Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, kesäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Oinaille kesäkuu tuo vilkkautta ihmissuhteisiin mutta myös muutospaineita. Kuun puolivälissä jokin tilanne kärjistyy ja voit kokea olevasi ahtaalla. Joku voi yrittää manipuloida ja käyttää valtaa ylitsesi. Nyt on hyvä olla tarkkana tilanteissa ja olla suostumatta suorilta käsin aivan kaikkeen. Jotain yllättävää riittää vielä kuun viimeiselle viikolle asti kun joku ympärilläsi oleva ihminen kääntää äkisti kelkkaansa. Varaudu siis muutoksiin ja vanhojen rakennelmien murtumisiin.

Harka, kesäkuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmisten kesäkuu on osiltaan erittäin suosiollinen niin romantiikassa kuin yhteistyökuvioissakin. Pystyt nyt saamaan jonkun huomiota puolellesi ja hyväksyntää tekemisillesi. Varsinkin kuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat menestyksekkäitä ja onnekkaita suhdetoiminnoissasi. Juhannusviikolla sävy on erillainen ja olosuhteet edellyttävät suhdetoiminnoissasi selkiyttämistä, järkeistämistä ja vastuunkantoa. Suhtaudu tilanteisiin kärsivällisesti ja mieti asioita pidemmän päälle kohti tulevaisuutta.

Kaksoset, kesäkuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Ihmissuhteissasi jokin menneisyyteen liittyvä tilanne tai asia nousee esille ja edellyttää selkiyttämistä. Puhu asiat halki, äläkä jätä mitään hampaankoloon. Kuun viimeinen viikko muuttaa sävyä romanttisempaan suuntaan. Jotain uutta voi myös nyt alkaa suhderintamallasi mutta kuvassa on mukana jotain epämääräistä. Nyt ei ole syytä olla sinisilmäinen vaan on hyvä koettaa pitää jalat tiukasti maankamaralla ja olla realistinen. Onko kaikki selkeää vai pidetäänkö asioita salassa?

Rapu, kesäkuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Vaikka muutoksia ja vaihtuvia kiireitä riittää rapujen elämässä niin ihmisuhteissasi on nyt positiivinen henki. Kuun toinen viikko edellyttää vastuuta ja järkevyyttä suhdetoiminnoissa mutta saat kyllä tilanteet pidettyä hallinnassa. Juhannusviikko on erittäin suosiollinen ja romantiikka tarjoaa nyt mahdollisuuksia ja edistystä. Ole rohkea, äläkä anna tilaisuuksien mennä ohitsesi. Jotain uutta voi nyt alkaa ja ilmassa on hyväksyntää ja läheisyyden tuntua.

Leijona, kesäkuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Merkittävä jakso ihmissuhteissasi, jolloin voit joutua tekemään karsintaa ja selkeitä rajojen vetoja. Jokin tilanne vaatii järkevää ja vastuullista asennetta ja kaikki ei nyt ole aivan ruusuista. Ajattele asioita nyt tulevaisuuden kannalta ja rakenna pitkän päälle. Voit nähdä nyt kumppanisi heikoimpia puolia ja rakkaussuhteesi voi joutua testauksen alle. Voit itse kokea tarvetta vetäytymiseen, tai kumppanisi ilmaisee tyytymättömyyttä. Ole kärsivällinen ja pitkäjänteinen.

Neitsyt, kesäkuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuu on ihmissuhteissa neitsyelle suosiollista aikaa aina kuun viimeiselle viikolle asti. Kuvassa on sinne asti hyvää tekevää yhteisyyttä ja tasapainoa. Juhannusviikko varsinkin on suosiollinen ja jotain hauskaa ja miellyttävää on tällöin tarjolla. Sen sijaan kuun viimeinen viikonloppu on riskialtista aikaa ja riskinä on mennä mukaan johonkin outoon ihmissuhdekuvioon. Älä ole tällöin täysin luottavainen siitä miten sinulle asioita esitetään. Kannattaa myös itse pitää huoli siitä että tilanteet ovat selkeitä ja järjellisiä.

Vaaka, kesäkuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Jos toukokuussa ei tapahtunut ihmissuhde rintamalla mainittavasti mitään uutta niin tuskin tämäkään kuukausi muuttaa tilannettasi. Jos jotain uutta on aiemmin päässyt alkamaan, niin tilannetta viedään nyt eteenpäin hyvinkin vauhdikkaasti. Kuukaudesta muotoutuu niin hektinen ja kiireinen että tuskin kerkeät paneutua ihmissuhteisiisi tarkemmin. Juhannuksesi on toki hyvin seurallinen ja hauska ja voit nauttia avartavista keskusteluista ja vuorovaikutustilanteista.

Skorpioni, kesäkuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Kuun toinen viikko on ihmissuhteissasi muutosaltis ja olosuhteet ovat vaativia. Ota vastuuta tilanteista ja ole kärsivällinen, mutta katso ettet uhraa liikaa itsestäsi toisen eteen. Jotain ylimääräistä ja turhaa voi nyt jäädä elämässäsi taakse. Juhannusviikko on sävyltään jo paljon positiivisempi ja jotain hauskaa on luvassa juhannukseksi. Ole myös itse yhteistyöhaluinen niin huomaat että yhdessä saat enemmän aikaan kuin omiin nimiisi yksin toimiessa.

Jousimies, kesäkuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen viikko yllättää ja joku voi nyt ottaa odottamattomasti yhteyksiä sinuun. Ole avoin sillä tilanteet ovat mielialaasi piristäviä. Juhannusviikolla olet aktiivisesti yhteyksissä moniin tahoihin mutta olet ennemminkin asialinjalla kuin tunnelmallisesti liikenteessä. Kuun viimeisellä viikonlopulla sinulta edellytetään uhrauksia jonkun eteen. Toisaalta on syytä olla tarkkana ja jos joku tarjoaa sinulle jotain liian hyvää ollakseen totta niin hälytyskellojen on syytä soida ja olla menemättä mukaan tarjottuun tilanteeseen.

Kauris, kesäkuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Ihmissuhteissasi on tässä kuussa tukevuutta ja vaikka kiireinen kuukausi tuntuu vievän kaiken aikasi niin tee nyt yhteistyötä ja pyydä apuja. Kuun puoliväli on sitoumuksellinen ja järkevöittää tilanteitasi. Järkevästi kimpassa toimiminen toimii nyt hyvin ja yhteistyö on velvoittavaa mutta tuottavaa. Juhannusviikko on leppoisampi sävyltään ja lupaa hauskuutta ja viihtyvyyttä läheisesi myötä. Jotain kaunista ja romanttista on ilmassa ja koet tilanteet kannustavina ja nautittavina.

Vesimies, kesäkuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Jonkin sävyistä vaativuutta on nyt ihmissuhdekuvioissasi ja maltillisuus ja päämäärätietoinen ote on nyt paikallaan. Kaikki ei nyt tule aivan tarjottimella vastaan vaan ennemminkin on kyse rakkaustestistä. Oma tunteesi voi olla hakusessa tai kumppanisi suhtautuu itseesi kriittisesti. Ole kärsivällinen ja maltillinen ja tee tarvittavat korjausliikkeet suhdetoiminnoissasi. Jotain voi nyt päättyä ja jäädä menneisyyteen tai vanha suhde voi vaatia uudentyyppistä sitoutumista vastuullisesti.

Kalat, kesäkuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Juhannukseen asti suhteissasi on tukevuutta ja varsinkin juhannusviikolla nautittavuutta ja hauskuutta. Viimeisen viikonlopun hämmentävät kuviot sotkevat nyt herkästi todellisuudentajuasi. Jotain outoa voi tällöin sattua ja jotain epäluotettavuutta voi olla ilmassa. Tarkista tilanteiden faktat ja todenperäisyys ennenkuin luot tilanteesta lopullista kuvaa. Katso että itse olet luottamuksen arvoinen ja pidä sovituista asioista kiinni. Joku voi myös tarvita ylenmääräisesti apuasi ja huomiotasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.