Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun alku on vaativaa ihmissuhteiden myötä ja jokin tilanne voi äityä siihen pisteeseen, että koet mahdottomaksi jatkaa samaan malliin kuin tähän asti. Vältä agressiivisuutta ja pakottavia tilanteita ja ole itse ainakin rehellinen ja suora ilmaisussasi. Juhannusviikko on jo suotuisampi ja koet ihmissuhteissasi ryhtyvyyttä ja uutta innoitusta.

Harka, Kesäkuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuu tuo herkästi muuttuvia tilanteita ja sattumuksia suhdekuvioihisi. Voit kokea suurta tarvetta vapautumiseen ja irtiottoihin vanhasta suhteestasi ja seikkailumieliala valtaa alaa. Kuun ensimmäinen viikonloppu on harmooninen ja sopusointuinen mutta kuun puoliväli tuo uusia sävyjä tilanteisiin. Suositeltavaa on nyt maltillisuus koska äkkinäiset käänteet eivät vielä lupaa oikein pysyvyyttä ja jatkuvuutta tilanteisiin.

Kaksoset, Kesäkuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun puolenvälin jälkeinen aika tuo lisää tempoa suhdetilanteisiin ja sosiaalisuutesi yleensäkin on kasvamassa. Juhannusviikko lupaa suotuisia näkymiä ja vauhdittumisia ihmissuhderintamalla ja yhteiset hetket onnistuvat ja tuovat hyvää mieltä mukanaan. Voit loppukuun nauttia rauhaisasta ja tasaisesta etenemisestä suhteessasi.

Rapu, Kesäkuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu tuo herkästi ihmissuhdetilanteisiin muutoksia niin hyvässä kuin pahassa. Jokin lopullinen ratkaisu tai käänne voi olla edessä ja valinnat mitä nyt teet ovat kauaskantoisia ja lopullisia. Hyväksi tilanteissa on olla suora ja rehellinen ja koettaa välttää valtapelejä. Intensiteettiä on tilanteissa mukana ja tunteet käyvät kuumina ja voit joutua puolustamaan omia ratkaisujasi ja valintojasi.

Leijona, Kesäkuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Kuun alkupuolisko on hieman hiljaiseloa painottavaa ja jopa hieman sivussa pysyttelemisen aikaa. Kuun puoliväli tuo uutta tapahtumaa ja herätystä suhdetilanteisiin ja olosuhteissa tapahtuu vilkastumista ja yllättäviäkin käänteitä. Jokin kohtaaminen voi tulla merkittäväksi ja tunteita herättäväksi hyvinkin yllättävältä suunnalta. Juhannusviikko on aktiivista aikaa myös yhteisten hankkeiden ja ryhtymysten myötä.

Neitsyt, Kesäkuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu on suotuisaa aikaa ihmissuhteissasi ja voitkin nyt saada ongelmiisi tukea ja apuja kanssaihmisisltäsi. On hyvä hetki jakaa asioitaan muiden kanssa, sillä yhdessä tehden saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Loppukuu sujuukin tasaisesti ja rauhaisasti soljuen.

Vaaka, Kesäkuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaateet jonkun suhteen kasvavat kuun alussa helposti kohtuuttomiksi ja voit kokea tarvetta vetäytymisiin ja jonkun suhteen lopettamiseen. On ehkä pantava piste johonkin jo kauan jatkuneelle tilanteelle ja joudut puolustamaan näkökantojasi valtataistelussa. Älä suostu ylikävellyksi ja pidä huoli oikeuksistasi. Kuun puoliväli tuo jotain selkeyttä tilanteeseesi ja juhannuksen aika onkin jo varsin rentouttavaa aikaa.

Skorpioni, Kesäkuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu painottaa hyvällä tavalla ihmissuhteitasi ja koet yhteisymmärryksen syntymisen helppona. Panosta suhteeseen niin saat niin itselle kuin toisellekin hyvää mieltä aikaiseksi. Kuun puoliväli aloittaa hieman vaativamman jakson ja tällöin olisikin huomioitava enemmän toisen tarpeita kuin omiasi.

Jousimies, Kesäkuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Jokin ihmissuhde tai taho voi osoittautua epäluotettavaksi ja epävarmuustekijöitä on kuun ensimmäisellä viikolla kuvassa mukana. Vältä liiallista hyväuskoisuutta ja ota tosiasioista selkoa. Toisella viikolla palautuvat normaalimmat sävyt ja juhannusviikko lupaa jo hauskuutta ja mielekästä yhdessä tekemistä.

Kauris, Kesäkuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku tuo vaativuutta ihmissuhteisiisi ja tunnelmat ovat kohonneita niin hyvässä kuin pahassakin. Jokin päätös tai ratkaisu voi olla ajankohtainen ja muutosten tuulet ovat päällimmäisenä. Jotain jälkipuintia ilmenee vielä juhannusviikollakin ja tällöin on hyvä puhua asioista niiden oikeilla nimillä, jotta tulisit oikeinymmärretyksi ja kuulluksi.

Vesimies, Kesäkuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Kesäkuun puolestavälistä eteenpäin ihmissuhteesi vilkastuvat ja kohtaamiset runsastuvat. Pientä ristiriitaakin voi olla ilmassa ja ylimääräistä diplomatiaa ja toisen huomioonottamista on hyvä tietoisesti harjoittaa. Jotain yllättavääkin voi sattua ja seikkailunhalua on kuvassa mukana. Jos olet käyttäytynyt turhan itsekeskeisesti niin kumppanisi voi osoittaa kritiikkiä yllättävälläkin tavalla.

Kalat, Kesäkuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäinen viikonloppu suosii kumppanuutta ja voit kokea että yhteishenki on hyvällä mallilla. Seuraavan viikon tilanteet ovat myös ihmissuhdekeskeisiä mutta muutosalttiutta ja vaativuutta on enemmän kuvassa mukana. Loppukuu on tasaista ja tilanteet etenevät suunitellusti.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.