Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Suhdetilanteet vaaoilla kokevat lokakuun alkupuolella herkästi muutoksia ja yllättäviäkin käänteitä. Jotain voi nyt lopullisesti jäädä elämässäsi menneisyyteen uuden tieltä ja tilanteet voivat syntyä hyvinkin yllättävällä muodolla. Positiivista suuntausta on kuvassa mukana, joten kannattaa olla rohkea tilanteissa. Kuun puoliväli varmistaa vielä asemiasi ja voit huomata edistystä olevan läsnä. Loppukuu rauhoittaa ja tasoittaa tilanteita ja voit asettua uuteen kuvioon.

Harka, Lokakuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun alku on pysyvyyttä ja tasaisuuttakin korostava aika ihmissuhteissasi, jolloin tilanteet etenevät suunitellusti. Pääsääntöisesti olet työkeskeisesti suuntautunut ja velvoitteet vievät aikaasi. Kuun viimeinen viikko herättelee sinua henkiin taas ja hempeämmät puolesi pääsevät esiin. Kaipausta on ilmassa ja koet jonkun ihmisen nostattavan sinussa tarvetta läheisyyteen ja yhteisyyteen. Järjestä jotain taukopaikkaa viettääksesi rakastettusi kanssa aikaa ja antaaksesi aistillisuudelle tilaa.

Kaksoset, Lokakuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Kumppanisi aktiivisuus ja kekseliäisyys voi nyt lokakuussa yllättää sinut positiivisesti. Varsinkin kuun toinen viikko tuo muasaan suunnittelemattomasti jotain hauskuutta ja piristystä suhdetoimintoihisi. Kolmas ja neljäs viikko sujuvat jo suunitellummin mutta yhteinen oleminen on luonnikasta ja mieltäsi kohottavaa. Järjestä tilaa kumppanuudelle, sillä nyt on paljon rakentavuutta ja edistystä tarjolla.

Rapu, Lokakuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Jotain voi nyt olla ilmassa joka varoittaa että kaikki ei ole aivan kohdillaan suhdetoiminnoissasi. Lokakuun toisella viikolla voit kohdata omapäisyyttä ja kovakorvaisuutta jonkun läheisesi taholta. Voit kokea että sinua ei kuunnella eikä asioitasi oteta huomioon. Puhu tuntemuksistasi suoraan ja avoimesti, jotta mitään ei jäisi hampaankoloon. Rehellisyys on nyt paikoillaan ja vältä menemästä mukaan valtapeleihin. Kuun viimeinen viikko muuttaa sävyä pehmeämpään suuntaan ja pystyt taas rakentavuuteen suhteissasi.

Leijona, Lokakuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Rakkauselämäsi on nyt sopusointuista ja rakentavaa aina lokakuun 23. päivään asti. Yllättäviä tilanteita ilmaantuu hauskuudelle ja yhteisille riennoille varsinkin kuun toisella ja kolmannella viikolla. Jos olet sinkkuleijona niin nyt on hyvää aikaa lähteä mukaan johonkin uuteen. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa hiljaisemman jakson, jolloin ennemminkin sinun ymmärrystäsi ja apuasi tarvitaan toisen ongelmien auttamiseen ja tukemiseen.

Neitsyt, Lokakuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Kiireet ja velvoitteet vievät lokakuussa aikaasi niin ettet koe pystyväsi panostamaan ihmissuhteisiisi haluamallasi tavalla. Maanläheinen sävy pitää herkimmät tunteesi loitommalla ja saatat myös olla normaalia ärsytysherkempi toisten tekemisiä kohtaan. Vasta kuun viimeinen viikonloppu ja loppukuu antaa tilaa suhdetoiminnoille ja kuvaan mahtuu mukaan muiden ihmisten tarpeiden huomioonottamista. Joku voi tällöin tarvita tukeasi omissa ongelmissaan, joten ojenna auttava kätesi sitä tarvitsevalle.

Vaaka, Lokakuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Lokakuu osoittaa herkästi missä kohtaa parisuhteessasi kipupisteitä esiintyy ja tilanteet voivat heitellä suurestikin. Varsinkin ensimmäinen ja toinen viikko kertovat suunnan muutoksista, jotka voivat yllättäen tulla eteesi. Sen sijaan kolmannen ja neljännen viikon tapahtumat ovat edistäviä ja rakentavia ja uutta suuntaa näyttäviä. Sinkuille tämä kuukausi voi merkitä uuden alkua ja sitoutuneille muutoksia tilanteissa.

Skorpioni, Lokakuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Alkukuu kuu itsenäisesti asioita tehden ja omiin voimavaroihin luottaen. Koet ennemminkin tarvetta vetäytymiseen kuin yhteisyyteen ja jakamiseen. Kuun viimeinen viikonloppu kääntää suuntaa aivan toisaalle ja ihmissuhteisiisi tulee tapahtumarikkaampi aika. Jotain herkkää on loppukuussa ilmassa ja koet tarvetta läheisyyteen. Toisen tukeminen ja auttaminen voi nyt olla ajankohtaista, joten käytä empatiankykyäsi ja tue herkällä korvalla apuasi tarvitsevaa.

Jousimies, Lokakuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Voit nyt olla aloitteikas ja rohkea ihmissuhteissasi, sillä onnistumisia ja edistystä on tarjolla. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko kertovat onnekkaista kohtaamisista, joista sinulle jää hyvä ja piristävä tunne. Jos nyt on kuvaan tulossa jotain uutta, niin voit olla positiivisesti asennoitunut. Jos aiemmin on ollut ristiriitoja parisuhteessa niin nyt on hyvä aika kuroa katkenneita langanpäitä takaisin yhteen. Kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin tilanteet alkavat rauhoittua ja tasaantua.

Kauris, Lokakuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Koeta olla tässä kuussa mahdollisimman tahdikas ja oikeudenmukainen ihmissuhteissasi, sillä nyt on riskinä, että ristiriidat kasvavat ylimitoitetuiksi. Vältä salailua ja valtapelejä ja koeta puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Kumppanisi voi tehdä jotain sovitusta poikkeavaa ja aikataulusi menevät herkästi uusiksi. Riitainenkin tilanne voi puhdistaa ilmaa jos vain rehellisyydestä pidetään kiinni, eikä jätetä asioita hampaankoloon hautuumaan. Kuun viimeinen viikonloppu ja viikko suosivat jo edistystä suhdekuvioissa.

Vesimies, Lokakuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Kuun toinen viikonloppu aloittaa mielenkiintoisen ja sydäntä lämmittävän jakson suhde-elämässä. Sinkkuna on mahdollisuus tutustua uuteen ihmiseen, joka herättelee sinua syvältä. Parisuhteessa olevat voivat yhdessä keksiä jotain uutta ja mieltä kohottavaa. Kolmas viikko korostaa positiivista henkeä ja yhteinen ajanvietto on sujuvaa. Samoin neljännen viikon alkupäivät. Loppukuun olet vetäytyneempi ja toimit mieluimmin omiin nimiisi ja omaa rauhaa rakastaen.

Kalat, Lokakuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Melkein kuun loppuun asti kiireet ja velvoitteet pitävät sinua otteessaan niin, ettei seuranpidolle tai tunneasioille tunnu löytyvän aikaa. Kuun viimeinen viikonloppu aloittaa kohdallasi toisenlaisen jakson, josta eteenpäin herkistyt läheisyydelle. Olisikin hyväksi jos nyt voisit vetäytyä velvoitteistasi ja antaa tilaa elämän herkimmille sävyille. Jotain hyvin lempeää on ilmassa ja koet toisen läheisyyden sisikuntaasi myöten kuunnellen ja myötäeläen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.