Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun alku tuo uutta mietittävää epämääräiseen ihmissuhdetilanteeseen. Järkevä ja maltillinen asenne tuo nyt parhaan tuloksen ja vältyt turhilta vaikeuksilta. Olet realisti ja pystyt hyväksymään olosuhteiden vaatimukset. Kuun toinen viikonloppu tuo uutta hauskuutta ja viihdyttävyyttä yhteistoimintaan. Oma kekseliäisyytesi ja rohkeutesi saa hyvää vastakaikua. Kuun loppu on rauhaisampaa mutta velvoitesäyisempää ihmissuhteissasi.

Harka, Kesäkuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuu on yhteistoiminnan kannalta vaativa, sillä joku voi toimia mielestäsi turhan omavaltaisesti ja itsekkäästi. Ole maltillinen omissa vaatimuksissasi, niin huomaat asioihin tulevan järjestystä kuun loppupuolella. Kuun viimeiset päivät antavat merkkejä sopusoinnun syntymiselle ja jokin tärkeä päätös on kannaltasi lopulta suotuisa. Herkkyys palautuu pikkuhiljaa ja itsekkäät vaateet jäävät taka-alalle.

Kaksoset, Kesäkuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Alkukuu on riskialtis ja vaarana on mennä mukaan kovin epämääräisiin ihmissuhdesotkuihin. Koeta pidättäytyä liian lennokkaista siirroista ja pidä malttia yllä. Joku voi esittää sinulle asioita virheellisesti, joten vältä sinisilmäisyyttä. Toinen viikonloppu sensijaan on jo aidommin hauskuutta tarjoava ja tilanteet syntyvät yllättäen ja etukäteen suunnittelematta.

Rapu, Kesäkuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Kuun kolmanteen viikonloppuun asti haluat pitää yksityisyytesi asioissa ja tehdä toimesi omassa rauhassasi. Kolmas viikonloppu herättää sinua lähestymään muita ja sosiaalisuutesi palautuu. Pystytkin tästä eteenpäin tuomaan itsestäsi parhaita puoliasi esiin ja näin ollen viehättämään vastakkaista sukupuolta. Loppukuuta kohden ihmissuhteesi vain rikastuvat ja jotain edistyksellistä voi alkaa tällä rintamalla.

Leijona, Kesäkuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Alkukuu sitoo sinua velvoittein yhteisiin hankkeisiin ja voit olla suureksi avuksi omilla resursseillasi. Kuun toinen viikonloppu tuo jonkin yllättävä tilanteen tai kohtaamisen, joka tuo piristystä elämääsi. Mene mukaan etukäteen suunnittelemattomiin tilaisuuksiin. Loppukuu on hieman vetäytvämpää ja pohdit asioita mieluimmin yksin ja omassa rauhassasi. Jokin menneisyyden asia vaivaa mieltäsi ja vaatii vetäytymistä.

Neitsyt, Kesäkuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Alkukuu on riskialtista aikaa ja vaarana on sotkeutua kovin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin. Nyt on hyvä pitää pää kylmänä ja olla mahdollisimman realistinen suhteessa toisiin ihmisiin. Jotain voi myös tulla ilmoille saaden pääsi sekaisin muttä tässäkin asiassa on hyvä tarkistaa asioiden todenperäisyys ennen lopullista arviotasi. Joku läheinen voi myös tarvita apuasi ja realistisuutesi tulee hyvään käyttöön. Loppukuu rauhoittaa tilanteita niin sosiaalisesti kuin rakkauselämässäsikin.

Vaaka, Kesäkuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Kuukausi on vaiherikas ja tuo uusia käänteitä ihmissuhteisiisi. Alkukuu tuo eteesi tilanteen, jossa oma apusi toisen hyväksi on tarpeen. Toisen viikonlopun sponttaani kohtaaminen tuo uusia, raikkaita tuulahduksia elämääsi jonkun kautta. Loppukuu on sensijaan raskassävyisempi ja jokin suhde vie sinua normaalia syvemmälle. Jotain merkittävää suunnan muutosta on ilmassa ja tilanne vaatii suoraa ja avointa kohtaamista.

Skorpioni, Kesäkuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu nostaa esiin jonkun taholta voimakkaita sanoja ja voit saada kritiikkiä omista toimistasi ja asenteestasi. Koeta välttää toimimasta liian itsekeskeisesti ja ota myös toisten näkökulmat huomioon. Loppukuu on suosiollisempaa aikaa ja yhteiseen hiileen puhaltaminen käy helpommin. Joku voi tarvita huomiotasi ja huolenpitoasi ja pystyt nyt ripeasti toimilla olemaan hyväksi avuksi toiselle hänen ongelmissaan.

Jousimies, Kesäkuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Jos olet aiemmin luottanut johonkuhun liian sinisilmäisesti, niin nyt voivat tilanteet avata silmäsi näkemään asioiden todellisen laidan. Jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä ja ratkaisuja olisi tehtävä. Ota kuitenkin tarkkaa selkoa faktoista ja todellisuudesta, ennen lopullisia päätöksiä. Riskinä on tehdä jotain liian hätiköityä. Vältä menemästä mukaan uusiin ihmissuhdekuvioihin, sillä aika ei suosi kantavuutta tai jatkumoa. Kuun toisen viikon yllättävät kohtaamiset tuovat piristysruiskeen kuukauteesi.

Kauris, Kesäkuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Loppukuukausi on vaativa jonkun suhteen hoitamisen kannalta ja tilanne voi vaatia pysähtymistä ja vakavaa asennetta. Joku voi omalla kyvyttömyydellään hankailoittaa omia asioitasi ja empatiaa tarvitaan tilanteen edistämiseksi. Älä ole liian tuomitseva ja ehdoton, vaan käytä keinona avoimuutta ja joustavuutta. Jokin asetelmä voi jäädä elämässäsi menneisyyteen ja uusiin olosuhteisiin on sopeuduttava.

Vesimies, Kesäkuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Alkukuu on suhdekeskeinen mutta vaatii jonkin asteista empatiaa ja vastuunottoa toisen tarpeista. Oma maltillisuutesi ja järkevyytesi tulee hyvään käyttöön ja voit antaa omastasi toisen hyväksi. Jos olet tässä kuussa liiaksi paneutunut omiin asioihisi, niin saat helposti huomautuksia itsekeskeisyydestä. Koeta kaiken kiireen keskellä olla huomaavainen, niin vältyt pahemmilta riitasoinnuilta.

Kalat, Kesäkuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuun alku voi tuoda ongelmasi ihmissuhteissa täysimittaisena esiin. Älä ole turhan sinisilmäinen, vaan ole realisti ja karsi epämääräisiä ihmissuhteita pois kuvioistasi. Luottamuspulaa voi ilmetä ja onkin hyvä pitää itse tarkkaa huolta omista lupauksistaan. Jos joku tarjoaa sinulle nyt jotain ollakseen liian hyvää, niin varmasti se sitä nyt myös on. Juhannuksen sävyt antavat jo enemmän tilaa hempeilylle ja luottamukselle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.