Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Kesäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuussa seuranpito toki onnistuu ja tuottaa mielihyvää mutta voit tässä kuussa kokea olevasi hieman puhditon tekemään omasta puolestasi aloitteita ja ehdotuksia. Paras jakso tässä kuussa osuu kuun ensimmäiseen viikkoon, sekä kuun viimeisiin päiviin. Suurempia suunnan muutoksia tai mullistuksia tämä kuukausi ei nyt kuitenkaan tuo eteesi muiden  ihmisten myötä, vaan tilanteet ovat vakauttavia.

Harka, Kesäkuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Ristiävät vaateet sekoittavat helposti ajatuksiasi tulevaisuuteen nähden ja vaikka intoa astua kohti uutta ilmenee, niin jotain pitää selkeyttää ja suunitella vielä pitäytyen vanhoissa rakennelmissa kiinni. Kuun alun keskustelut virittävät uusia suunitelmia. Kuun lopulla jokin tilanne ja mahdollisuus avautuu ja pääset hieman helpommalla eteenpäin.

Kaksoset, Kesäkuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Ilmassa on kyllä tunteita ja sosiaalisuutta mutta jokin pidäke pitää vielä asioita edestymättömässä tilassa. Tapaamisilla on taipumus siirtyä ja kaikki ei valttämättä suju aivan odotusten mukaisesti. Epäiletkö itse omaa ryhtymystäsi ja otat hieman peruutusaskeleita? Anna ajan kulua ja selkeyttää olosuhteita.

Rapu, Kesäkuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Juhannuksen aika on ravuilla ihmissuhteiden myötä nautittavaa ja pääset tekemään jotain mielekästä yhdessä läheistesi myötä. Jotain onnekasta ja positiivista mahdollisuutta tarjotaan ja voit saada osaksesi huomiota ja hyväksyntää. Tilanteessa on mukana tekemistä ja toimimista mutta nyt ei omasta selkänahastasi vaadita ryhtymisiä tai vastuunottoa. Muuten kuukausi on tasainen ja ehkä hiljaisempikin tunne-elämän kannalta.

Leijona, Kesäkuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa jakaa aikaa läheisten kanssa ja yhteinen ajanvietto toimii tällöin parhaiten. Kaiken kaikkiaan kuukauden sävy on hieman nihkeätunnelmainen ja voit kokea että mitään ylimääräistä ei ole tarjolla. Ota kärsivällinen ja maltillinen asenne ja käytä eloonjäämishuumoria ihmissuhteissasi. Jokin yhteinen käytännön hanke voi toki tulla nyt kyseeseen.

Neitsyt, Kesäkuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Tilanteet vievät nyt herkästi hermojasi kiristymisen puolelle ja toisen käytös voi osoittautua nyt normaalia itsekeskeisemmäksi. Tämä ei ole sinkuille hyvä kuukausi lähteä rakentamaan mitään uutta suhdetta, sillä riskinä on nyt olla turhan sinisilmäinen toisen suhteen. Puolenkuun aika voi tuoda jonkin pettymyksen myös jonkun suhteen. Katso ettet uhraa itseäsi liikaa toisen eteen.

Vaaka, Kesäkuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Rauhoittava kuukausi ihmissuhteissasi ja asiat etenevät suunitellusti. Alkukuu on sosiaalisinta aikaa ja keskustelut ja ajanviete tuottavat hyvää mieltä. Vaikka juhannussuunitelmiin voi helposti tulla suunitelmien muutoksia, niin ne eivät vaikuta ihmissuhteiden tilanteisiin. Kuun viimeiset päivät tuovat uusia velvoitteita ja käytännön asiat valtaavat alaa ihmissuhteiltasi.

Skorpioni, Kesäkuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Kuun alussa jokin yhteydenotto tuo uusia tuulia suhderintamallesi ja jotain uutta on ilmassa. Nyt on hyvä aika laajentaa seurapiiriä ja luoda uusia kontakteja. Tuoko uudet tahot jatkuvuutta tullessaan, niin se jää ajan myötä nähtäväksi. Loppukuu on hyvinkin tasaista lukuunottamatta aivan viimeisiä päiviä, jolloin suhderintamassasi alkaa vauhdittuva jakso.

Jousimies, Kesäkuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Jotain epäselvyyksiä voi tässä kuussa ilmetä toisten taholta ja onkin hyvä kuun alussa olla tekemättä lopullisia johtopäätöksiä tilanteista. Jokin este tai hämmennys on mahdollinen, joten tarkista faktat ja taustat. Nyt ei ole hyvä kuukausi aloittaa suhdetoimissaan mitään uutta, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tai epäluotettavuus.

Kauris, Kesäkuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku vilkastuttaa ihmissuhteitasi ja jonkin uuden tuttavuuden lötyminen on hyvinkin mahdollista. Kaikki voi tapahtua äkkiarvaamatta ja suunnittelematta. Voit muutenkin laajentaa sosiaalisia kuvioitasi, joten ole utelias ja avoin uudelle. Perussävy tässä kuussa on onnekkuus tai vähintään luotettava tasaisuus. Hyvä kuukausi jakaa aikaansa toisten kanssa.

Vesimies, Kesäkuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Ihmissuhteet vaativat nyt vastuullisuutta ja maltillista asennetta. Kaikkea ei nyt tuoda eteesi tarjottimella, vaan kärsivällisyydellä ja järkevällä otteella voit tasapainottaa asioita. Kuvassa on ailahtelevuutta ja toisinaan olet valmis lyömään hanskasi tiskiin. Jos haluat pitää vanhaa suhdetta yllä niin toimi itse ennemminkin kuin odotat toiselta jotain. Uuden suhteen aloittaminen on nyt riskialtista.

Kalat, Kesäkuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Nyt on syytä koettaa pitää realiteetit hallussa ja olla toimimatta liian hyväuskoisesti. Luotettavuus voi olla kortilla joko omasta toimestasi tai toisen vuoksi. Nyt ei ole hyvä aika ryhtyä uuteen suhteeseen, sillä kuvassa on epäluotettavuutta ja turhaa sinisilmäisyyttä. Vältä huonoa seuraa ja pidä ainakin itse kiinni sovituista asioista. Voit myös tässä kuussa joutua huolehtimaan jonkun toisen tarpeista luopuen omasta mukavuusalueestasi.

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.