Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Alkukuun päivät ilmenenvät romanttisessa mielessä parhaaksi ajanjaksoksi lokakuun aikana. Jos olet tekemisissä sopimus- tai neuvotteluasioiden kanssa niin tässä kohden on nyt syytä olla tarkkana ja epäileväinenkin. Olisikin hyvä siirtää tuonnemmaksi tarkeät päätökset ja ottaa ennemminkin asioista enemmän selkoa ja taustatietoa ennen lopullisia päätöksiä minkään suhteen. Joku tai jokin taho voi nyt yrittää kävellä ylitsesi kovakorvaisesti.

Harka, Lokakuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Kuun ensimmäiset seitsemän päivää ovat vaativia ja osaltasi vaaditaan ylimääräistä huolenpitoa ihmissuhteissasi. Ole järkevä ja kanna vastuuta läheistesi hyvinvoinnista. Kuun puoliväli on hyvinkin hempeää ja pääset kumppaniasi lähemmäksi kuin olet aikoihin kokenut pääseväsi. Tästä seuraa loppukuuta kohden hyvin harmoonisia hetkiä ja yhteiset asiat tyydyttävät molempia osapuolia elämää rikastuttavasti.

Kaksoset, Lokakuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Suhdetoiminta saa joitain rajoitteita ja edessä voi olla valinnan aika. Epätyydyttävät suhteet voivat nyt päättyä ja on aika tehdä järkeviä ja selkeitä ratkaisuja. Kuun puoliväli varoittaa lähtemästä mukaan jonkin uuteen. Voit myös huomata uhraavasi liiaksi energoitasi jonkun toisen eteen tehottomasti ja turhaan. Jakojen maassa pitäminen ja vastuun kantaminen on kuitenkin nyt paikallaan.

Rapu, Lokakuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Kuun toinen viikonloppu edellyttää vastuuta yhteisten asioiden hoitamisissa. Uhraa aikaasi toisen hyvivoinnin eteen, sillä joku tarvitsee nyt ymmärrystä ja apujasi. Neljännestä viikonlopusta eteenpäin suhteissasi on enemmän hauskuutta ja viihdyttävyyttä. Romanttisissa suhteissa voit olla aktiivinen ja saat positiivista palautetta olemallasi vain oma itsesi. Yhteistyö on nautittavaa ja elämänlaatuasi parantavaa.

Leijona, Lokakuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Lokakuussa leijonien parasta aikaa ihmissuhteiden kannalta on kuun ensimmäiset seitsemän päivää. Olet valovoimainen ja kiinnität toisen sukupuolen huomiota helpostikin. Älä vietä tata aikaa asioita yksin tehden, sillä yhdessä toimiminen on tuottoisampaa. Loppukuukausi etenee omalla painollaan harmoonisesti. Ainoastaan kuun viimeiset päivät voivat tuoda pientä huolenaihetta jotakin läheistäsi kohtaan ja apuasi voidaan tarvita.

Neitsyt, Lokakuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteissa on sävynä muutokset ja uudelleenaloitukset. Mahdollisuus tavata ja tutustua uuteen ihmiseen on korostunut mutta kannattaa antaa aikaa tilanteen kehkeytymiseen, jotta voit varmistaa taustoja tarkemmin. Nyt ei ole syytä tehdä hätiköityjä suunnan muutoksia ja olla liian uhkarohkea valinnoissaan, sillä riskinä on joutua mukaan johonkin epärealistiseen kuvioon, joka loppupeleissä saa vain hämmennystä aikaiseksi.

Vaaka, Lokakuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Joudut tässä kuussa taistelemaan ja pitämään puoliasi, jotta sinun oma äänesi tulisi kuulluksi ja huomioiduksi. Olet tosin kekseliäs ja löydät itsestäsi uusia tapoja tuoda ilmi omat tarkoitusperäsi ja halusi. Keskustele asioista suoraan ja avoimesti ja voit huomata saavasi myös yllättävältä taholta uusia vinkkejä ja ideoita ratkoa tilanteita. Jokin uusi tuttavuus tai yllättävä kohtaaminen voi myös osua tälle kuulle.

Skorpioni, Lokakuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Kuun ensimmäiset seitsemän päivää vietät mieluimmin itseksesi ja asioitasi yksin tehden. Mutta tästä eteenpäin on suhde-elämässäsi enemmän harmoniaa kuin pitkiin aikoihin. Nyt on aika lähteä muiden kanssa rientoihin ja antaa aikaasi läheisillesi. Loppukuu tarjoaa onnistuneita kohtaamisia ja hyvinvointi on palautumassa myös romantiikan suhteen. On aika korjata satoa ja saada kiitosta vaivannäöstäsi.

Jousimies, Lokakuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Merkittävä jakso, jolloin mitataan suhteissasi kuka on luottamuksesi arvoinen. Jokin suhde voi saada päätösensä ja joudut rajaamaan asioita. Ihmissuhteesi keskittyvät myös autettaviin tai sellaisiin, joissa joudut itse vastuulliseen asemaan. Joka tapauksessa jodut arvottamaan uusiksi suhdekenttääsi. Ole realisti ja ota huomioon tulevaisuutesi ratkaisuja tehdessä. Varsinkin kuun puoliväli on kriitillinen ja vaativa näissä tilanteissa.

Kauris, Lokakuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun paras jakso sijoittuu kuun neljännelle viikonlopulle, jolloin saat helpoimmin yhteisymmärrystä aikaiseksi. Tilanteeseen voi liittyä ratkaiseva päätös tai valinta. Tätä ennen joku läheisesi on tarvitseva ja edellyttää osaltasi empatiaa ja kykyä auttaa toisia heidän ongelmissaan. Varsinkin kuun puoliväli herkistää sinua toisen ongelmille. Anna apuasi ja huolenpitoasi, sillä järkevyytesi tulee tällöin hyvään käyttöön.

Vesimies, Lokakuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Alkukuu tuo velvoitteet esiin suhteessa lähimmäisiin ja yhteistyötahoihin. Saat kuitenkin helpostikkin pidettyä harmoniaa yllä, sillä kykenet ajattelemaan ja keskustelemaan rationaalisesti. Keksit oivia ratkaisuja asemasi vakauttamiseen ja keskustelut tuttavat hedelmää. Loppukuu soljuu tasaisemmin ja jotkin ongelmat ihmissuhteissasi jäävät menneisyyteen. Rakenna tilannettasi luottavaisin mielin.

Kalat, Lokakuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kuun toinen viikko on kriitillinen ja joudut huomioimaan jonkun läheisen puutteet tai epärealistisuuden. Katso että itse toimit ihmissuhteissasi rehdisti ja rehellisesti ja pidät faktat tiukasti mukana. Riskinä on mennä mukaan liian idealistisiin tilanteisiin ja kiemuroisiin ihmissuhteisiin tai joku voi omalla käytöksellään olla epäluotettava. Neljäs viikonloppu lupaa harmoonisempaa aikaa ja voit sovitella asioita helpommin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.