Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Lemmenasioissa oinailla kesäkuussa parhaat kuviot ilmenevät aivan kuun lopulla. Silloin on mahdollista edetä aimo harppauksin ja jotain uudistumista on näköpiirissä ihmissuhteissasi. Tosin positiivista henkeä on yhteistyössä läheisten kanssa tarjolla jo kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteen päin, mutta tällöin sävy on vielä ennemminkin velvoitteinen kuin romanttinen. Ole kuun lopulla rohkea ja aktiivinen myös omalta osaltasi.

Harka, Kesäkuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Sopusointuisin aika kesäkuussa härillä on kuun ensimmäisellä viikolla. Sen jälkeen painopiste siirtyy velvoittaviin suhteisiin ja yhteistyötä vaativiin tilanteisiin. Kuun puoliväli nostaa herkästi ihmissuhteiden kipupisteitä esiin ja kärsivällisyyden vaade kasvaa. Jokin este tai rajoitus nousee ratkaistavaksi mutta varaudu maltilla siihen, että ongelman ratkeamiseen kuluu aikaa aina syksyyn asti. Ole järkevä ja realistinen ja vältä liian hätiköityjä ratkaisuja varsinkin kuun viimeisinä päivinä.

Kaksoset, Kesäkuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Kuun alku pitää sinua vielä paikallaan ja malttia on säilytettävä tilanteissa. Toisella viikolla jokin yhteydenpito tai kohtaaminen avaa tietäsi eteenpäin ja sopusointua on ilmassa. Koeta olla tässä kuussa mahdollisimman suora ja rehellinen kanssakäymistilanteissa. Jokin väärinkäsitys voi nyt sattua, joten tarkista että olet ymmärtänyt toisen oikein ja ole tarkka sanomisistasi. Kuun viimeiset päivät piristävät mieltäsi mukavalla yllätyksellä.

Rapu, Kesäkuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kuun ensimmäinen viikko on suotuisaa aikaa kesäkuussa suhdetoimillesi ja yhteishenki on hyvä. Satsaa tähän aikaan aikaa läheisillesi, sillä pystyt nyt saamaan parhaiten yhteisymmärrystä aikaiseksi. Kuun loppupäivinä sensijaan voit joutua kuulemaan, että olet liian omapäinen ja toimit itsekkäästi. Koeta tällöin säilyttää diplomatia ja vältä turhan omapäisiä ratkaisuja. Kuun keskivaihe on tasainen ja tilanteet etenevät suunitellusti.

Leijona, Kesäkuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu vauhdittaa ihmissuhteitasi ja sosiaalisuutesi kasvaa. Olet tästä eteenpäin aina kun loppuun asti toisten suosiossa ja voit saada muut puolellesi käyttämällä viehätysvoimaasi. Kuun viimeiset päivät ovat erityisen merkittäviä ja sinkuille voi tarjoutua tilaisuus liittoutumiseen tai uuden suhteen alkamiseen. Ole itse ryhtyvä ja aloitteikas niin saat tästä jaksosta parhaan mahdollisen esiin.

Neitsyt, Kesäkuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille kesäkuu nostaa esiin lähinnä työsuhteet tai sopimuksiin liittyvät velvoitteiset suhteet. Parasta aikaa on romantiikan kannalta kuun ensimmäiset päivät. Jokin sinua vaivaava käytännön asia pitää sinua tosin niin otteessaan, että sosiaalisuuteen ei aikasi tunnu enää venyvän. Toisten ihmisten asiat tuntuvat vain vievän turhaan aikaasi ja energioitasi, mikä tuntuu nyt olevan kortilla. Koet että voit luottaa vain omiin tekemisiisi ja voimavaroihisi.

Vaaka, Kesäkuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen ihmissuhteisiin on palautumassa harmoniaa ja pystyt heti kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin palauttamaan sopusointua elämääsi. Suurimmat edistykset ja harppaukset sijoittuvat aivan kuun viimeisille päiville ja jotain uutta ja tunteitasi herättävää voi tapahtua. Ole avoin uusille tuttavuuksille ja kohtaamisille ja ole ainakin utelias. Sinkuille voi tarjoutua tilaisuus tutustua uuteen ihmiseen tällöin.

Skorpioni, Kesäkuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien ihmissuhteisiin nousee kesäkuussa vastuullisuutta ja velvoitteita. Yhteiset asiat edellyttävät harkintaa ja aikuismaista otetta. Järkeistä asioita ja pohdi mitkä asiat edellyttävät omaa panostasi nyt normaalia enemmän. Kuun ensimmäinen viikko on suotuisin ja korostaa leppoisia tunnelmia ja hyvää yhteisyyttä. Velvoittavat sävyt liittyvät kuun lopulle ja jotain uudelleen miettimisiä on kuvassa mukana.

Jousimies, Kesäkuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu tuo jonkun taholta hauskan yllätyksen ja äkkinäisiä ryhtymisiä on luvassa. Sopuisampi aika alkaa valltata tilaa hankalan toukokuun jälkeen ja suhdetoimintaasi tulee lisää harmoniaa. Jokin käytännön asian hoitaminen edellyttää kuitenkin omaa vastuullisuutta mutta huomaat jo saavasi taaksesi hyväksyntää ja tukea. Kuun loppu on onnekas ja lupaa edistystä miellyttävällä tavalla läheisesi tukemana.

Kauris, Kesäkuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kauriille ihmissuhteisiin tulee kesäkuussa tasaisempaa aikaa kuin toukokuussa ja harmoniaa on enemmän tilanteissa mukana. Olosuhteissa on suunitelmallisuutta ja suuremmilta draamoilta välttynet. Kuun viimeinen viikko aloittaa sosiaalisemman jakson ja tuo tapahtumarikkautta mukanaan. Voit luottaa silloinkin siihen, että asiat etenevät tasaisesti ja hallitusti ennen heinäkuun tuloa, jolloin uudet tuulet taas alkavat puhaltaa kohdallasi.

Vesimies, Kesäkuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu työ yhteistyötä ja vastuuta kumppanisi myötä. Ota maltillinen ja vastuullinen ote niin voitte yhdessä saada paljon aikaiseksi. Tästä eteenpäin luvassa on hauskuutta ja helppoutta soiaalisesti kuin myös romantiikassakin aina kuun loppuun asti. Kuun viimeiset päivät tuovat etenkin yllättävällä tavalla jotain uutta sisältöä ihmissuhteisiisi ja uteliaisuutesi nousee huimasti. Sinkkujen on tällöin hyvä olla liikkeellä avoimin mielin.

Kalat, Kesäkuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Käytännön toimet ja käsillä olevat velvoitteet tuntuvat vievän kaiken aikasi ja ihmissuhteille jää vähemmän tilaa kesäkuussa. Voit jopa tuntea ennemminkin yksinäisyyttä ja vetäytymisen tarvetta sosiaalista kuvioista. Nyt onkin aika raakata turhia kuvioita sivuun elämästäsi ja keskittyä olennaiseen ja suunitella tulevaisuutta. Kuun lopulla tahtisi hellittää ja aikaa jää enemmän ihmissuhteiden hoitamiseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.