylikäveltäväksi, vaan pidä puoliasi ja pidä kiinni oikeudenmukaisuuden periaatteesta. Vältä epämääräisiä ihmisiä liikkeellä ollessasi.

Skorpioni, Joulukuu 2022

(24.10. - 22.11.)

Vaikka tiettyä muutospainetta onkin ilmoilla ihmissuhteissasi, niin tämä kuukausi ei nyt niitä erityisemmin nosta esiin. Varsinkin jouluviikko tuo mukavan sävyistä yllättävyyttä jonkun ihmisen taholta ja koet tilanteet hauskoina ja piristävinä. Siirrytkin joulun viettoon hyvillä mielin. Uusi vuosi korostaa voimakkaita ja syventyviä tunteita ja koet tunne-elämässäsi merkityksellisyyttä.

Jousimies, Joulukuu 2022

(23.11. - 21.12.)

Koeta olla sanojesi ja lupaustesi takana toisille ihmisille. Voit nyt herkästi sekoittaa asioit unohtelulla ja käsittämällä asioita väärin. Tarkista että olet tullut oikeinymmärretyksi ja että olet ymmärtänyt oikein toisten sanomiset. Aika ei nyt suosi sopimusasioita ja jokin lenkki voi osoittautua epäluotettavaksi.

Kauris, Joulukuu 2022

(22.12. - 19.1.)

Kuun toinen viikonloppu aloittaa erittäin sosiaalisen ja ihmissuhdeläheisen jakson. Joulunalusaika voikin tuoda elämänpiiriisi uusia tuttavuuksia ja mielekkäitä yllättäviä käänteitä. Ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin. Uusivuosi lisää intensiteettiä ja tunnesuhteet saavat syveneviä muotoja. Vältä kuitenkin epämääräistä seuranpitoa ja pitäydy mieluimmin tutussa sosiaalisessa piirissäsi.

Vesimies, Joulukuu 2022

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäiset päivät edellyttävät järkevää yhteistyötä ja vastuunottoa ihmissuhteissa. Ota käytännönläheinen asenne ja tee oma osuutesi tunnollisesti yhteisten asioiden hoitamisissa. Loppukuu onkin sujuvampaa ja vaikka tiettyä muutospainetta tilanteissa on ilmoilla, niin loppukuu soljuu enemmittä kommervenkkejä.

Kalat, Joulukuu 2022

(20.2. - 20.3.)

Katso ettet nyt lupaa kenellekkään liikoja tai asioita joista et pysty pitämään kiinni. Riskinä on nyt myös mennä mukaan kolmiodraamoihin tai muuten epärealistisiin suhdekuvioihin. Pidä realiteetit mielessä ja jalat tiukasti maan kamaralla, jotta välttyisit myöhemmiltä selvittelyiltä. Maalaisjärkeä tarvitaan ja kykyä olla totuudenmukainen kaikkien suhteen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.