Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Rakkaushoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima rakkaushoroskooppi.

Oinas, Lokakuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Muuttuvissa olosuhteissa ihmissuhteesi ovat rauhoittuneemmissa kuvioissa ja voit rakentaa tunne-elämääsi eteenpäin. Kuun viimeinen viikko varsinkin tuo niin positiivista selkeyttä kuin hyvää tekevää järkeistämistäkin tilanteisiin. Jotain voi tällöin asettua hyvällä tavalla uomiinsa liittyen toiseen ihmiseen elämässäsi. Sinkkuihmisille voi myös tulla uusia tuttavuuksia ja uusia raikkaita tuulahduksia.

Harka, Lokakuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Alkukuu tuo joitain vakavasti otettavia tilanteita suhdetoimissasi. Ole tietoinen niin omista kuin vastapuolenkin motiiveista ja pidä tilanteet rehtinä ja suorina. Puhu asioista niiden oikeilla nimillä ja ymmärrä muutosten seuraukset. Olet koko kuun sosiaalinen ja ihmissuhteissasi on runsautta ja yhteisiä tapahtumia ja hankkeita. Ota siis muut huomioon ja jaa aikaasi muiden kanssa, sillä nyt saat enemmän tilanteista irti yhteiseen hiileen puhaltamalla.

Kaksoset, Lokakuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten loppukuu tuo uusia virityksiä ihmissuhteisiin ja kaikki ei välttämättä suju aivan suunitelmien mukaisesti. Kuun viimeinen viikko on riskialtis luottamusten suhteen ja joku itsellesi merkittävä henkilö voi käyttäytyä epäluotettavasti. Katso että ainakin itse pidät lupauksistasi kiinni ja on syytä olla suora ja rehellinen. Uusien tuttavuuksien kanssa on hyvä antaa vielä ajan kulua, jotta saisit selvää kuvaa siitä missä todellisuudessa mennään.

Rapu, Lokakuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Ihmissuhteissa on tässä kuussa riskinä tulla jollain tasolla ylikävellyksi ja joudut puolustamaan omaa näkökantaasi. Nyt ei ole hyvä hetki lähteä mihinkään uuteen mukaan, sillä alitajuiset, piilossa olevat yllykkeet ovat riskinä. Pidä huoli turvallisuudestasi äläkä mene mukaan mihinkään liian vaativiin ihmissuhde kiemuroihin. Varsinkin kuun kolmas viikko tuo edellämainitut teemat herkimmin esiin. Loppukuussa joku voi käyttäytyä yllättävästi ja sponttaanisti ympäristössäsi ja tuottaa näin päänvaivaa.

Leijona, Lokakuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Ihmissuhteesi ovat hieman vaativampia tässä kuussa kuin normaalisti ja jotain ylimääräistä velvoitetta niissä tuntuu riittävän. Varsinkin kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko tuo huolta toisen tilanteesta ja hänen ongelmat vievät tilaa ja vaativat omaa toimintaasi toisen eteen. Ole siis kärsivällinen ja avulias. Mitään suuria suunnan muutoksia ajankohta ei kuitenkaan tuo tullessaan.

Neitsyt, Lokakuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Alkukuu on suotuisa ja rauhallinen ihmissuhteiden kannalta. Loppukuu tuo herkästi kriittisyyttä suhteisiisi ja luottamustasi koetellaan herkästi. Sinkkujen on hyvä välttää tällöin liiallista sinisilmäisyyttä ja ottaa paremmin taustoista selvää ennen lopullista kuvaa toisesta henkilöstä. On hyvä välttää menemästä kolmiodraamoihin tai muuten kovin sotkuisiin tilanteisiin. Sitoutuneilla voi nousta rakkauden testausta ja kriitillisyyttä toista kohtaan.

Vaaka, Lokakuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Nyt on hyvä olla positivisesti asennoituneena ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa, sillä tiettyä eteenpäin menoa ja edistystä on tarjolla. Kiireet ja vauhdikkuus pitävät sinua kiinni tiukassa aikataulussa mutta olisi nyt erityisen merkittävää antaa toiselle aikaasi ja huomiotasi. Varsinkin kuun viimeinen viikonloppu on suotuisa ja voit saada yhteisiin hetkiin erityistä merkitystä ja edistystä.

Skorpioni, Lokakuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Varsin rakkaudellinen tunnelma on vallalla aina kuun 18. päivään asti ja koet että tulet kuulluksi ja huomatuksi. Kuun alkupäivien tunnelmat ovat suorastaan hempeät ja olet valmis myös uhraamaan itsestäsi yhteisen hyvinvoinnin eteen. Loppukuu painottaa ennemminkin hyviä mahdollisuuksia neuvotellen asioista edistää olosuhteitasi, sillä pystyt nyt tuomaan vaikeitakin asioita ja mietteitä itsestäsi esiin, niin että toinenkin tuntee pysyvänsä mukana tahdissa.

Jousimies, Lokakuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Alkukuusta voit tuntea tarvetta vetäytymiseen ja hoidat asioitasi mieluimmin yksin. Loppukuusta voit huomata olevasi tilanteessa, jossa on tehtävä ratkaisu suuntaan tai toiseen. Alkavassa suhteessa kyseeseen voi nousta lopullinen sitoutuminen. Pitkissä parisuhteissa jo tovin jatkunut ristiriita tilanne päättyy ja huonot, kestämättömät suhteet voivat kariutua. Hyvässä suhteessa olevat ovat vahvistaneet vaikeuksien kautta suhdettaan ja helpommat ajat voivat olla edessä.

Kauris, Lokakuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kuun alkupäivät ovat hempeitä ja herkkyyttä ylläpitäviä. Jo ensimmäisellä viikolla jokin painava päätös tai ratkaisu yhteisissä hankkeissa on mahdollinen ja kuvassa on mukana sitoutuvuutta ja lopullisuutta mutta oman etusi mukaisesti. Parasta aikaa keskittyä suhteisiin on aina kuun 18. päivään asti, sillä loppukuusta energiasi ovat keskittyneita muihin sfääreihin.

Vesimies, Lokakuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Kuun sävy on maltillisuus ja vastuunotto yhteisestä hyvivoinnista ja olemisesta. Ihan helpolla sinua ei nyt päästetä vaan ristiriitoja on hyvä selvittää järkevästi ja maltillsiesti. Mitään suurta suunnanmuutosta tai katkeamisia tilanteet eivät edellytä, vain jalkojen maassa pitäminen on riittävää. Kuun viimeinen viikko tuo hyvän ratkaisun tilanteeseen, jos vain kannat oman osuutesi yhteiseen hyvään ja sitoudut siihen jämäkästi.

Kalat, Lokakuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kuun ensimmäiset päivät ovat erityisen hempeäsävyisiä. Jos olet sinkku, niin uuden ihmisen kohtaamisessa on kuitenkin syytä pitää realiteeteista kiinni. Riskinä on kuun lopulla jonkin asian esille tulo joka voi avata silmäsi todellisuuteen. Parisuhteessa olevat joutuvat helposti rakkaustestiin, jossa punnitaan mittasi kestoa ja kykyä selvitä heikoista ajoista. Ole sinnikäs mutta älä suostu kaikkeen uhrataksei itsestäsi liikaa toisen eteen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.